![]() |
|
Samogradnja agregata - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Samogradnja agregata (/showthread.php?tid=55159) |
Re: Samogradnja agregata - SloCop - 14.2.2014 Ne, saj ravno pravim če dam 140€ za 130W 12v, potem raje dam še 60€ in kupim kardansko, se pripeljem do potoka in se praktično takoj odpeljem. Re: Samogradnja agregata - Tone - 14.2.2014 Če bo imel potok v sušnem času dovolj pretoka za kardansko. Re: Samogradnja agregata - SloCop - 16.2.2014 Bo imel, teh par litrov, ampak bom najbrž raje kupil motorno pretočno. Re: Samogradnja agregata - Tone - 16.2.2014 Mislil sem na to če bo dovolj pretoka za kardansko in ne bo treba delati zajetja. Re: Samogradnja agregata - SloCop - 17.2.2014 sem razumel ja, potok ima dovolj vode ni skrbi Re: Samogradnja agregata - Tone - 20.2.2014 Danes sem dobil razsmernik in ga že malo stestiral. [url=httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/?38/kN/4sds3Ykg/inverter1500w12vunichr("46")jpg][img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/t/38/kN/4sds3Ykg/inverter1500w12vunichr("46")jpg[/img][/url] Presenetilo me je kako velika škatla je to in kako debela kabla sta zraven, zato sem na razsmernik ob slikanju dal 5€. V stanju pripravljenosti (na izhodu je napetost) je poraba cca 2A, se pa krepko zmanjša, če so akumulatorji polni, takrat se pretvornik iz 14 na 300V zaganja in poraba pade na 0,8A - upam, da sem prav meril. A-meter je bil 20A Unimer, osciloskop je pa kazal, da se razsmernik vklaplja na 20ms. Ko napetost pade na 12V (probal sem še pri 12,3V), pretvornik dela nonstop in vleče 2 do 2,3A. Izhod je sinus, na osciloskopu se vidi blaga valovitost s frekvenco cca 1kHz, meril sem brez obremenitve in s 25W žarnico. Ko se ga obremeni napetost nekoliko naraste (cca 235V). 1kW kalorifer pelje brez problema, če zelo hitro preklopim na 2kW in takoj nazaj V-meter ne trzne. Pri daljšem vklopu 2kW se napetost s hitrim intervalom izklaplja, tako da vzporedna žarnica sveti približno na pol in rahlo utripa. Pri delujočem kaloriferju na 1kW, vklop hladilnika povzroči za dobro sekundo preobremenitev, nato pa hladilnik in kalorifer speljeta. Če kalorifer izklopim, hladilnik spelje brez problema, 25W lučka narahlo utripne ampak bi rekel da bolj zaradi 15m podaljška, preko katerega sta bila oba priključena. Po cca 15 minutah obratovanja hladilnika, ko poraba kompresorja pade, je iz akumulatorja pri 12,01V teklo 8,5A, ventilatorja sta mirovala. Edina pripomba je izklapljanje razsmernika ob izklapljanju žarnice, če ni priključeno večje breme. Probal sem s 25W žarnico in 60W med tem ko je svetila 25W. Obakrat se je včasih ob preklapljanju žarnice razsmernik ugasnil za cca sekundo. Pri samo 25W vedno samo ob izklopu, pri 60W in prižgani 25W pa enkrat tudi pri vklopu. Žarnica je sicer neugodno breme, ki ob vklopu potegne precej toka, ampak pri izklopu pa tega efekta ni, verjetno nek detektor javi prenapetost ali kaj drugega in vse skupaj se ugasne. Če je razsmernik obremenjen s kaloriferjem, do izklopov ne prihaja. Predstavljam si, da do izklopa pride zaradi iskrenja stikala. V navodilih piše, da je treba breme priključiti na razsmernik in slednjega šele nato vklopiti, ter da se bremena ne sme izklapljati z vlečenjem kabla iz vtičnice. Izkoristek pri ohmskem bremenu 1000W je dobrih 84%, kar je enako kot bi se na 12V vhodu "izgubilo" 1,88V. Dva polna gel akumulatorja 92Ah sta pri tej obremenitvi (po parih minutah) dajala 11,7V. Problem bi znal biti z dvema skrinjama oziroma hladilnikoma z močnejšim kompresorjem z večjim zagonskim tokom. Najprej se seveda zažene močnejšo skrinjo, počaka morda 10 minut, nato vklopi šibkejša, če ima zagonsko moč pod 1400W bo šlo, če ne je pa vprašanje kaj bo, ali bo prva skrinja zaradi padca napetosti ob vklopu druge počakala. Če počaka se lahko dogaja marsikaj, odvisno od sistema zagona, lahko da sama ponovno proba, lahko pa da bo samo vlekla nek tok in čakala, da jo mi izklopimo za nekaj minut in znova probamo. Če gre za zagon s PTC tabletko je ravno tu možnost, da štartamo ob še vroči tabletki, kar povzroči manjši zagonski tok in