Opremljanje doma > Pohištvo
Vzmetnica Slovenska postelja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vzmetnica Slovenska postelja
#16
cvikl, kako lahko konkretno vzmetnico primerjaš s kosom pene?
zadnjih 10 let sem kupil vsaj 3 vzmetnice od slo postelje. otroška soba, spalnica, soba za goste. zadeva funkcionira tako kot mora. spi se vrhunsko. vzmeti ne zaskočijo tako kot pri poceni alternativah. pravzaprav jih ne čutiš, ker je toliko drugih kvalitetnih plasti na vsaki strani. osebno jemljem med ekstra mehko do srednje trdo. pri mehkih izvedbah se šele vidi, da je jogi narejen tako kot je treba, saj ne vstaneš iz njega zaležan naslednje jutro, ampak lepo spočit.
#17
Midva sva zelo zadovoljna. Ob izbiri sva v Ljubljani obiskala dva salona, saj nimajo vseh modelov v vseh salonih. Na vsaki postelji sem ležal vsaj 20 minut, šele takrat se v redu sprostiš. Vzela sva model z žepkastimi vzmetmi velikosti 200x200 cm. Izdelava in dostava sta bili hitri in ob dogovorjenem času, postelja je bila čista brez vsakršnega vonja (nekateri so opisovali da diši po ovcah?!?!). Že od prve noči odlično spiva. Zelo so profesionalni in zanesljivi ter pomagajo z vsakršnimi vprašanji. Toplo priporočam.
#18
Pozdravljeni,


Zelo stara tema, vendar sam sem pred podobno dilemo glede izbire SP. 
Zanima me pa predvsem trdota postelje. Sprav se usedeš in imaš občutek da je premehka zato se nagibam za izbiro trde opcije ker imam trdo sedaj in sem navajen. Je pa res da bi rad poskusil malce mehkejšo ali bo bolje oz. slabše Wink

Ima kdo kakšen komentar.

Hvala
#19
jaz sem šel iz trde na mehkejšo. Ni ravno SP ampak je hitex. Pa mi je bolje, sem se navadil. Mogoče če bom pri naslednji menjavi iskal še malo mehkejšega. Bom videl.

Sicer pa odvisno kako vam paše. Hitex (Vitapur) vem, da ima 30 dni vračilo, če vam ni všeč. Sem pa v salonu kakšno minuto ali dve ležal gor in se potem odločil.


Skok na forum:




Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »