DAN ODPRTIH VRAT – LUMAR PRIMUS-D 156 S PAKETOM DESIGN
Podjetje Lumar, vodilni slovenski proizvajalec skoraj nič-energijskih montažnih lesenih objektov, vabi na dan odprtih vrat hiše…
![]() |
Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Nepremičnine (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Nakup, prodaja in pravna vprašanja (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=10) +--- Tema: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje (/showthread.php?tid=72350) |
Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - lartep - 29.5.2018 No, če pa še nismo zaključili: Mene vedno fascinira, da lahko ljudje pišejo tako, kot govorijo. Allessa moram vsaj dvakrat prebrati, da ugotovim, o čem piše. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - SinAbi - 29.5.2018 Se opravičujem, sem samo preletel predhodne strani, na brzake. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - SinAbi - 29.5.2018 lartep, to je tako v novodobni družbi, zgleda. Pade kam pade, karkoli že. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - simek - 29.5.2018 @lartep Ti ga po dveh branjih dejansko razumeš? Jaz ga ne ravno v celoti. P.S. možno je, da se zato tule (z @alless-em ne razumeva najbolje.) Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - simek - 29.5.2018 @SinAbi, pa kaj se pi...a opravičuješ? Bi mi moral kajlo spustit! Si štajerc al nisi? P.S. Kot pravijo tisti( po nepravi strani ceste vozeči) osebki : It¨s a slow day today. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - SinAbi - 29.5.2018 Čuj ti, nea ze ti tu nika ... Če sem riku, da nism bral, ka te ze jes vejm, ka je že blu napisano. Zatov! Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - simek - 29.5.2018 Pismo, saj živim na PRAVI strani Trojan in pijem PRAVO pivo, ampak tole je pa ..... P.S. Pa saj tole tudi @lartep ne razume po dveh branjih. :wink: Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - alless84 - 29.5.2018 @simek težiš že malo. Glej tam so še druge teme če si tako pameten... al pa idi raje na PRAVO pivo. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - simek - 29.5.2018 @alless, tema je tako ali tako že zaključena in problem rešen.( zaenkrat)Zdaj samo še mal "nabijamo" in se zaje.... Sprosti se, uživaj zmago! P.S. Povsem možno je sicer, da te čaka še vojna, ali "ipak"!( kot pravijo pri nas) L.P. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - alless84 - 29.5.2018 lartep Napisal:No, če pa še nismo zaključili: Ko bi vedel kako še mene včasi mantra :D Sem dnevno v treh jezikih(slo doma, ang/nem delovno). Glede na to da sem doma že na vasi je pol tudi tak tak in že tako iščem prave besede... Se opravičujem keri me bolj težko razumejo. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - SinAbi - 29.5.2018 alless84, za "ang/nem delovno" se najbrž potrudiš, tule pa ??? Povsem razumem lartep. Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - alless84 - 29.5.2018 Trudim se za vse, pride pa kar hitro do napak glede jezika ko si vseepovsod malo... Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - SinAbi - 29.5.2018 alless84, o osnovah je govora! Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - simek - 29.5.2018 @SinAbi, zdaj pa ti težiš! :mrgreen: Re: Služnostna pot, pravice in vzdrževanje - alless84 - 29.5.2018 Kaj vaju moram na pivo pelat al kaj? :D |