Gradnja in obnova > Napeljave
MČN ROTO ECO 6

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MČN ROTO ECO 6
Prodam kompresor za eco 6. Čistilna je ostala v zemlji in smo se proklopili na kanalizacijo. http://www.bolha.com/gradnja/cistilne-n ... 24712.html
Prodano.
[attachment=o29264]

Pozdravljeni.

Od 2013 smo ravno tako lastniki MČN Roto eco 6. Mislil sem da ponosni, ker smo kupili SLO izdelek, pa to velja do takrat, ko prvič nastane težava.
Lansko leto se nam je pokvaril kompresor, opazil, da ne deluje. Kont. poroizvajalca, dali so mi neko tel.,katerega sem klical in mi je za 220e ponujal novega, mislim da 180 obnovljenega, starih, torej našega ne popravljajo oz. se ne da popraviti. Grem na net, ne dobiš nič pametnega, razdrem, vidim da ni nič posebnega notri, membrane na videz ok, niso strgane, stikalce, majhno, odlotam, obvod, prilotam direkt, dela... nato na netu najdem servis, samo za kopresor, ki ga ne popravljajo, samo pošljejo dele, mislim da membrani, stikalo in poštnina je bilo okrog 40e, vse skupaj zamenjam 15 min.dela.
Sedaj pa sem opazil, da nam je crknil timer. Spet težave, ali se noben ne oglasi, nato po nekaj dneh dobiš servis. Timerjev ne popravljajo. Samo novi. Dam kolegu, pove da je šel en čip za par eur, zamenja, vendar, ker je na staremu crknil kontakt, ga ne more prepisati. Sama elektronika ima konektor za vpisovanje, nikjer na netu ne dobiš proizvajalca te zadeve, oz.ga nismo našli. Sedaj imam priklopljeno na navadno timer urico za 5 eur, isto deluje, pa mi ne da miru, da bi rad tole elektroniko usposobil.

Sprašujem, če bi imel kdo delujočo viška ali za prodat ali samo za presnet podatke.

prilagam nekaj fotk..Hvala in LP D.


Priložene datoteke
.jpg   roto6.jpg (Velikost: 31,54 KB / Prenosi: 382)
.jpg   roto1.jpg (Velikost: 27,33 KB / Prenosi: 383)
.jpg   roto7.jpg (Velikost: 42,92 KB / Prenosi: 382)
še nekaj fotk


Priložene datoteke
.jpg   roto2.jpg (Velikost: 95,27 KB / Prenosi: 381)
.jpg   roto5.jpg (Velikost: 172,81 KB / Prenosi: 388)
.jpg   roto3.jpg (Velikost: 119,96 KB / Prenosi: 381)
Iz kje pa si?
Fantje, šla mi je membrana na kompresorju za MČN in sicer imam Hiblow-a. A niso naštudirali kakšne naprave, da imaš vsaj 5 let mir....po dveh letih 70 eur....wtf
Odločam se za MKČN. Na netu je veliko izdelkov, razlika v ceni 1000€. Za 2 osebi, cca. 2,5m3, pretočna. Ima kdo ali pozna naprave , ki jo prodaja Emundija ČISTILNA NAPRAVA VH 4L Zakaj so ene tako poceni? Ali res ne bo delovalo dolgo. Po drugi strani pa od Roto ni tako poceni pa se spet nekateri pritožujejo...
Ali morda kdo ve kakšni so intervali vpihovanja zraka pri eco6?
Mene tudi to zanima kakšni so intervali vpiha? Če ve kdo, bi bil zelo hvaležen, ker mi nekaj štrajka timer...
hvala!
Pokliči tehnika ali pa serviserja a Roto, ti bo iz glave povedal podatek...ko izveš sem zapiši, če bo še kdo rabil.
Dobil odgovor od firme, pravijo takole:

2 osebi: 15 min deluje / 45 min miruje

3 osebe 15 min deluje / 30 min miruje

4 osebe 30 min deluje / 30 min miruje.


Skok na forum:
Zadnje novice

Recite DA najboljši ponudbi NLB Stanovanjskega kredita
23.04.2021 ob 11:54:22
Recite DA najboljši ponudbi NLB Stanovanjskega kredita
Recite DA pravim priložnostim in pridobite individualno NLB ponudbo Ne moremo izkoristiti priložnosti, za katere ne vemo, da... Beri dalje »
Zakaj se odločiti za toplotne črpalke Tiki?
13.04.2021 ob 13:14:07
Zakaj se odločiti za toplotne črpalke Tiki?
Odlikuje jih energetska varčnost, prijaznost do okolja in najsodobnejši dizajn. Kolikokrat ste si ob pomladnem ugašanju... Beri dalje »