![]() |
|
ugodna cena mansarde - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Montažni sistemi in les (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=14) +--- Tema: ugodna cena mansarde (/showthread.php?tid=20091) Strani:
1
2
|
Re: ugodna cena mansarde - Ronnow - 5.3.2009 Ja in? Kaj nam to ponujas kot tvojo storitev, al delas reklamo za koga ali kakšen je namen teme? sprašuješ za mnenje? Če bi vsaj kakšno ločilo uporabil bi se vedlo za kaj se gre... :? hock:
Re: ugodna cena mansarde - _denis_ - 5.3.2009 se strinjam s predhodnikom,drugače pa vprašanje, je bandažiranje vključeno ? Re: ugodna cena mansarde - janko2810 - 5.3.2009 res je.ponujamo vam storitev.kot piše v ponudbi bandažiranje in kitanje ni všteto v to ceno. Re: ugodna cena mansarde - ervin - 6.3.2009 Dodaj še specifikacije materialov. Re: ugodna cena mansarde - janko2810 - 6.3.2009 za ponudbo me prosim kontaktirajte na zgoraj navedeno tel št.ko vam izdelam ponudbo boste dobili tudi specifikacijo materiala.in ostale podatke. Re: ugodna cena mansarde - Ronnow - 6.3.2009 Pa verjetno se ne bote vozli iz Izole delat v Hodoš ( :mrgreen: ), torej, s kerga konca ste? Re: ugodna cena mansarde - s55ra - 6.3.2009 Ja, tudi mene zanima to. :lol: Si lahko materiale za obdelavo izberem sama ali delate samo z določenimi? Re: ugodna cena mansarde - Furbo - 6.3.2009 janko2810 Napisal:za ponudbo me prosim kontaktirajte na zgoraj navedeno tel št.ko vam izdelam ponudbo boste dobili tudi specifikacijo materiala.in ostale podatke. Torej ostali ne smemo zvedeti kakšno izolacijo in parno oviro/zaporo dobimo za teh 28€ ? Re: ugodna cena mansarde - janko2810 - 7.3.2009 pozdravljeni.za vsa dela ki jih izvajamo se uporablja naslednji material: -plošče (knauf,rigips) -izolacija(knauf,isover.tervol) -tesnila(icopal trak,tesnilna masa butyl) -parna zapora(icopal bison sd40) materiali se nabavljajo v baustoff metal ta cena je promocijska(smo avstrijsko podjetje ki prihaja na slovenski trg.v avstriji na trgu 8 let) Re: ugodna cena mansarde - citroen22 - 7.3.2009 torej za 28e dobim: izolacijo med tramovi 14cm (zahtevam 2 zračni most) še 10 cm izolacije parna ovira gips (to verjetno mislite "plošča15mm ognjevarna") delate po celi sloveniji? Re: ugodna cena mansarde - ataIBA - 7.3.2009 janko2810 Napisal:pozdravljeni.za vsa dela ki jih izvajamo se uporablja naslednji material: Janko! Baustoff metal je že nekaj let na slovenskem tržišču, vsaj v Mariboru. Res je, da so specializirani za "knauf program". Z ekipo odlično sodelujem cca 6 let. Izredno profesionalni in dobri strokovnjaki na svojem področju. No, in sedaj se bo kdo čudil, ker hvalim konkurenco!? Ker verjetno samo material nabavljaš pri Baustoff metalu, so tvoji dobavitelji, je dobro, da poveš tako. Zmotila me je beseda SMO avstrijsko podjetje... Razen, če ni Baustoff postal tudi izvajalec :wink: ? LP Re: ugodna cena mansarde - janko2810 - 7.3.2009 BAUSTOFF je verjetno kar ena prva specializirana trgovina za suhogradnjo v sloveniji.mi nismo podjetje baustoff! Re: ugodna cena mansarde - janko2810 - 7.3.2009 smo v ok mb.povejte svojo lokacijo pa vam povem če je izvedba možna za to ceno. Re: ugodna cena mansarde - pokrovka - 7.3.2009 [quote="janko2810"]smo v ok mb.povejte svojo lokacijo pa vam povem če je izvedba možna za to ceno.[/quote] hock: hock::?: Če prihajaš iz Avstrije, ali že imaš porihtane vse potrebne papirje za delo v Sloveniji, ali boš delal na fuš. :?: Pa brez zamere zaradi neumnega vprašanja. :lol: Moja znanka bo delala mansardo ampak išče izvajalce z registrirano firmo ali sp, ker ima namen vzeti kredit, sicer ne vem kakšnega in kje. Na banki so ji dejali, da denar nakažejo direktno izvajalcu po predračunu 70 %, 20% ob izstavitvi računa, 10% pa lahko dobi gotovine. :?: Če si interesent pošlji kontakt na forum ali ZS. Zbira samo resne ponudbe. Lp Dany Re: ugodna cena mansarde - Furbo - 7.3.2009 janko2810 Napisal:pozdravljeni.za vsa dela ki jih izvajamo se uporablja naslednji material: Mene je bolj zanimal TIP izolacije za to ceno, ne pa proizvajalec, ta je še najmanj pomemben. Gre torej v tej ceni za 0.34 , 0.35, 0.40 ali slabšo izolacijo ? |