Kar naredi dom > Tempo življenja
Nakupi v spletnih trgovinah, naročiš potem pa ni!

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nakupi v spletnih trgovinah, naročiš potem pa ni!
#31
Še hujša fora pri Mimovrste je pri meni naročilo pnevmatik. Čakal 1 mesec (čeprav je bil dobavni rok nekaj dni), začel težiti, kje so in so mi na koncu rekli, da jim je dobavitelj rekel, da jih za tisto leto ne bodo več uvažali. Se spomnim čez par mesecev na tiste pnevmatike in za foro pogledam na spletno stran; Mimovrste jih je še kar vztrajno prodajl. Jih opozorim, se zahvalijo in mi napišejo, da bodo ponudbo umaknili. Se sredi poletja spet spomnim na njih, pogledam, so jih še kar naprej veselo prodajali :lol: . Potem sem obupal in z opozarjanjem in spremljanjem ponudbe.
#32
Jaz sem prek ene spletne trgovine pri nas naročila opremo za male živali in je tudi pisalo v treh dneh... Na koncu niso imeli točno tiste stvari in sem mogla naročit 30% dražjo, prišlo je pa v 14 dneh. Po mojem sploh nimajo zalog, ker bi se jim ne splača, skladišč pa še manj. Pa verjetno niti neke izbire ne bi mogli imet. Iz tujine se mi pa ni dalo iskat, spet na novo, pa ker je dokaj težka stvar, bi po mojem dala velik za poštnino.
#33
ni vse zlato, kar se sveti , hehe, kdaj boste to ugotovili ?
#34
Evo, dokler so ponudniki prijazni, lepo razložijo, da bo treba dolgo čakati oziroma v kratkem času obvestijo, da zadeva ni na zalogi - smo pripravljeni ali potrpeti ali kupiti dražjo stvar (će se pač ne izide s cenejšo verzijo) - vsaj dosti živcev je prihranjenih. Te imam raje, kot pa par dodatnih evrčkov.
#35
Pri spletnih trgovinah mi je v prvi vrsti pomembna zanesljivost, takoj zatem pa dobavljivost izdelkov. Zgolj primer: včasih sem večino stvari kupoval na mimovrste, zadnje čase pa imajo vse večje težave z dobavljivostjo, medtem ko je recimo založenost enaa precej boljša.

Kar se tiče tujih trgovin je pa amazon še vedno kralj. Ko dobiš paket z Japonske manj kot v enem tednu ... včasih traja dlje, da pride paket z Maribora v Koper Smile
#36
Mi smo pri nas preko spleta tehnično robo naročali preko Mercatorjeve spletne trgovine in na mimovrste in zaenkrat vse BP.
Sva pa veliko naročala iz Anglije (otroške stolčke, cunje) in moram reči, da smo glede na Baby Center pri 2 stolčkih za v avto privarčevali vsaj 150€, kljub temu, da je bilo treba plačati poleg stolčka še poštnino iz Anglije. Dobavljeno je bilo pa vedno v roku 5ih dni od zadnjega potrdila naročila.
Več glav, več ve ...
#37
No, moje izkušnje so naslednje. Mimovrste je sicer okey, malce me moti dolg čas dobave izdelkov. Tudi zato vse pogosteje kupujem v enaa.com ker se mi zdi, da pride roba prej do mene. Skoraj vedno pa pogledam tudi cene v tujini, se pa vedno ne splača ker je treba upoštevati ceno dostave v Slovenijo pa tudi morebitne probleme z garancijami.
#38
mislim, da je najbolj pomembno, kakšne vrste spletna trgovina je. 

tujina je vedno vsak kakšen teden, kitajci od 3 tednov do 3 mesece  Big Grin

mimovrste dobi robo od dobaviteljev (nimajo vsega na zalogi) in velikokrat ni podatka, kdaj bo roba poslana od tega dobavitelja, ker očitno ne morejo spremljati vsakega artikla.

si pa vsake toliko presenečen ker nekatere manjše firme delajo neverjetno hitro - naročil darilo za ženine starše v torek, v sredo je poštar že dostavljal! kupil sem v k-print, jih poznamo ker vsako leto v firmi naročamo poslovna darila 

a kdo mogoče ve, iz anglije bi rad naročil ene fitinge, a to na fizično osebo je že v uporabi da ni več EU?


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »
Zadnjič se ukvarjate s streho
22.10.2020 ob 11:53:01
Zadnjič se ukvarjate s streho
Pred kratkim smo uspešno zaključili projekt pri gospodu iz okolice Litije. Dotrajano streho iz bitumenske kritine se je odločil... Beri dalje »
Podjetje Airabela prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover
14.10.2020 ob 07:30:29
Podjetje Airabela prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover
Prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover za najvišji letni promet v 2019 je podjetje Airabela. Airabela je... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »