Splošno > Skupinski nakupi
Ploščice Marazzi Treverk Capuccino

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ploščice Marazzi Treverk Capuccino
#1
Zanimam se za nakup ploščic po ugodnejši ceni. Trenutno mi samo cena ne omogoča nakupa.

Ideja: skupinski nakup
Še kdo?

Potreba:
Jaz - 50m2

Treverk
http://www.marazzi.it/en/ceramic-and-st ... erk?pid=50
#2
Jaz sem za Septembra.

LP,
Grega
#3
Pri kliku na link javi error.

Jaz jih kupujem, potrebujem cca 14m2 za kopalnico, wenge. Cena pri nas od 2 prodajalcev je 58 eur, od enega 51 eur, včeraj sva bila v Italiji in je cena nekaj čez 30 eur :?: :?: , ne vem kaj naši delajo.

Kupujeva pa za celo hišo, cca 250m2 ploščič, sem pa večinoma marazzi gledala. Čeprav so me tudi Ragno navdušile, ki sodijo v njihovo skupino.
Iz Italije pripeljejo v Slo, okoli 40 eur je prevoz. Imajo pa manjši kamionček in če bi midva tam vse vzela, bi v 2 furah pripeljali.

Če bova ostale v Slo vzela, bova te Traverk sigurno v Italiji in se lahko zmenimo. Naročila bova pa v roku 14 dni.
#4
Super

Smem vprašati kje v Italiji? Imajo internet stran. Bi pogledal še druge ploščice za druge prostore.

Jaz sem povpraševal v Nemčiji. Dobil sem jih za 29€/m2. Ampak je problem prevoz. Super. Jaz sem za. Jaz jih bom vzel 50m2 al več.

Lp Uroš
#5
Ja, lahko vprašaš Big Grin
Je blizu GOrice, mejni prehod Rožna dolina. Ne vem točno imena kraja (ko mož pove javim 8) ), ime trgovine je EdilFriuli, njihova spletna stran http://www.cambielli.it/index.php/prodot...piastrelle. Imaš znamke in moraš na njihovo osnovno stran vsake znamke, imajo pa tudi veliko razstavljenih.

Še ena drobtinica, ki se meni dopade - imajo v imitaciji lesa tudi za terase Smile , samo cene ne vem, ker še ne rabiva.

Med tednom je tam Valentina, ki govori slovensko, potrebno je dati 20% are. Iz kje pa si, če se zmenimo za skupno nabavo?
#6
Sem našla njihove pooblaščence pri nas v Sloveniji, v Celju so. Tole je njihov cenik marazzi ploščič. Som še malček dražje kot v ITA, ampak ni taka razlika kot pri drugih v Sloveniji. Poglej si http://martin.si/ceniki/ceniki_pdf/ceni ... italia.pdf

Vseeno lahko skupaj nabavimo in se dogovorimo za popust.
#7
super...jaz sem iz Ljubljane

se dogovorimo
#8
Midva pa z Domžal. Šele sedaj sem videla, da v njihovem ceniku ni upooštevan DDV Cry , so pa v ITA toliko cene z DDV. Razmislimo in se odločimo...

Lp
#9
Lenča

Prosim za vaš email oz. telefon, da se dogovorimo.
#10
Lahko kdo, ki ve, napiše naslov te trgovine v Gorici?
Naslov na njihovi internetni strani je napačen (ga ni v navigaciji ali google maps...), prav tako je očitno napačen njihov zemeljevid. Sem bil namreč tam in ni sledu o njihovi trgovini.

Ali pa če še kdo ve za še kako drugo trgovino tik čez mejo, ki prodaja Marazzi. Po kratkem izletu prješni teden je namreč očitno, da je ta znamka veliko bolj uveljavljena pri nas kot pri italjanih.
#11
Živjo

verjetno si bil na njihovi stari lokaciji, so se pred parimi meseci selili, enkrat maja se mi zi. Sedaj so na naslovu Via III armata 121, tam kjer so avtosalona od fiata, avtopralnica,... če se pelješ iz slo GO je na levi strani, pa moraš krog narediti, da prideš na drugo stran. Je pa lahko da je to še vedno star naslov, samo na računu ga še imava.....

Lahko ti na ZS pošljem meil od gospe ki zna slovensko in ti pošlje cene za katere se zanimaš.
#12
Midva sva opremila celotno pritličje z linijo treverk - teak. Cena so zelo različne in sicer glede na dimenzijo ploščic. V ploščice sva se ''zagledala'' v enem salonu v Logatcu, toda zaradi cene so nama bile žal nedostopne. Ker pa nama ni dalo miru sem začela klicarit po salonih. V Obnovi na Tržaški sem našla daleč najbolj ugodno ponudbo in sicer sva dala za cca 100 kvadratov okoli 3.200, če se prav spomnim. Vzela pa sva dimenzijo 30 x 120. V prostoru so res lepe. Midva sva zelo zadovoljna.
#13
Pozdravljena.

Kdo pa ti je položil ploščice?
#14
da ne smetimo spet drugje: ne veva še točno katere bova maja kupila, sva pa ob izbiranju v dilemi kakšne dat po tleh. všeč so nama varinata visoki sijaj, ampak se bojiva, da bi preveč drsele. a za boste za po tleh vsi vzeli mat?

a tale marazzi po tleh ne drsi? ima kdo kaj takega?
http://www.marazzi.es/uploads/nismacro/ ... 0x1000.jpg
#15
Zdravo

Zanimam se za nakup keramike Marazzi Treverk Capuccino ali Teak model.
Ima kdo informacije kje bi to keramiko dobil najceneje in kje se da videt modele.

Sem iz štajerskega konca.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »