Zanesljiva energija za prihodnost – že v vašem domu
Preden se lotite novogradnje ali prenove doma, razmislite o energetski učinkovitosti. Tako ne boste le znižali…
![]() |
Odkup - odpadni BAKER - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Splošno (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Forum: O cenah materiala in storitev (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- Tema: Odkup - odpadni BAKER (/showthread.php?tid=10421) |
Odkup - odpadni BAKER - rfbbfr - 17.11.2007 Zivjo! Morda kdo ve, kaksne so kaj cene odpadnega bakra? Mel bi namrec nekaj ostankov bakrenih cevi in kar nekaj rabljenega bakra iz nekega starega izmenjevalca toplote. Ali pa, ce ima kdo kaksen link odkupovalcev bakra. LP RFB - Furbo - 17.11.2007 http://www.bolha.com/oglas2784218 - rfbbfr - 17.11.2007 Furbo hvala! Bom poklical. Upam, da se mi bo oglasil. Ce pa kdo ve vsaj priblizno cene, tako malo za obcutek, bi bil pa tudi hvalezen. LP RFB - dejan - 17.11.2007 Mislim, da je 3.eur pa do 4.eur za Kg. - satelitko - 17.11.2007 Upam, da v svojem profilu nisi navedel tudi naslova. Sicer Elka S. pošlje svoje sinove zastonj. ( Reno Master l.1980 press). :wink: :wink: :wink: Re: Odkup - odpadni BAKER - amel - 12.3.2010 Jaz odkopujem baker in ostale barvne kovine 070847088 Re: Odkup - odpadni BAKER - pokrovka - 12.3.2010 amel Napisal:Jaz odkopujem baker in ostale barvne kovine 070847088 In koliko ponujaš za kg? Lp Dany Re: Odkup - odpadni BAKER - RobertoB - 25.5.2010 Odpeljes na surovino in dobis od 3 do 4,5 eur za baker , odvisno v katero kategorijo spada :> Nap. v Mariboru mas Dinos ali pa Surovina . Denar dobis takoj. LP Re: Odkup - odpadni BAKER - kontakt - 25.5.2010 btw: razlicne kategorije? kako se to locuje? cevi neka cena, plosce druga cena? Re: Odkup - odpadni BAKER - RobertoB - 25.5.2010 Nene ,lej , pri bakru majo 3 razlicne cene semizdi,,ce ne 3 pa 2 ,,torej čisti baker je dražji kot umazan oz. uporabljen/zdelan. Torej je različno kategoriziran in naprimer če imaš cevi od centralne in so nepobarvane , odrežeš za koleni/t-kosi/itd in imaš čisto cev.Večinoma so cevi ki so se mehko lotale z cinkom zelo čiste, tiste trdo lotane pa zelo umazane. Baker imaš v XY oblikah in verjetno sam vidiš kaj se bol sveti :> Osebno ga vozim na vsake pol leta in se kr nabere :> Plus pipe in podobno - mesing ima tud kr dobro ceno ,ceprav majn. LP Re: Odkup - odpadni BAKER - andrejkorez - 1.12.2011 ali kdo ve kakšna je trenutna cena finožilnega čistega bakra? Zanima me prodaja brez davka, se pravi dnar na roko pa adijo. Gre za to da ne želim plačevat davka saj baker zbiramo skupaj 15 ljudi pa da nebi pol sam plačeval davka. kupi kteri? hvala Re: Odkup - odpadni BAKER - Horch - 2.12.2011 Slučajno imam pri roki revijo Moje Finance, oktober 2011. Članek z naslovom: "Z vašimi žlebovi lahko tatovi lepo zaslužijo" :D Spodaj razpredelnica - koliko na odpadu dobite za 10 kilogramov...: Časopisi: 0,90 €/10 kg Pločevinaste kritine: 1,40 €/10 kg Staro železo: 1,60 €/10 kg Radiatorji: 1,60 €/10 kg Debelo železo: 1,80 €/10 kg Avtomobilski akumulatorji: 2,70 €/10 kg Pločevinke: 4,00 €/10 kg Medenina (pipe in podobno): 25,50 €/10 kg Bakrene cevi ali žlebovi: 39,50 €/10 kg Samo tolk za občutek še ostale stvari. Je pa res, da so cene informativne in ne ravno nove, ker vemo da precej nihajo. p.s.: kljub temu da so cene za 10 kg, mislim da nebo težko preračunat ceno za kg :) :) Re: - doli - 3.12.2011 satelitko Napisal:Upam, da v svojem profilu nisi navedel tudi naslova. Sicer Elka S. pošlje svoje sinove zastonj. ( Reno Master l.1980 press). :wink: :wink: :wink:Sinovi in ostala žlahta so zelo zaposleni v NM, nimajo časa: http://www.radiokrka.com/poglej_clanek. ... nka=158588 :-) Re: Odkup - odpadni BAKER - RobertoB - 14.12.2011 OK,,ce ze neki heci padajo :> Idi na socijalno pa se zaderi,, ma kiri kaj bakra za prodat:> 1,2,3 se ti bo prilimala ena z zlatim zobom :> Vsaki dan gledam enega čičeja ko nabira papir,,pa sn mu reko da naj gre v nedeljo po volitvah nabirat tote bedne letake in odzdaj dalje me ded lepo pozdravi in vprasa ce se vem za kako foro :> 50 kil na dan nabere je reko,,torej ene 5 eur naobdavceno :> pa se kaj polek ,,,Ampak po mestu je ziher ene 10 takih ,vsak svoj rajon,,totalno organizirano,,nemors verjet kaka taktika,drzijo skup in skupaj nekaj dosezejo.Boljse kot nic in 100% bol pametno kot pa vecina SLOvencev ki negre na socialno ker ga je sram da bo ga nekdo vido :> Ali pa gre in ga je sram :> da pa nic ne dela pa ga ni sram :> pazi ,,,ajde 20 dni x 50 eur = 1000eur + 10 ludi vsak dobi 240 eur in so na 3400 eur na mesec:> oz. tolko pridelajo in mislim da majo prek dovol za sebe :> Re: Odkup - odpadni BAKER - Horch - 14.12.2011 Kar se tiče odpadnih surovin nas itak šišajo cigani, ravno prejšnji teden so bli pri nas pri delavnici pa sem mu komej raztolmaču da vse kar imam za na odpad, peljem sam tja in sam pokasiram. Se mi tekom dela nabere tolk stvari da bi bil neumen da bi to za njih šparal. In potem mi on po moji parceli razkazuje kje imam to in ono da bi on to vzel. Ima vse ogledano. Ko se mi na tak način pojavijo omenjeni "nabirači" jim pokažem na pajsar pa naj si potem sami razlagajo v katerem jeziku jim govorim. Da ne govorim o raznih zgodbicah ki so se nam že pripetile prav tako z omenjenimi "nabirači". Kakorkoli že... v smeteh je denar pravijo in se s tem čist strinjam :D Smeti vozijo iz Slovenije v Avstrijo, jih tam ustrezno reciklirajo in iz tega nekaj potegnejo (€€€). |