Kar naredi dom > Vrt in okolica
Urejanje dvorišča

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urejanje dvorišča
#1
Pozdravljeni dragi forumci.

Z možem živim v Domžalah. Že nekj časa nazaj sva se vselila v novo hišo, sedaj pa sva se odločila za ureditev okolice in sicer škarpa pri dovozu, tlakovanje ali asfaltiranje dvorišča (cca 300 m2), ureditev poti do majhne ute na hribčku in polaganje ploščic okoli ute. Iščem nekoga, ki je pripravljen narediti to v enem mahu. Pregledala sva že mnogo ponudb in za vsako se je izkazalo, da cene ne ustrezajo dejanskemu izračunu. Rada bi videla vaša priporočila oziroma kakšne iskušnje ste vi imeli, midva ne poznava nikogar več, ki bi bil ugoden in pošten ter seveda kakovosten.

Hvala!
#2
Kako to misliš, cene ne ustrezajo dejanskemu izračunu?

mnogo ponudb?

a so po tvojem cene previsoke
ali jih matra metematika (površina*cena=vrednost)
če bi vedel, ne bi vprašal
#3
Glede cene in izvedbe so stvari bistveno razlikujejo če pogledaš površino in nato koliko časa oni rabijo si potem izračunavajo delo.Eni pa delo za meter nato pa celi kup dodatnih del in na koncu je to kar mislim pri tebi problem!!Predlagam ti v vednost preglej cenike obrtne zbornice pa dobiš ni kje realno sliko vsaj za delo ostalo pa je ???Težko je tudi ti koga priporočiti ker nobeden ne rad hodi gledati ko ima stranka 350 predračunov to je za nas ki rabimo vedeti koliko bomo plačali v redu za izvajalce pa tako mislim mora !!!predlagam da ne gledaš pač toliko na ceno kot na kvaliteto dela in odnose!!!lahko ti še koga priporočim iz Domžal če rabiš !!
#4
Če ste mel veliko ponudb, pa verjetno niso vsi izvajalci dal v evro enake ponudbe, sigurno so kakšna odstopanja, samo po kvadraturi sodeč, cena tudi ni nizka.
#5
Saj to je tisto-zaradi ogromnega obsega dela je pod drobnogledom vsaka ponudba posebej. Vendar sva se po odločila, da bova dala prednost kakovosti, ker mislim, da če se enkrat za kaj takega odločiš, je bolje dati par sto eurov več. Ne poznam pa nobenega, za katerega sem 100 % prepričana, da dela več kot samo dobro. Bilo bi pa fino, če je iz okolice Domžal, ni pa seveda nujno.
#6
Lep pozdrav!

Letos mi je dvorišče tlakoval izvajalec, s katerim sem bil izredno zadovoljen, ima slovensko ekipo in ker se sam tudi spoznam na tovrstna dela, lahko zagotovim, da delajo odlično. Če kdo želi, posredujem kontakt na ZS, je pa iz okolice Celja, delajo pa po celi Sloveniji.
Na ZS sem vam pustil tudi svojo tel. številko, če boste potrebovali še kakšne info!
#7
Ima slovensko ekipo ... To naj bi bil pomemben podatek? Zakaj mi diši po nestrpnosti?
Dnevi so sadeži in naša vloga je, da jih užijemo.
(Jean Giono, 1895--1970)
#8
madman Napisal:oglašuj v prvi osebi prosim..........

Dvomim da si se prijavil na forum samo zato da pomagaš forumašu z toliko podatki o podjetniku......


Hmmm...ali ni Maja_AO prosila za priporočila??
Citiram: "Rada bi videla vaša priporočila oziroma kakšne iskušnje ste vi imeli, midva ne poznava nikogar več, ki bi bil ugoden in pošten ter seveda kakovosten."

Dejan je edini izvajalec, s katerim sem imel pozitivne izkušnje, zato sem to tudi objavil. Mislim da nisem na veliko razpravljal o tem kako dela, zato pa sem objavil njegovo telefonsko številko. To je to, ne vem v čem je problem.
#9
Podlesnik ima velike pohodne plošče. Je pa vsaka obstojnost betona odvisna od njegove sestave, zato ni enoznačnega odgovora. Ker sem gledal videov za te plošče jih v ZDA marsikje na licu mesta zaferšolajo in vlijejo. Lahko gladka izvedba, metličena, štokana, tiskana... Ni da ni. primarno pa je odvisno od spretnosti in znanja izvajalca.
#10
(17.8.2009 ob 14:52)s55ra Napisal: Ima slovensko ekipo ... To naj bi bil pomemben podatek? Zakaj mi diši po nestrpnosti?

Imel sem ekipo, ki ni bila slovenska. Bili so pri meni dva dni, potem so se morali spakirat. Nikad više Šiptarom. Odtok iz greznice so mi naredili višje kot je bil dotok iz hiše, niso imeli flekserce za rezanje betonskih cevi, kaj je marka betona, sploh niso vedeli, ko so delali temelje za škarpo, priznam pa, da so za ročna dela talentirani. Vse so splanirali z golimi rokami, nič strojno.
#11
(13.8.2009 ob 13:58)Maja_AO Napisal: Pozdravljeni dragi forumci.

Z možem živim v  Domžalah. Že nekj časa nazaj sva se vselila v novo hišo, sedaj pa sva se odločila za ureditev okolice in sicer škarpa pri dovozu, tlakovanje ali asfaltiranje dvorišča (cca 300 m2), ureditev poti do majhne ute na hribčku in polaganje ploščic okoli ute. Iščem nekoga, ki je  pripravljen narediti to v enem mahu. Pregledala sva že mnogo ponudb in za vsako se je izkazalo, da cene ne ustrezajo dejanskemu izračunu. Rada bi videla vaša priporočila oziroma kakšne iskušnje ste vi imeli, midva ne poznava nikogar več, ki bi bil ugoden in pošten ter seveda kakovosten.

Hvala!

Meni je delal tale in sem še vedno zadovoljen. Dodatnih slik dvorišča ne bom lepil, lahko jih pa na forumu poiščeš, saj sem jih nekaj objavil.

https://www.tlakovanje-medved.si/

Prišel na dogovorjen dan, naredil tako, kot sva se dogovorila, pozitivno svetoval in računal natančno toliko, kot sva se pred delom dogovorila.

Delali pa so zanj sami Makedonski ali Kosovski Albanci, mojstri rokodelstva!

LP
#12
@Johan_R, mislis, da Maja v skoraj 11 letih se ni uredila dvorisca? Smile Wink
#13
Tongue 
Oooo, pi.... sane so Haloze Tongue  sem spregledal, da nekomu zgolj narodnost izvajalcev ni sedla ... .

Ja, Maja ima verjetno urejeno okolico hiše Cool


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »