Splošno > Mnenja in predlogi
Preureditev foruma (predlogi dobrodosli)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preureditev foruma (predlogi dobrodosli)
Še vedno močno pogrešam gumb, ki te vrže direktno na nove odgovore na moje teme.
Pa lahko bi si zapomnil tudi, kateri posti so bili že prebrani in bi te vrglo na konec, tako kot pri vsakem normalnem forumu.
ah kje...zdejle so še na poletnem dopustu..verjetno predlanskem. Te funkcije, ki te motijo, bodo na voljo pri v 0.2beta..če je tole 0.1beta. 

Sej, da sem jst na mestu tega osebka, ki je tole sestavil, bi bilo tudi mene sram se oglasiti v tej temi in poargumentirati na vsa vprašanja forumašev, ki tvorijo ta forum. Vsi, ki smo kdaj kaj delali v življenju smo tudi grešili...bolj je problem, če se človek ne sooči s težavami katere je povzročil, ker napake ne bodo izginile same od sebe - vsaj tako jst gledam na svet. Tolk da sem se mal spihu  Undecided.
Ali lahko v kratkem pričakujemo funkcijo "pokaži neprebrane prispevke" ?
Ne. Se v daljnem ne.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Večje posodobitve na forumu se delajo 30. in 31. februar. Tako da letos je konec.
Prosim lastnika in komercialista tega foruma (spodaj napisana!), da se končno le oglasita in povesta, kje je problem, da se forum ne prilagodi uporabnikom.
Ha ha ha.
Šale so zaželene v današnjih časih. To ti dam prav.

Ta forum me spominja na javni sektor. Nekaj kao delajo, to je najboljše, drugače se ne da in tako bo tudi ostalo. Uporabniki naj se pa jebejo kakor vejo in znajo.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!
torej nč novga....
(4.11.2019 ob 15:00)gt002 Napisal: Zdravo,
po preureditvi foruma je videti, kot da je "originalno" uporabnisko ime blokirano. Pokaze namrec zgolj prazno stran - brez kakrsnekoli vsebine. Ce sem odjavljen, ali sedaj, ko sem prijavljen z "zacasnim" uporabniskim imenom, deluje vse ok.

Ker bi rad prisel do dolocenih zadev v ZS me zanima, ce kdo ve, kako se zadeva uredi.

Sem pisal tudi na pss mail, vendar odgovornim "*" po dveh mesecih se ni uspelo odgovoriti. 

Hvala 

LP T.

Moje prvotno uporabnisko ime je spet aktivno. 
Hvala Urko & co.

LP gt001/gt002
Kdor caka docaka. Tud ce SAMO pol leta... mogoce pa docakamo se vse ostale neumnosti. V ene 6ih letih???
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Optimist...
(23.4.2020 ob 14:30)kadotr Napisal: Optimist...le pri prenovi foruma so bili prehitri. Komot bi še lahko bil 5 let stara tema, ne pa to kar so sedaj naredili.
naj že nekdo od adminom kaj ukrene glede teh spammerjev. bo trajalo 5 let da boste tisto klukico spredaj dali? nato 40 let, da dobimo zaznamke nazaj? 6 let, da se doda funkcija neprebranih objav?
Je lastnika foruma pobral virus? Če bi bil še živ in pri pravi pameti, bi bilo že davno popravljeno, kar je zasrano. Mi bedaki, pa mu še vedno zastonj futramo forum, da se smeji v senci.
A se še komu dogaja, da se iz telefona (Android, Chrome) ne more prijaviti na PSS? Enemu se sigurno, ker je bila nedavno nazaj tema odprta, pa nisem mogel odgovoriti - sem imel samo telefon takrat! Wink Wink Wink


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »