Splošno > Mnenja in predlogi
Moderiranje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moderiranje
Očitno moderatorji ne prepoznajo (ali pa jih ne znajo odstraniti) očitnih spamov, kot je npr. sedaj v temi Napeljave.
Pozdravljeni,

na naslovu

[email protected]

vztrajno dobim odgovor:

Sporočila ni mogoče dostaviti tem prejemnikom ali skupinam:
E-poštni sistem je imel težave pri obdelavi tega sporočila. Tega sporočila ne bo poskusil znova dostaviti.

moderatorje, ki na zasebna sporočila ne odgovarjajo, oz. imajo zapolnjen nabiralnik, na tem mestu sprašujem, kaj je razlog, da ne morem odgovarjati v temah na podforumu napeljave?

V kolikor s čem kršim forumska pravila, bi pričakoval najmanj vnaprejšnje opozorilo.
Se zavedam, da so forumi privatna lastnina in nimam prevelikih pričakovanj, da bom tukaj odgovor dobil.

Svoje znanje sem tukaj z veseljem delil, kar je mislim, da razvidno iz mojih postov.

Forumi so s svojo rigidnostjo boj s socialnimi omrežji že zdavnaj izgubili.

Hvala in lep pozdrav.
na ZS ti nihče ne more odgovoriti ker:
'alenvprekršku' nima aktiviranega zasebnega sporočanja. Temu uporabniku ne morete pošiljati zasebnih sporočil.

Nastavitev se spremeni v profilu.

Kar imam jaz dostopa nisem našel blokad za tvoje uporabniško ime.
Predlagam da se obrneš na administratorje foruma - zadnje dva aktivna sta bila
barbarag in urko.

Skok na forum:

Zadnje novice

Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
17.03.2023 ob 14:13:43
Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
Inovativna gradnja LUMAR - V ŽIVO na edini slovenski certificirani aktivni hiši in izjemno priljubljeni hiši Lumar Primus-D... Beri dalje »
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
17.03.2023 ob 10:07:26
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
V Marlesu verjamemo v zdravo in tehnološko napredno okolje. Verjamemo, da z uporabo sodobnih zelenih tehnologij pri snovanju... Beri dalje »