PodSvojoStreho.net
zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Napeljave (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Tema: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? (/showthread.php?tid=25246)

zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - ericks - 1.11.2009

gre za blok v okolici ljubljane. zamenjava 2eh radiatorjev.

ima kdo kaksno poceni varianto?

je zamrznitev edina varianta? blok je letnik 70 in radiatorji so po moje se prvi, vkljucno z ventili.

hvala za informacije

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - dannyxp - 3.11.2009

vzdrževanje teh zadev se ponavadi počne poleti, ko ni vode v sistemu.... Zamrzovanje je rizično in drago... lani poleti so hotli mojstri za objekt vzet 80 eur po zamrznjeni cevi (vsak radiator ima dve cevi) tako da to ni glih poceni....

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - Mirando - 12.10.2011

Kakšne so kaj cene zamrznitve cevi v teh časi, da se lahko menjajo ventili s s termostatskimi glavami? cca 5 radiatorjev?

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - Ericssson - 13.10.2011

kaj se ne moreš zmenit, da spustijo vodo iz sistema pred začetkom ogrevalne sezone ?

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - kad1111 - 15.10.2011

Samo zmrzovanje racunamo 30eur.80eur za eno zmrzovanje je nerealna ali oderuška cena.

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - klinika za strehe - 16.10.2011

kad1111 Napisal:Samo zmrzovanje racunamo 30eur.80eur za eno zmrzovanje je nerealna ali oderuška cena.

Tudi jaz imam en radiator za zamenjat pri babici v bloku, ali lahko računam nate, saj imaš ceno zamrzovanja cevi res ugodno. Upam, da ne boš zaradi poceni zamrzovanja dvignil cene za ostala dela.
Kakšna bi bila cena pri tebi za zamenjavo 1 kos radiatorja z zamrzovanjem cevi, ves material imam sam?

srečko

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - kad1111 - 16.10.2011

računal bi 90eur.

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - ales31 - 17.10.2011

kad1111 Napisal:računal bi 90eur.

Gospod a vi bote zlato menjavali?

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - Mirko Potter - 17.10.2011

"Gospod a vi bote zlato menjavali?" Sam res, mislim zsa tistih pou ure-ur je tole obupno...Iz tega razloga ker so mojstri oderuški sem si sam napeljal centralno ogrevanje in sem it 3000eur naredil za 1000eur komplet z materialom.žalostno.

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - Ericssson - 17.10.2011

če je 30€ po cevi, sploh ni oderuška cena... pač 60€ zamrznitev, 30€ delo, lahko pa prišparaš 90€ in narediš sam... AMPAK... moraš se spoznat na to Wink

Ventile menjat centralno napeljat...to je najlažje delo.LOtat pa navoje vrezovat.....to je tko kto bi se na pesku igral Wink.Enkrat sem sam poskusil brez da bi koga kdaj gledu .....pa zdj odlično delamSmile

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - vincent - 17.10.2011

Težka bo zdaj karkoli delat ko je voda v sistemu, seveda tudi kurilna sezona. TAko da drugega kot zamrznitev ne pride v poštev.

IScer pa sam ne bi spraševal kolikos tane zamrznitem ampak menjava radaitorja komplet...zdaj kako bo ta to naredil je njegov rpoblem..če bo rabil zamrzniti, bo pač zamrznil

Čez palec pa je realno pričakovati ceno 100 EUR po radiatroju - strošek menjave...verjetno s kolčino pade cena, samo tu nekje se držijo cene.

Re: zamrznitev cevi, kaksna je trenutno cena ? - szolnir - 17.10.2011

tudi 100 eur je premalo za takšno tveganje, če prej niste imeli časa pa zdaj plačujte, ukvarjam se s tem in smo tudi že imeli primer ko je zamrznjen čep ki se naredi popustil ,tko da ni to samo ( sj je sam pol urce dela) zavedite se kaj nastane če čep popusti

szolnir Napisal:tudi 100 eur je premalo za takšno tveganje, če prej niste imeli časa pa zdaj plačujte, ukvarjam se s tem in smo tudi že imeli primer ko je zamrznjen čep ki se naredi popustil ,tko da ni to samo ( sj je sam pol urce dela) zavedite se kaj nastane če čep popusti

Kaj nastane če čep popusti?
tebe bi pol tožil če bi mi poplavo nardil hehe