![]() |
|
TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja (/showthread.php?tid=47314) |
Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - sašo65 - 5.2.2017 timi11 Napisal:čist dobro, mu je Polde napisal.....pa klobasa gor ali dol..Poldee Napisal:Zdravapamet: seveda, ti si super vsi ostali s(m)o butci. Zato imas tukaj goro samopromocijskih postov, dejanske pohvale s strani kakega uporabnika pa nobene. Super si, mojster, sam split te mal jebe, drgac pa gre a ne? :-) Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Poldee - 5.2.2017 Dej zdravapamet, polahko si res ze dosadan (pa jaz tudi, vem). Normalno, da ti je skoda besed, od tebe niti ne pricakujem vec kaj drugega kot: - bolno samopromocijo - zaljenje drugace mislecih (razen potencialnih strank), sploh ce niso vodljivi - v nic dajanje robe, katero med ostalim tudi sam montiras (recimo LG by TT ... aja, sorry, ne montiras - plinska povezava te jaha). Mojster pa tak... stukalec vodnih cevi iz hise do monobloka. - totalno nepoznavanje oz. ignoranca dolocenega segmenta TC (po vase Klima TC) zaradi nezmoznosti montaze - neznanja. Po svetu je montiranih in delujocih na milijone teh naprav, katere delujejo bp, samo ti kot tak hud 'majster' jih ocitno ne znas ne montirat, kaj sele nastavit. Ampak seveda, zanic so naprave, mojster stima v piko ne? :-) Sem ti ze nekajkrat napisal, pa ti bom se zadnjic: ce si resen, se nauci kak pertl nardit, da bos vsaj notranjo in zunanjo znal zvezat. Vedno vec je tega, cas tudi ze kaze kako te naprave delujejo, kadar jih montirajo in nastavijo tisti, ki obvladajo. Zal, nisi med njimi, tko da tebe se ocitno NE bo klicalo, ce kaj zaruzi :-) P.S. - napisano v tvojem nacinu, enjoy. Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Migaj - 5.2.2017 zdravapamet, vprašanje je kdo je tu normalen in kdo ni? Če sem jaz z besedicama 'lahko dokažeš?' okužil tvoj ZS :lol: drugič ne uporabljaj mojega nick-name po nemarnem :!: Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - bohinc - 5.2.2017 Citat:- v nic dajanje robe, katero med ostalim tudi sam montiras (recimo LG by TT ... aja, sorry, ne montiras - plinska povezava te jaha). Mojster pa tak... stukalec vodnih cevi iz hise do monobloka.Ne , da ga zagovarjam, ampak kako lahko tako človeka oceniš prek palca :?: TT še predno je šel v prodajo nekaj cenejše predelane Lg , je imel v ponudbi ločeno varianto (brez možnosti zmrzali, kar je pogosto očital Migaj) , sploh veš zanjo ali mogoče namerno spregledaš(ta)? Na podlagi česa veš kdo je in ni sposoben to opravit ? Razen dosti neumestnih pripomb, ne vem, kaj si(ta) doprinesel(a) v temo uporabniških izkušenj TT ZV? Se kdaj vprašaš(te), da bi komot okužili dokaj ne smeteno (jo več sami uporabniki...) temo FW ipd. , torej kje je več objektivnih ?! Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Migaj - 5.2.2017 DHT temo so zaklenili zaradi takih vpadov in tudi naslednico. Upam, da te ne bodo. Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - bohinc - 5.2.2017 Zaradi vpadov smo poznali ''banovce'' ... Zdaj se lahko .erje karkoli, kjederkoli... Odpri novo DHT! Ne bom vpadal-kot ne v Daikin lt..., če ne bo pretiranih poveličav, kot so bile... Mimogrede , ko je rentgi pisal , da porabijo druge TČ z grelci 2x več kot Dht, se ni našel nihče nje zagovornikov oporekat zapisu. Mimogrede po nekje 7 letih še ne poznamo povprečne porabe DHT prek 65stC -80stC prek večjega dela sezone :!: :?: Čeprav to omogoča, nihče ne koristi, ali pa ne upa zapisati porabe ob tem :?: Mogoče bi prišli do podatka , da je v takem primeru smotrnejši nakup npr. peletne specialke...?! :wink:
Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Migaj - 5.2.2017 Ni to tema o DHT, poznam primer o katerem sem pisal in je imel krivuljo nastavljeno, da je že pri -10 ogrevalna voda 65°C. In v povprečju še bolj mraz je bilo pri nas po urah četrtino januarja. Letna poraba cca 1.000€ za ogrevanje 350m2 pri samo 5cm temopuca + toplo sanitarno vodo -žal nima odštevalnega števca -ga bo pa nabavil. Vendar sva krivuljo znižala, ter pohitrila obtočne črpalke dvižnih vodov. Mimogrede grelce je imel tudi januarja ves čas izklopljene -ker sprva nisem verjel, sem to tudi preveril. Pa TČ celo niti na jašku ni -verjamem, da se bo v tem toplem vremenu ves led okoli nje skoraj stopil. Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - bohinc - 5.2.2017 Citat:In približno tako in še boj mraz je bilo pri nas po urah skoraj pol januarja in vsaj četrt decembraIn nekje drugje si pisal o povprečni temp. v januarju -5.2 stC?! In naj verjamem zapisom, en dan tko drug dan mi paše drugače.... :?: Baba čula...Mogoče se strinjaš , da mraz po urah ne pomeni dnevnega povprečja....[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")meteounichr("46")si/uploads/probase/www/climate/text/sl/weather_events/mrzel_januar_2017unichr("46")pdf[/url] Tudi v Biljah pri N.G. je blo -11.... :roll: sam ne dnevnih povprečij mona... [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")24urunichr("46")com/novice/slovenija/tabela-narobe-svet-letosnji-januar-na-severu-evrope-nadpovprecno-topel-pri-nas-pa-polarni-mrazunichr("46")html[/url] Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Migaj - 5.2.2017 Bohinc, sem si kar mislil, da mi boš takoj skočil v hrbet. Eno je mesečna povprečna temperaturo, drugo pa so podatki o trenutnih polurnih temperaturah. Nisem sicer štel koliko ur je bilo okoli -10 -jih je pa bilo to zimo pri nas zelo veliko. Koliko pa je bila povprečna januarska temperatura v sibirski Bohinjski Češnjici? Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - bohinc - 5.2.2017 Kot vidim , maš dostop do spleta... :wink: Sem spet prekrižal hoteno poveličavo , temp. in DHT:?: :lol: Citat:Eno je mesečna povprečna temperaturo, drugo pa so podatki o trenutnih polurnih temperaturah.Opažam že leta , da bi nekateri radi prikazali porabo najraje po polurnih podatkih, namesto povprečju meseca... :roll: Kako si torej računal porabo kurilčka :?: :lol: Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Migaj - 6.2.2017 po urah povprečno -11°C okoli četrtino januarja Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - bohinc - 6.2.2017 Zamenjaj Velkavrha, ARSO, in ''edina'' ostaja edina :lol: objemi jo predno greš spat ... noč :mrgreen: Citat:Kako si torej računal porabo kurilčka ?Povsem verjamem :lol: Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Poldee - 6.2.2017 bohinc Napisal:Ne, da ga zagovarjam, ampak kako lahko tako človeka oceniš prek palca :?: Enostavno. Podobno kot lahko taisti clovek toliko slabega napise o sistemu, katerega ocitno ne montira / torej ne pozna... Zna ga pa skurcat in one, ki mislijo drugace, se brez tezave oblozi s kako 'socno'. Ne vem no... Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - bohinc - 6.2.2017 Če me spomin ne vara...,kaj kmalu po prijavi in oglašanju v forum je bil tarča različnih zbadljivk predvsem na račun TT TČ..., čeprav možak kolkor mi je znano vgrajuje tudi druge sisteme in firme TČ. V naravi nekaterih je , da se branimo na način , kot ga doživljaš.... Eni znajo dat na ignor..., spet tretji se umaknejo ali molče kimajo temu ali onemu.... Niti nisem mislil njegovega pisanja ali žalitev, to naj zagovarja sam...pač pa razmisli o svojem postu na vrhu strani (kar počno tudi ''največji'' pa redko kdo vskoči!) med drugim : Citat:Sem ti ze nekajkrat napisal, pa ti bom se zadnjic: ce si resen, se nauci kak pertl nardit, da bos vsaj notranjo in zunanjo znal zvezat. Vedno vec je tega, cas tudi ze kaze kako te naprave delujejo, kadar jih montirajo in nastavijo tisti, ki obvladajo. Zal, nisi med njimi, tko da tebe se ocitno NE bo klicalo, ce kaj zaruziGa poznaš tako osebno, da lahko za pisanim stojiš ? Odgovor prosim v temo debata ali FW... :mrgreen: Re: TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja - Poldee - 6.2.2017 Bohinc: ravno toliko, koliko on stoji za besedili, ki jih kvacka o 'klima TC'. Montira jih pravi da ne, tako da iz tega in tudi sicer iz tega kar pise o njih sklepam (upraviceno), da jih tudi pozna ne zadovoljivo (na nacin kot Sassapo ali Telmos, Glavca zagotovo ne). Ampak se vedno z lahkoto pljuva po njih... Zakaj ga nic o tem ne pobaras, ce se ze gremo neko kvazi objektivnost in se moramo vedno samo doloceni 'zagovarjat'? So pa moji zadnji posti njemu zavestno pisani na nacin, kot on pise nam 'ta motecim'. Kateri smo to, verjamem, da ti je jasno. Isto to, da menda ne zna skuplat splita sem prebral tu na forumu (ne vem katera tema, lahko poisces, v tem si dober). Je pa tudi res, da v primerjavi s par zacetnimi posti (ki jih omenjas), ko je uletu kot pav sred kurnika je zdaj bistveno bolj miren. Ocitno ni tako suveren ali ostali nismo totalni bebci... lahko tudi da ga je minilo z nami se preganjat. Ne glede na vse, naj bo objektiven in smanji dozivljaj, ker s tako lahkoto kot on pljuva po zadevah naj ne pricakuje, da bomo drugi tiho. Se kaj? |