13.4.2021 ob 12:43
Očitno moderatorji ne prepoznajo (ali pa jih ne znajo odstraniti) očitnih spamov, kot je npr. sedaj v temi Napeljave.
Moderiranje
|
13.4.2021 ob 12:43
Očitno moderatorji ne prepoznajo (ali pa jih ne znajo odstraniti) očitnih spamov, kot je npr. sedaj v temi Napeljave.
21.10.2022 ob 07:24
Pozdravljeni,
na naslovu [email protected] vztrajno dobim odgovor: Sporočila ni mogoče dostaviti tem prejemnikom ali skupinam: E-poštni sistem je imel težave pri obdelavi tega sporočila. Tega sporočila ne bo poskusil znova dostaviti. moderatorje, ki na zasebna sporočila ne odgovarjajo, oz. imajo zapolnjen nabiralnik, na tem mestu sprašujem, kaj je razlog, da ne morem odgovarjati v temah na podforumu napeljave? V kolikor s čem kršim forumska pravila, bi pričakoval najmanj vnaprejšnje opozorilo. Se zavedam, da so forumi privatna lastnina in nimam prevelikih pričakovanj, da bom tukaj odgovor dobil. Svoje znanje sem tukaj z veseljem delil, kar je mislim, da razvidno iz mojih postov. Forumi so s svojo rigidnostjo boj s socialnimi omrežji že zdavnaj izgubili. Hvala in lep pozdrav.
21.10.2022 ob 14:43
na ZS ti nihče ne more odgovoriti ker:
'alenvprekršku' nima aktiviranega zasebnega sporočanja. Temu uporabniku ne morete pošiljati zasebnih sporočil. Nastavitev se spremeni v profilu. Kar imam jaz dostopa nisem našel blokad za tvoje uporabniško ime. Predlagam da se obrneš na administratorje foruma - zadnje dva aktivna sta bila barbarag in urko. |
|