![]() |
|
Blokada-Prijava - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Splošno (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Forum: Mnenja in predlogi (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- Tema: Blokada-Prijava (/showthread.php?tid=78479) |
Blokada-Prijava - som116 - 9.8.2020 Zdravo " Ekipa PodSvojoStreho.net " in tisti ki urejate portal. Mater vola, sem bil kar nekaj dni " blokiran " ali pa " v Banovcih " pa ne vem zakaj!! Nisem spreminjal gesla, ne nika a me je vedno ven metalo. Nobenega obvestila! Sem se na novo prijavil, pa komaj da sem prišel skozi. Daj oskrbnik/Administrator poglej kaj je z mojim starim nikom ( som16 ) in javi ali ga še lahko naprej uporabljam! LP RE: Blokada-Prijava - pentax - 10.8.2020 Verjemi, da boš prej dobil od vsakega na forumu za pivo, kot neko obrazložitev od "odgovornih". RE: Blokada-Prijava - Fery - 10.8.2020 Od mene ga že ne dobi. Sem ga zadnjič lovil po celi Štajerski in sem ga komaj ujel. Za en pir se take kolobocije ne splačajo. RE: Blokada-Prijava - mika79 - 12.8.2020 Imam iste probleme s prijavo, o šalabajzerstvu nima smisla izgubljati besed, čakam nekoga, ki se bo opogumil in štartal vse skupaj z nule, kot se zagre... Sem poskušal na več brskalnikih, edini s katerim se lahko prijavim je en levi K-MeleonPortable. Če komu pomaga. RE: Blokada-Prijava - pentax - 12.8.2020 (10.8.2020 ob 14:31)Fery Napisal: Od mene ga že ne dobi. Sem ga zadnjič lovil po celi Štajerski in sem ga komaj ujel. Ja kaj za eno hitro čudo pa som fura, če ga s 550ko moraš lovit in ne ujet? Ena res velika žalost je postal tale forum. Potenciala veliko za majhen vložek, a očitno premalo interesa za neznalce, ki imajo v rokah škarje in platno...ne vedo pa zakaj se sploh rabi to v rokah. RE: Blokada-Prijava - som116 - 13.8.2020 Zdravo, sem obveščen , da je dotični administrator ( al kakor se mu že reče ) še vedno na dopustu. Hja, tale kolega/prjatu " Fery " ga serje. Se bo triba dobit na kurjaškem pikniku, da bo dobu pir. Drži, kolega " pentax ", moje vozilo se res ne more primerjat z vozilom " Fery "-ja. Se slišimo kolegi forumaši. Tudi glede pira kje in kdaj ter kdo. RE: Blokada-Prijava - darkside - 14.8.2020 (12.8.2020 ob 21:29)mika79 Napisal: Imam iste probleme s prijavo, o šalabajzerstvu nima smisla izgubljati besed, čakam nekoga, ki se bo opogumil in štartal vse skupaj z nule, kot se zagre... Tak forum sem naredil. problem pa je dobiti ljudi, da se registrirajo. tale forum rešuje velika baza informacij, ki jih na novem (še) ni. RE: Blokada-Prijava - Dawid - 14.8.2020 Prijava deluje tudi preko Edge, v ostalih pa se prijaviš in se stran osveži in ostaneš eš vedno NEprijavljen. RE: Blokada-Prijava - som16 - 18.8.2020 Zdravo, eto moram priznati razen Fery-jevega preganjanja , ni bilo pira od nikoder!! Me je danes oskrbnik obvestil, da so uredili7odstranili blokado, ki je bila " zelo pogloblejno izvedena ". Kar koli že to pomeni.Sem sedaj nazaj s starim nikom " som16 ". |