Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Print verzija
PodSvojoStreho.net
Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://www.podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Splošno (https://www.podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Mnenja in predlogi (https://www.podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Tema: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) (/showthread.php?tid=1536)

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - KDamc - 7.2.2009

V lisičjem browserju (firefox) mi prijava NE DELUJE kot bi morala. Sedaj ostanem prijavljen na prvi strani, na forumu pa nikakor ne!! Ne gre in ne gre. Tako, da se moram najprej prijaviti v forumu, šele nato se lahko vrnem na prvo stran in kliknem "Nove teme od zadnjega obiska", saj mi v nasprotnem primeru vrže kot neprebrane vse teme. :evil:
Ko bo to delovalo bom kar vesel. :wink:

LP-Damijan

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - jetka - 8.2.2009

a se bo kej pod zavihkom imenik zgodilo??

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Samojed - 12.2.2009

Ne vem, ampak jaz ne najdem več gumba odgovori. Prijavljen sem, lahko odgovorim s citatom, direktno pa ne :?: :?: :?: :?:

Kar se prijav tiče - na prvi strani nisem nikoli avtomatično prijavljen, ko kliknem na FORUMI, pa sem. :?: :?: :?:

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - vincent - 13.2.2009

jaz imam pa eno vprašanje/pripombo na spletnike.

Prej se je dalo videti na mojem spletniku za vsako temu tudi število komenatrjev, kar ti je omogočalo, da si videl ali se je pojavil kak nov (na katerega si lahko odgovoril), zdaj pa enostavno več ni tega pogleda in tudi ne možnosti kontrole/nadzora ali je kaj novega. Da bi pa vsakič vse teme preklikal pa tudi nekako ne gre.

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Nebomgabiksal - 13.2.2009

Spletniki so še vedno katastrofa in ne služijo nikumur/ničemur... :evil:

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - kimusabi - 13.2.2009

mene pa zanima, koliko je upadla obiskanost in aktivnost foruma, odkar ima novo preobleko?

stari je bil 100x boljši, tale je pa nepregleden in hladen. meni osebno (pa tudi pa ljudem, ki jih poznam) se ne dopade in sedaj bolj redko gremo gor.

lp

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - marx - 13.2.2009

Jaz se tudi ne morem navaditi na novo preobleko.Prej se mi je zdelo bolje.

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Nebomgabiksal - 13.2.2009

Jaz sem se na preobleko že navadil... res bi kakšno stvar lahko še malenkost izboljšali in se izognili kakšnemu kliku. Ampak spletnik pa sedaj pišem bolj po sili (za lastno evidenco), včasih sem pa kaj vnesel tako za 'gušt'. Imel sem hiter pregled nad vsemi objavami (1 stran), hitro si videl kako je s komentaji in bilo je... ja, pregledno.

Zdaj pa predogled, pa cel tekst, pa smeškoti ne delajo, pa BBCode ni, pa... Sad Sad Sad :evil:

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - cikaloka - 18.2.2009

Spletniki so obupni,..cisto nepregledni brez repa in glave.

Sem najdla nek zanjimiv spletnik in cez en teden sem vec kot 1h klikala za nazaj vsazga,..ker si pac linka nisem spravla in ga enostavno po eni uri klikanja se nisem nasla,.sem pa pregledala preko 20 strani Sad

Bilo bi dobro,..da vsak podpisuje pod svoj spletnik kot je bilo prej,.. toko laho vides celotno zgodbo gradnje ali kaksnega postopka,....trenutno stanje spletnikov je neuporabno,...ce isces kaj,..razen ce tocno ves od koga je , kdaj je bilo objavljeno in imas se link,.sicer ne NE NAJDES nikoli VEC zeljenega spletnika,...razen ce si vzames dopust Wink

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Tadej - 18.2.2009

Samojed Napisal:Ne vem, ampak jaz ne najdem več gumba odgovori. Prijavljen sem, lahko odgovorim s citatom, direktno pa ne :?: :?: :?: :?:

Gumb je spodaj levo na dnu teme.

