Objave: 15506
Teme: 48
Ocena:
34
Podprimo lokalno. Ne daj se Štrk.
Alternativa je, da jih lokalno izdelaš sam. Kakih 10x cenejša bodo.
Ampak sam delati se itak ne splača. Moraš še svoje ure računati, pa si tam tam.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: logo2.png]](http://shrani.si/f/39/12/1kbCgCq6/logo2.png)
Verjeli ali ne, 400 ni dovolj!!!!
Objave: 4
Teme: 1
Ocena:
0
Za iverico 700e/komad ne dam. Imam ponubo od za masivna 550e z podbojem, ampak je gužva in se čaka.... pol leta/leto.
Grem v petek na sejem, pa probam kaj ugodneje dobiti
SinAbi, v bajto trenutno vloženo 150k
lp
Objave: 111
Teme: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni, prosil bi za mnenje in pomoč, včeraj so nam montirali notranja vrata od podjetja Frischeis doo (drugače Austriska firma s podružnico v Sloveniji)
-Vrata so Iverokal lakirana in taka so tudi na računu,
-Podboji so pa na fakturi navedeni kot beli pleskani, materjali podboja ni naveden.
Zdaj, ko so bila vrata zmontirana in vse končano in vse špranje z zidom zamašene z akrilom (skratka vse fit-fertik), jaz opazim, ko pridem na koncu na objekt, da so podboji iz iverke in čez je neka papirnata bela folja ( skratka o pleskanju in laku ni duha ni sluha) Ko sem monterju komentiral, da so mi podboji obupni in da se vidi spoje mi je še monter (zunanji) rekel, da kaj bi reč, da sem vzel lakirana vrata in podpoje s foljo in da kaj sem pričakoval za to ceno. Kar se tudi lepo vidi na rezanih koščkih po tleh pred hišo.
Komercjalist se meče ven, da naj ne gledam računa in da ima on pač vzorec po katerem piše (resno?) in da je to pač to... deloval mi je zmedeno in kot da ve, da nekaj ne štima, noče na objekt, da nima časa in da bo zadeve preveril. Ampak,da ne ve kaj lahko naredimo.
Na koga se lahko obrnem za pomoč in na kakšen način, če me bodo skušali prepričat da reklamacija ni upravičena.
Skratka račun imam za BMW pripeljan in zmontiran mi je Opel.
Objave: 1039
Teme: 5
Ocena:
0
Tole je za tržno inšpekcijo pa tožbo. Treba je pod prste gledat ko montirajo pa kaj montirajo. Se zgodi, da je na predračunu nekaj, montirajo pa nekaj drugega cenejšega. No takim se pokaže vrata in dnar nazaj če je kaj avansa.
Objave: 111
Ocena:
0
Saj to je problem ker je plačano vse v naprej zaradi popusta.
Objave: 1027
Teme: 18
Ocena:
0
Pisna reklamacija, cakat na odziv, dvakrat opomnit, ce ni reakcije tržna inšpekcija in prijava policiji za poslovno goljufijo.
Objave: 10522
Teme: 16
Ocena:
2
Copic in malo barve. Potem ko se akrilc posusi.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 9
Teme: 1
Ocena:
0
Pozdravljeni, da ne smetim po forumu z novimi temami bom kar tule vprašal.
Kmalu bomo pri izbiri notranjih vrat(6x) za stanovanje in me zanima če kdo koga priporoča v okolici Kamnika za neko srednjo ceno? Lp
Objave: 10522
Teme: 16
Ocena:
2
Merkur
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 5
Ocena:
0
Ima kdo kontakt dobrega izvajalca za izdelavo inline masivnih notranjih vrat (hrast) ? 7kosov bi rabil za novogradnjo...
Hvala !