PodSvojoStreho.net
Gen-i akcije - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Gen-i akcije (/showthread.php?tid=71341)

Re: Gen-i akcije - pentax - 23.8.2018

Dejansko vseeno katero od teh dveh vzamem, ker je razlike v ceni malo več kot 0...vseno tudi zaradi tistega kar sem potem popravil v prejšnjem postu.

Re: Gen-i akcije - hector - 23.8.2018

kako hudiča pa eno stanovanje/hiša pokuri 10k kWh?
Bitcoine minirajo?

Re: Gen-i akcije - Fery - 23.8.2018

Grejemo se z njo?
Pravzaprav jih 13 k kW.

ooops Smile

Re: Gen-i akcije - bozgom - 23.8.2018

Fery Napisal:Grejemo se z njo?
Pravzaprav jih 13 k kW.
Če se ne motim, se ti ogrevaš direkt z elektriko. Če pa se motim pol pa velja za tiste, kateri se.
Za rudarjenje kriptovalut ti mora laufati veliko grafičnih kartic, katere se ob tem močno grejejo. Namesto elo bloka (ali bojlerja z grelcem) v kurilnici in razvodu vode z radiatoji se da v vsak prostor eno ali dve ali tri (pač po potrebi) grafične kartice katere bodo med rudarjenjem grele prostore. Ne da bo tako ogrevanje zastonj, celo dobiček se bo ustvarjal ob ugodnih borznih gibanjih kripto valut. :mrgreen: :mrgreen:

Re: Gen-i akcije - pisco - 23.8.2018

Po okoli desetih letih grem dol z Gen-i na Elektro Energija Dvojček, ker te nove cene so za posrat pri Geniju ...

Fascinira me kako podjetja skrbijo za svoje dolgoletne partnerje/stranke...nagradijo te z dražjimi cenami v primerjavi z novimi strankami.

Isto politika ima tudi T-2, pa smo tam že tudi preklopili stran po desetih letih.

se pa moraš vezat za 1 leto...

Saj se moraš povsod. Kar sploh ni slabo. Kar najdi mojo ceno zdaj. Vežejo se namreč tudi oni.

geni nimaš vezave, oni jo imajo afaik

Re: Gen-i akcije - Klemen10 - 23.8.2018

Meni pa skor vsak mesec obračunajo drugačno obračunsko moč :S Čakam odgovor kaj je fora... Mogoče še kterga tkole lupijo... pri 3x20A, bi težko imel 21kW

hector Napisal:geni nimaš vezave, oni jo imajo afaik
E? A ti kaj bereš, kar podpišeš?
Kaj na bi ta tvoj "afaik" sploh pomenil? Zveni hudo učeno. Lahko bi bilo tudi ostalo, učeno.

Re: Gen-i akcije - Hanzi - 23.8.2018

Klemen10 Napisal:Meni pa skor vsak mesec obračunajo drugačno obračunsko moč :S Čakam odgovor kaj je fora... Mogoče še kterga tkole lupijo... pri 3x20A, bi težko imel 21kW
Odličen program imajo....

Re: Gen-i akcije - Klemen10 - 23.8.2018

ja iz teh računov se težko znajdeš... gre za obračun za 3mesece 3x7kW je 21 Smile En mesec pošljejo navadn račun pol mal obračun pol spet navadn in tko... zabavno Smile

Re: Gen-i akcije - pentax - 23.8.2018

Podobno kot pri nekem dobavitelju, kjer vpisuješ za informativni izračun dnevno porabo el. energije in ne mesečne porabe :mrgreen:.

Re: Gen-i akcije - bvs - 23.8.2018

OVE vračajo udarec :mrgreen: .