Objave: 82
Teme: 42
Ocena:
0
Skom se da odstraniti sledi vode (ko se ta posuši) iz tuš kabine. Ali je treba tuš kabino po uporabi vedno obrisat da ne pride do tega :(
Objave: 5451
Teme: 33
Ocena:
0
če imete trdo vodo, je najbrž dobro kakšen filter dat gor. imaš takšne, ki po domače povedano naredijo tako vodo, da kristale kamna odplakne in se ne sprimejo na površino.
Objave: 526
Teme: 5
Ocena:
0
S katerimkoli čistilom, za kopalnice gredo sledi kapljic brez težav stran. Lahko tudi s kisom. Malo podrgneš z gobico, pa je.
Nimam osebnih izkušenj, a po komentarjih tistih, ki imajo filtre za mehčanje sem dobil vtis, da filter sicer malo zmanjša omenjeni pojav, povsem odpravi ga pa ne.
Sicer je najučinkovitejša metoda imet v kabini pri roki večji brisalnik in obrisat šipe, ko se stuširaš.
Objave: 177
Teme: 12
Ocena:
0
1x na teden umiti kabino s KISom in potem pobrisati s suho krpo. To je edina možnost.
Objave: 1353
Teme: 69
Ocena:
0
ja najbolje je 1 x na teden spucat kabino s kisom ali cilit bang bang (jaz ga uporabljam, in super odstrani vodni kamen), no jaz nimam tuš kabine, ampak se v kadi tudi full pozna vodni kamen..
Ocena:
0
kje pa se da kupit to od kolpa san, sem že pisala na forumu, in je bilo rečeno da tam ko prodavajo opremo od kolpe, in v merkurju nimajo tega čestila, pa še marsikje sem iskala...
Objave: 106
Teme: 21
Ocena:
0
Moja ma eno coprnijo od Amwaya... ne vem čist natančno, če pa koga zanima pa lahko vprašam.
Objave: 2312
Teme: 48
Ocena:
0
zadeva se dobi v merkurju na oddelku kopalnic in ali barv 100% stane pa cca 6 eur
dobi se tam, ker prodajajo kopalnice npr Merkur Primskovo, BTC, itd, ne pa v merkuru v naklem recimo....
je pa to specialno čistilo kolpa za čiščenje njihovih kadi,
odlično pa ščisti wc, kuhinjsko korito itd.....
res čudovito čistilo.....
Ocena:
0
na ptuju ga ni bilo, pa imajo kopalnice pa nevem ke vse tam, morem it spet gledat, če pa ga nebo, pa jih bom jezno gledala... :P :P
Objave: 136
Teme: 4
Ocena:
0
Katerikoli odstranjevalec vodnega kamna to poje,samo redno je treba čistit,pa ne vsaki dan...kakih m2x na teden našpricaš,pa zbrišeš...to pa res ni problem...če se ti da!
Ni pomembno,kako velik je uspeh,pomembno je,da smo mi z njim zadovoljni.
Objave: 225
Teme: 18
Ocena:
0
zakaj pa ga nebi sral z kisom? :roll: