Gradnja in obnova > Stavbno pohištvo
Katera garažna vrata

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katera garažna vrata
#1
Potreboval bi nova garažna vrata,po možnosti sekcijska,prostor je neogrevan,torej ne potrebujem ravno 6cm debelih.Kakšne so vaše izkušnje in kje ste jih vi naročili' (okolica Ljubljane)
Harigast
#2
Po mojem mnenju štejejo le Hormann (tradicija, dobra monterska ekipa, raznolikost ponudbe ...), Teckentrup (zelo dobri motorji, določene tehnične rešitve na kolesih in vzmeteh, ugodna cena osebnih prehodov v vratih...) in Crawford (uporabne tehnične rešitve zaščit na vodilnih kolesih, zaščite na vodilih...). Svetujem previdnost pri izdelkih iz nam zelo bližnjega zahoda, predvsem pa iz vzhoda Evrope.
Kontakte najdeš na net-u.

Lp
#3
Tudi meni so svetovali najboljšega- Hormann
#4
Nebom komentirala mojih predhodnikov samo nekaj vam povem:
Obstaja kar nekaj proizvajalcev garažnih vrat, ki so slovenski proizvajalci in nimajo nobene veze z kakšnim vzhodom. Bi pa rada izvedela kako pa lahko ,kdo dokaže ,da pa lih Hormman ne uporablja določenih komponent. ki jih vroizvajajo na vzhodu.

Zato pa kar pogumno izbirajte garažna vrata med vsemi ponudniki:
ZGONEC-Dorjan
MKL
Daljinček
To jih je par iz vašega konca
#5
Hormann so zakon še posebej če imaš vrata v vratih in, se nikakor ne morejo primerjati z MKL .Bolje da daš malo več denarja si vsaj ziher brez skrbi.
#6
veseljak Napisal:Hormann so zakon še posebej če imaš vrata v vratih in, se nikakor ne morejo primerjati z MKL .Bolje da daš malo več denarja si vsaj ziher brez skrbi.

Ali lahko razložiš razliko,kaj je bolj zihr.
#7
zmanca Napisal:
veseljak Napisal:Hormann so zakon še posebej če imaš vrata v vratih in, se nikakor ne morejo primerjati z MKL .Bolje da daš malo več denarja si vsaj ziher brez skrbi.

Ali lahko razložiš razliko,kaj je bolj zihr.
Ali si strokovnjak ali pišeš nekaj kar se govori (napamet)
#8
mi imamo hormanova vrata. Delajo brez problema.Kupili v rajmaxu- kozje. Solidna firma. Upoštevali so naše želje, svetujejo in brez pripomb upoštevajo tudi reklamacije za t.i. skrite napake. Kakšna pa so vrata drugih firm, ne vem in jih zato ne morem ocenjevati.
#9
Živjo.

Mene pa zanima, če ima kdo garažna in stranska vrata od firme Prodoor, Zlatko Pečarič s.p., iz Črnomlja. http://www.prodoor.si/

Prosim za mnenja.
Andreja
#10
mi mamo os zgonec - dorjan pa nimamo nobenih pripomb. so ble pa bistveno cenejše k hormanove. imamo skcijska dvižna, 5 m široka!
jeeee mi imamo pa hiško jupi jupi jej! Smile
#11
Tudi mi imamo hormanova vrata, ma točno po dveh mesecih je "crknil" SupraMatic motor :x :evil:
Nimaš kaj, tudi to se zgodi...
#12
Jaz sem tudi iskal in iskal gar. vrata, na koncu sem pa se odločil za Normstahl vrata. Sem dobil ugodno ponudbo, močen motor (800N), v ponedeljek pridejo montirat.
Bomo vidli ...
MaXXX64
#13
Zdaj maš ful dobro akcijo, če hočeš prit ceneje do kvalitetnih Hormannovih vrat.

Več informacij maš na

http://www.elkris.si/akcija_garazna_vrata_epu40.html
#14
Ali kdo ve ali ima kdo sejemski popust na vrata? Predvsem me zanima Hormann.
#15
mič Napisal:Ali kdo ve ali ima kdo sejemski popust na vrata? Predvsem me zanima Hormann.

mas gori link do akcijskega cenika.


Skok na forum:
Zadnje novice