![]() |
|
Jelovica in cene - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Montažni sistemi in les (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=14) +--- Tema: Jelovica in cene (/showthread.php?tid=23411) |
Jelovica in cene - Kenzo - 12.8.2009 Zanima me, ker se zanimam za montažno hišo elovica, če ima kdo izkušnje z njihovo V fazo. Zanima me cena ki ste jo plačali za m2 in sistem hiše. Odločil, sem se za njihovo hišo samo z končno ceno so vedno nekatera doplačila in stvari, katere bi po moje V faza morala vključevat pri njih je pa to dodatno. Prosim, če mi lahko kdo pove koliko ga je dejansko stala hiša po m2 v V fazi oz na ključ od Jelovice. Hvala in lp. Re: Jelovica in cene - urednik - 14.8.2009 Pravega odgovora na tvoje vprašanje ne poznam. Vem le, da je nek znanec kupil hišo Jelovica in je bil kar zadovoljen na koncu glede cene in izvedbe. Povprašaj na Jelovico za cene... Kenzo Napisal:Zanima me, ker se zanimam za montažno hišo elovica, če ima kdo izkušnje z njihovo V fazo. Zanima me cena ki ste jo plačali za m2 in sistem hiše. Odločil, sem se za njihovo hišo samo z končno ceno so vedno nekatera doplačila in stvari, katere bi po moje V faza morala vključevat pri njih je pa to dodatno. Re: Jelovica in cene - pedenjdeklica - 14.8.2009 Kenzo Napisal:Zanima me, ker se zanimam za montažno hišo elovica, če ima kdo izkušnje z njihovo V fazo. Zanima me cena ki ste jo plačali za m2 in sistem hiše. Odločil, sem se za njihovo hišo samo z končno ceno so vedno nekatera doplačila in stvari, katere bi po moje V faza morala vključevat pri njih je pa to dodatno. a smo mi skupaj sedeli :roll: če ima neka hiša klet je normalno dodatno inštalacije v kleti.... pa ogrevanje v kleti pa stopnice v kleti.... če imaš v ponudbi pogodbi, kalkulaciji wc garda ...želiš se potem premisliš in želiš npri keramiko od laufna seveda je za doplačilo... če imaš parkete za 50 eur... ženi so potem ko hiša stoji všeč tisti za 100 seveda je za doplačilo... če imaš v pon, pog..kal... leseno ograjo.. potem se pa premisliš in hočeš inox... seveda je doplačilo....itd... Re: Jelovica in cene - AIKIMARE - 27.9.2009 Ne glejte samo na ceno. Moje izhodišče je bilo....poglej si , kako delavci delajo, kakšne materiale uporabljajo, kako med seboj sodelujejo in kako so na koncu zadovoljni kupci. Cena ja, vendar ne na račun kvalitete. 50€ za parket...pri moji Luxhaus je bil parket 89€, keramika cca 90€...nobeden od konkurence ni imel tako kvalitetne opreme... Poglejte les...poreklo...obdelava, zaščita...to je veliko razlogov, da pogledate še druge hiše. Ne samo cena ![]() pa srečno... Re: Jelovica in cene - praktikant - 28.9.2009 Ne verjamem da smo tako bogati, da bi poceni kupovali. Kot napisano...treba je dobro pogladati kaj vse je oz. ni vračunano v ceno za m2. Morda zahtevaj podropen popis vgrajenih materialov, ko zahtevaš ponudbo? Jaz sem jo dobil od večih ponudnikov in moram rečt, da je od Jelovice najbolj podrobno razdelana ponudba v smislu popisa materialov, torej ko sem pregledal par ponudb mi je postalo jasno da samo primerjanje cen za hišo ne pripelje daleč oz. do realne slike.....v podrobnostih se pa skriva prava slika. |