PodSvojoStreho.net
Gen-i akcije - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Gen-i akcije (/showthread.php?tid=71341)

Re: Gen-i akcije - hector - 23.8.2018

Fery Napisal:
hector Napisal:geni nimaš vezave, oni jo imajo afaik
E? A ti kaj bereš, kar podpišeš?
Kaj na bi ta tvoj "afaik" sploh pomenil? Zveni hudo učeno. Lahko bi bilo tudi ostalo, učeno.
nič kaj preveč učeno... v prevodu bi bilo pa tako nekako KJV oz. Kakor Jaz Vem.

Vidiš, pa sva se oba nekaj novega naučila Wink

Re: Gen-i akcije - Fery - 23.8.2018

Zame se ne boj. Jaz dobro vem, kaj tvoje pomeni.

Kakor tudi vem, da Gen-i ne more spremeniti cene, ki jo ima zaradi njihove vezave pri meni. Sem hotel dveletno, pa jo niso hoteli dati.

no potem ti bom pa razložil kaj pomeni "geni nimaš vezave, oni jo imajo" (afaik - to sva ugotovila, da že veš)

geni nimaš vezave --> na gen-i nimaš enoletne vezave oz. lahko popokaš drugam kadar hočeš
oni jo imajo --> gen-i se zaveže, da ti bo celo leto nudil dogovorjeno ceno

ok sedaj?

Jabolka in hruške!!!
Ali imava vezavo oba, Gen-i in jaz, ali noben.

Ti izpostavljaš vezavo kot nekaj slabega, jaz trdim, da je dobra. Vsaj dokler bodo akcije. Če bo redni cenik tak, kot so akcije (!?), potem je tudi vezava brez veze.

BTW, sem šel prebrat. Sploh nimam vezave, oni jo imajo. Problem je le, ker nimam kam spičiti. Povsod je dražje.

Re: Gen-i akcije - Taav - 23.8.2018

Mater ste popadljivi danes...
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=5&t=72751&start=105[/url]

Je kaj takega v zraku ali samo nestrpno pričakujete osvežitev? Dež mislim, ne pira.

Fery Napisal:Jabolka in hruške!!!
Ali imava vezavo oba, Gen-i in jaz, ali noben.

Ti izpostavljaš vezavo kot nekaj slabega, jaz trdim, da je dobra. Vsaj dokler bodo akcije. Če bo redni cenik tak, kot so akcije (!?), potem je tudi vezava brez veze.
res ne gre v glavo, al kaj???

pisco je napisal, da se seli k Elektro Energija na Dvojček, kjer pa se poleg EE tudi ti zavežeš za enoletno zvestobo.

Pri geniju pa (kakor jaz vem) ti lahko odideš kadar želiš, se nisi obvezal za letno zvestobo.

...zdejmampadost...

Ni mus, da se veže/vežeš. Lahko greš kar tako na EE. Prav veseli te bodo, še bolj, kot ob vezavi.

Ali bi mogoče on rad kaj posebnega od njih?

očitno ti še ni dovolj...

na Dvojček ne gre brez vezave prjatu, tale info ti je očitno ušla.

Re: Gen-i akcije - pentax - 23.8.2018

Dejansko pri storitvi kot je dobava EE ali komunalne storitve sama vezava nima velike veze, ker nekje jo boš Moral plačevati, ker ti pripada vsak mesec hočeš nočeš. Večji absurd so vezave pri mobilnikih ali TV operaterjih ipd. za 24 mesecev ipd...tam ob prezgodnji odjavi dobiš penale, da ti ni nič jasno :mrgreen: .

Saj nisem napisal, da na Dvojčka. Ali dvojčice.

Branje dečko, branje.

on je in njemu sem odgovoril in v to si se obregnil.

sledenje debati prjatu, sledenje.

pentax Napisal:Dejansko pri storitvi kot je dobava EE ali komunalne storitve sama vezava nima velike veze, ker nekje jo boš Moral plačevati, ker ti pripada vsak mesec hočeš nočeš. Večji absurd so vezave pri mobilnikih ali TV operaterjih ipd. za 24 mesecev ipd...tam ob prezgodnji odjavi dobiš penale, da ti ni nič jasno :mrgreen: .
Tudi EE lahko odjaviš. Kakor tudi komunalo.
Gre za to, da bi ti vsi radi poslali položnico vsak mesec. Ne da spizdiš drugam.

Če pa še kaj vzameš, kao subvencionirano, je pa sploh logično, da to želijo nazaj. Kdorkoli.

Re: Gen-i akcije - vugavo - 23.8.2018

Velika podražitev za končnega kupca! Ste pregledali kaj cene?

Re: Gen-i akcije - pentax - 23.8.2018

Fery, lahko marsikaj, tud domov lahk pripelješ štiri ljubice naenkrat sam vzdrževat je to bolj težko in ženi bo mčken čudno. Lahko pa.

Re: Gen-i akcije - matofill - 23.8.2018

Ste smešni !!! Pa sploh veste, da je lastnik EE sedaj Gen-i !!!

Zakup na obdobje se splača. Sam sem decembra 2016 zakupil za večjega odjemalca elektriko za 2017 in 2018, cena je tako nizka, da ni nikjer danes ponudbe za manj kot vsaj 15% več, kje bom pa za 2019 in 2020 pa še ne vem, imam ponudbo par dni staro od EE, ki pa je žal trenutno" Out of range" .