Splošno > Mnenja in predlogi
Zasebna sporočila in obveščanje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zasebna sporočila in obveščanje
#16
Mislim, da je ob zadnjih težavah prišlo do izbrisa tabele (polja), kjer so vpisani vsi , ki naj dobijo obvestila, tako, da dobivamo samo obvestila za teme, kjer smo sodelovali po tistih pomladanskih težavah, ....najbrž, ne vem...
#17
Naprimer obvestil o temi http://www.podsvojostreho.net/viewtopic ... 6&start=15 ne dobivam sem pa nanjo naročen!
#18
"zasebna sporočila" imam zasedena 92% oziroma 92/100. Ali obstaja način, da si vseh 92 sporočil pošljem na e-mail, tukaj pa vsa zbrišem ? Ali je treba kar tukaj ročno prebirati zrnje od plevela ?
#19
žal bo treba kar ročno ali pa uvoz v excel ali xml kot ti ponuja. lahko probaš dati en celoten pogovor v mapo in ga hkrati izvoziš ali pa pogovore določene osebe ročno dodajaš vmes da imaš pogovor za poslano in prejeto.

upam da razumeš
#20
ne predstavljam si kaj naj bi pomenil izvoz v Excel in podobno, ker gre za besedila, ne za številke; razumel bi "izvoz v Word ali .doc" ali nekaj podobnega. Bo treba sprobat na nekaj sporočilih ki jih ni škoda.
#21
zaradi preglednosti je bolje xml in odpreš z explorerjem (sedaj micorosft edge), firefoxom, chrome, safari....


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »