![]() |
|
Kronoterm - oblak - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Kronoterm - oblak (/showthread.php?tid=60931) |
Re: Kronoterm - oblak - thundercat - 16.3.2015 Dobil predračun za Kronoterma 8kw + 300l bojler, brez dela 7000 EUR. Dragi so, ni kaj Re: Kronoterm - oblak - Migaj - 16.3.2015 a se ne odšteje več/še Ekosklad subvencije? Re: Kronoterm - oblak - sašo65 - 16.3.2015 sstane Napisal:Oprosti Telmos tole pa ne razumem prav dobro.....res nisi doumel, kaj "telmos" hoče povedat (al res ne razumeš, al se pa delaš) Vsaka hiša in še posebaj lastnik je specifika, telmos je nastavil po domače povedano "vse narobe" ampak stranka zadovoljna, ker je kronoterm preko oblaka zaznal da je vse narobe, je nastavil nazaj oz. bi rekli po PS.-u ampak niti je videl hišo, niti pozna lastnika in seveda lastnik nezadovoljen......in vse tako dokler niso oblaka diskonektali > in sedaj je mir, lastnik zadovoljen, res pa da bo plačal celih 20€ več na leto.... Re: Kronoterm - oblak - Merlin1 - 16.3.2015 Moje izkušnje z web vmesnikom so odlične. Kar nekaj kilometrov je prihranjenih. Re: Kronoterm - oblak - sstane - 16.3.2015 sašo65 Napisal:Saj nisi resen naj to razumem kot hec, a ti to resno?????????sstane Napisal:Oprosti Telmos tole pa ne razumem prav dobro.....res nisi doumel, kaj "telmos" hoče povedat (al res ne razumeš, al se pa delaš) Re: Kronoterm - oblak - kody - 16.3.2015 da bi oblak od kronoterma popravljal nastavitve? wtf? Re: Kronoterm - oblak - Poldee - 16.3.2015 Men tud ni jasno zakaj bi se moral vozit. Pri meni (Siemens Fujitsu) lahko vse (ampak res) nastavljas remote. Ventila ne mores odvit, nastavitve pa kontroliras vse :-) Re: Kronoterm - oblak - Migaj - 16.3.2015 zdaj ne vemo, če gre ravno za Kronotermovo TČ, vendar če bi meni iz oblaka povozili user nastavitve brez na privzeto mojega dovoljenja, bi jim -saj veste kaj :twisted: Re: Kronoterm - oblak - sstane - 16.3.2015 Odtrgal jaj.. !!!!!!! Re: Kronoterm - oblak - mikos - 16.3.2015 Na žalost je nekatere monterje čas prehitel in niso sposobni poštimati stvari na daljavo. Tudi sam imam slabe izkušnje, človek ki mi je nastavil parametre in skušal povezati krmilnik na oblak je bolje obvladal oljne gorilce, šnelkurs pri Kronovšku mu ni zadoščal, da bi postal mojster za TČ-jke. Re: Kronoterm - oblak - xavi - 16.3.2015 thundercat Napisal:Dobil predračun za Kronoterma 8kw + 300l bojler, brez dela 7000 EUR. Dragi so, ni kajBojler ali zalogovnik? Re: Kronoterm - oblak - thundercat - 16.3.2015 Bojler Re: Kronoterm - oblak - Migaj - 16.3.2015 zalogovnika torej ne potrebuješ, ker ? Re: Kronoterm - oblak - telmos - 16.3.2015 Da ne bi bilo nesporazumov, ta ni bila od kronota ampak ta resna zahodnoevropska za malo več šoldkov. Pri kronotu teh napak ne more biti, ker s tako tehnologijo sploh še ne razpolaga. Hotel pa sem le prikazati, kaj vse je s tem možno. Obenem ti pa še kodo za vstop daljinsko spremenijo. Potem se pa z glavo v zid zabijaš, ker si prepričan, da povezava ne deluje pravilno. Merlin. Pri tebi kaj takega spoh ni mogoče, ker se držiš navodil proizvajalca kot pijanec plota! Ti si pa ja priden šolan serviser, ki ima vedno prav le , če se sveto drži tega, kar je predvidel in ga podučil proizvajalec. Sam sem pa malo več let na tem svetu z 30 letno prakso s temi zadevami. Pa ne stojim na mestu ampak vedno obnavljam znanje z novimi znanji. Zato sem tudi doživel že marsikaj. Ne bom trdil, da imam vedno prav ampak večinoma pa. Re: Kronoterm - oblak - Merlin1 - 17.3.2015 Jasno, ker proizvajalec za svojim produktom z svojim znanjem stoji. Ne pa kot nekateri "drži vodo dok majtori ne odu" :wink: |