če je kompresor dober, se bo vseeno zagnal. Skratka lahko ob krahu zagona probamo ponovno čez pol minutke, minutko, 2, 3. Re: Samogradnja agregata - alanford - 20.2.2014 Ej, točno tega sem naročil, trenutno se nahaja na ljubljanski pošti, verjetno ga dobim jutri. Ni mi jasno kaj si mislil s frekvenco 1kHz. Ali ne daje na izhodu 50Hz? Re: Samogradnja agregata - Tone - 20.2.2014 Razsmernik v povezavi s hladilniki se mi je zdela tako zanimiva tema, da sem odprl novo temo, [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=7&t=55317]zato morebitne komentarje in vprašanja pišite tule[/url] Seveda daje 50Hz, samo na sinus je naložen omenjeni cca 1kHz, ki ima majhno amplitudo, toliko, da se na osciloskopu lepo vidi valovitost po celi sinusoidi. Ta valovitost stoji in bi rekel, da gre za nek fenomen pri pretvorbi iz 300V DC v sinus. Eventuelno bi se to pri kakem res slabem audio stolpu na rahlo slišalo. Mene to prav nič ne moti. Sinus je drugače lep, brez vsakih drugih napak. Bilo bi smiselno priklopiti več bremen z grecom na vhodu, kjer tok teče samo na vrhu sinusoide. @alenford še enkrat preberi moj test, ko si pisal sem dodajal še nekaj izkušen. Re: Samogradnja agregata - alanford - 20.2.2014 Hvala, vse je jasno! Re: Samogradnja agregata - Tone - 21.2.2014 Sodelavec ima 2kW agregat in mu hladilnik in skrinjo ne zažene naenkrat, ju mora vključiti s časovnim zamikom. Re: Samogradnja agregata - simonetti - 27.1.2016 Malo stara tema ampak vseeno. Že nekaj časa razmišljam o samogradnji agregata iz indukcijskega motorja, moči okrog 7kw. Pogon s traktorskim kardanom, moč na kardanu cca 30kw, kar je več kot dovolj. Po prebrani temi in malo raziskovanja, je načeloma zadeva čisto preprosta, elektromoto se žene nad nazivnimi vrtljaji, za trofazni izhod se uporabi direkt vezava, za enofazni pa varijanta z enim ali dvema kondenzatorjema, kot je prikazano v prvem postu te teme. Obrati generatorja vplivajo na frekvenco, kondenzatorji pa na napetost. Ker se mi zdi kar malo preveč enostavno vse skupaj, imam še nekaj vprašanj. Ali je vsak indukcijski elektromotor dober za generator? Koliko nad nazivno frekvenco je potrebno gnati in kako ugotoviti da proizvaja 50hz brez osciloskopa ali podobno. Velikost kondenzatorjev se pa izračuna s programom, do katerega je povezava v prvem postu Če so vhodni obrati stabilni, načeloma ni potrebna regulacija napetosti z regulatorjem Gnal bi ohmska bremena, torej električno ročno orodje, mogoče transformatorski varilni aparat. ZA indukcijska bremena, torej brezkrtačni elektromotorji so pa menda lahko močni največ 10% moči generatorja. Kako pa sploh pride do proizvodnje elektrike, brez trajnih magnetov, a kar samo od obratov a kako? Hvala, če se komu da kaj odgovoriti
Re: Samogradnja agregata - Tone - 28.1.2016 Ravno ročno orodje je induktivno breme, brezkrtačni motorji pa kakor kateri, imaš jih vsaj 3 vrste in 2 nista induktivni. Tako kot obrati motorja zaostajajo za 3000 ali 1500, tako se mora generator vrteti hitreje, torej 5 do 10% od oka. Traktorji imajo obratomere, prenos je znan, torej s frekvenco ned bo frke. Najpreprosteje jo pomeriš z uro, ki referenco jemlje iz omrežja, to so stare ure za novčno omarico, na štedilnikih in mehanski tajmerji za v vtičnico. Slednje poganja sinhronski motor. Motor brez magnetnega polja ne more štartati, za to poskrbi remanenčno magnetno polje. Za generator so menda najboljši motorji s 3000 obrati, manj ko je obratov, slabši so. Re: Samogradnja agregata - sknk - 30.12.2017 mene zanima ce bi lahko agregat naredil iz motorja od avta? in kje bi dobil 15 kw rotor.in naredil kondenzatorsko vzbujanje Re: Samogradnja agregata - sknk - 30.12.2017 mene zanima ce bi lahko naredil agregat z motorjem od avta? in kaj bi potreboval in kje se bi dalo dobiti rotor za 15kw .in kako bi naredil kondenzatorsko vzbujanje Re: Samogradnja agregata - Homer - 30.12.2017 Verjetno bi praktične informacije (uporabljene dele in kje jih dobiti) iz prve roke dobil na kakšnem forumu v Bosni. V Sarajevu se je namreč med obleganjem vrtelo kar nekaj avtomobilskih motorjev in proizvajalo elektriko. |