8.1.2009 ob 08:39
Iščem serviserja, ki pride na dom za popravilo HansGrohe armature ( model AXOR - 11010 ).
Metulj Napisal:Kaj se pa pokvari na tako dragi amaturi? Me zanima ker nameravava kupiti ta model.Vzdržujte jo samo z VODO in krpico iz MIKROVLAKEN pa vama bo v veselje najmanj desetletje!
pedenjdeklica Napisal:v kartuši imaš pesek oz. kamenčke, ki ti onemogočajo normalno premikanje armature........a si se vselu pa nič spucal vdov..?....to je 99% zakaj armatura "ckne"...."Kamenčki" ali lebdeči delci so mehanska nečistoča. Poškodbe istih so drugačne. Mehanski delci povzročijo kapljanje iz armature. Drobne poškodbe (velikosti molekule vode) na gibljivi ali statični keramični ploščici zahtevajo menjavo kartuše.
menjava kartuše...
predlog dobro bi bilo, da bi na dovodu vode v hišo dal kakšen 50 mikronski filter
hisamiha Napisal:Iščem serviserja, ki pride na dom za popravilo HansGrohe armature ( model AXOR - 11010 ).Homa v Ljubljani ima servis za Hansgrohe. Če ni slučajno alen od tam :lol:
MojWeb Napisal:za filtre si ga pa malo mim pihnu.
MojWeb Napisal:Tako je. Delal sem v Homi. Sedaj sem samostojen.hisamiha Napisal:Iščem serviserja, ki pride na dom za popravilo HansGrohe armature ( model AXOR - 11010 ).Homa v Ljubljani ima servis za Hansgrohe. Če ni slučajno alen od tam :lol:
Alen za filtre si ga pa malo mim pihnu.