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Tadej - 18.2.2009

Nebomgabiksal Napisal:Imel sem hiter pregled nad vsemi objavami (1 stran), hitro si videl kako je s komentaji in bilo je... ja, pregledno.

Zdaj pa predogled, pa cel tekst, pa smeškoti ne delajo, pa BBCode ni, pa... Sad Sad Sad :evil:

Aha, ok, razumem, raje bi imel pregled tabelaricno z vsemi objavami na 1 strani? Zmenjeno. Bom implementiral.

Za smeskote bom pogledal, bi morali delat, ce ne, bom popravil. BBcode pa je je Smile Imas celo pod vnosom link na navodila za BBCode - http://www.podsvojostreho.net/vsebina/filter/tips

ki pa so še v angleščini, na kar nisem ponosen

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - Nebomgabiksal - 18.2.2009

Če bi imel pri vnosu komentarja v spletnik enake možnosti kot pri vnašanju v forum bi bilo ZELO enostavno.
Za smeškote ne vem kod na pamet... BBCode pa že obvladam (počasi).
Želja je tole na spletnikih:
[Slika: bbc.jpg]

Ko oddajam komentar na komentar, ga moram
vedno prej predogledati in ne direkt poslati.

Pa še tole je pri meni:
* ne dela quote oz. je čuden... (al sem pa jaz :lol: )
* ne dela code
* ne delajo smeškoti. Jaz vidim
Koda:
unichr("58")P unichr("58")lolunichr("58") unichr("58")D
Če pa bi 'code' delal brez okvirja bi bila tudi bomba (primer eno vrstico višje bi bil bistveno lepši). Verjetno vse zgornje napakice veljajo za stare spletniške vnose.

Predogled v šusu pa naj bi vključeval:
* Spletniški vnos,
* Ustvarjen,
* Št. komentarjev,
* Datum zadnjega komentarja,
* Novih komentarjev od zadnujega obiska
Nobenega predogleda ne rabiš. Če pa bi lahko še sortiral po
zadnjih štirih točkah, pa bi bilo že kičasto 8)

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - bosty - 18.2.2009

TUDI MENI SPLETNIKI NISO PRAKTIČNI.Še posebej za začetnike so bili prej bolj praktični ,saj si bral in videl gradnjo hiše od začetka do konca.Sedaj pa tistih par stavkov, ki jih kdo napiše nima smisla. res škoda, da nima vsak svojega spletnika, saj so bili nekateri (hiša šiša,...) super napisani in urejeni.

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - KARO3575 - 18.2.2009

Pozdravljeni!

Vsaka sprememba privede do manjšega negodovanja a ko so "porodne težave" odpravljene se vidijo prednosti posodobitve.

Sam bi pripomnil, da mi spletniki niso pregledni in se ne znajdem. Predhodna verzija je bila bolj pregledna in preprostejša.

Predlagal bi vam, da bi po določenem času npr.2 letih arhivirali teme, ki niso aktualne a bi bile še vedno vpogled.

Le pogumno naprej.

Re: Preureditev foruma (predlogi dobrodosli) - cikaloka - 18.2.2009

bosty Napisal:TUDI MENI SPLETNIKI NISO PRAKTIČNI.Še posebej za začetnike so bili prej bolj praktični ,saj si bral in videl gradnjo hiše od začetka do konca.Sedaj pa tistih par stavkov, ki jih kdo napiše nima smisla. res škoda, da nima vsak svojega spletnika, saj so bili nekateri (hiša šiša,...) super napisani in urejeni.

TOČNO TAKO..SE PODPIŠEM !!

Zadnje novice

Posedanje temeljev na šibkem nasipu
01.12.2023 ob 09:34:39
Posedanje temeljev na šibkem nasipu
Ustrezna strokovna priprava temeljnih tal je za stabilnost gradbenega objekta ključnega pomena. Za potrebe temeljenja najprej odstranimo... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »