![]() |
|
Gen-i akcije - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Gen-i akcije (/showthread.php?tid=71341) |
Re: Gen-i akcije - simek - 19.1.2019 Da ne bo pritoževanja, da je vse off t. Kličem na gen-i, takoj ko sem izvedel za novo akcijo, ker mi je stara potekla 8.1. jaz: dober dan tule pa ta in ta, želim preklopit na tole vašo novo akcijo teta: ja ni problema, samo št. merilnega mesta povejte jaz:bla, bla, teta: vi pa niste redni plačnik in ne morete pristopit k novi akciji, če ne odprete trajnika! hock: jaz: no, saj ne rečem, da plačujem točno na datum, vendar plačano ste dobili vse. teta: to pomeni, da ste neredni plačnik! jaz: glejte, bil je Miklavž, pa Božiček, pa v enem delu še Dedek mraz, da ne omenjam novega avta. (je bil v akciji samo še decembra, pa ni bilo za spustit) teta: lahko pristopite, vendar morate odpreti trajnik! jaz: trajnika nočem, imam z njim slabe izkušnje (trgajo točno na datum) :wink: teta: potem pa ne gre jaz:bom šel pa drugam! teta: pa pojdite jaz: resno mislim, bom šel! teta: potem pač pojdite! Pa sem šel! Pa še cenejši štrom imajo tam, kamor sem šel! Da ne omenjam trajnika! P.S. Glede trajnika bom videl ob letu osorej. Drugače bom šel pa tudi od tod, kjer sem sedaj! 8) Re: Gen-i akcije - cbbx - 19.1.2019 Super zate. Kam si sel? Re: Gen-i akcije - JaBK - 19.1.2019 zdaj pa še enkrat povej koliko štroma na leto pokurite, ker vsak z 200kwh/mesec misli, da bo lahko grozil (efektivno) s tem, da bo šel drugam Re: Gen-i akcije - simek - 19.1.2019 Pa saj nisem grozil! :roll: Samo povedal sem ji! 8) Aja! Porabimo pa letno (sedaj ko je T.Č.) med 12-14000kwh! Samo decembra smo pokurili, nekaj malega čez 2000kwh! Re: Gen-i akcije - Elite - 19.1.2019 simek Napisal:Pa saj nisem grozil! :roll:Kam si pa sel? Poslano z mojega SM-N960F z uporabo Tapatalk Re: Gen-i akcije - Gasper123 - 19.1.2019 No vseeno so ti tvoji izgovori smešni, kupil nov avto, pa je zmanjkalo za štrom. Trajnika pa nočeš ravno zato ker je vse plačano na datum, hvala lepa za tako stranko si verjetno mislijo na gen-i. In po mojem čist upravičeno. Re: Gen-i akcije - yan1234 - 19.1.2019 Tudi to mene zanima, ker kamorkoli pogledam ni zame razlike 2€. Razen če poneumljeno zbiram pike, nalepke, slikce fuzbalerjev in životinjskega carstva. Re: Gen-i akcije - simek - 19.1.2019 Šel na Petrol. Njihova VT je"centl" cenejša kot pri gen-i. MT nisem pogledal. Nisem se prestavil, zaradi cene :!: Točno na datum sem v življenju poravnal morda 10 računov, vse ostale plačujem, ko je denar! :wink: Da ne bo pomote, včasih plačam tudi pred rokom! Še FURS počaka! (ali pa rubijo) :evil: 10.1. bi moral plačati akontacijo dohodnine, pa je še nisem! Bodo še en "čink" počakal, ampak dolgo pa res ne več! 8) Re: Gen-i akcije - modrid - 19.1.2019 Takim bi jaz kar izklopil elektriko Joj so eni natančni Re: Gen-i akcije - Fery - 19.1.2019 modrid Napisal:Takim bi jaz kar osklopil elektrikoTo lahko prec storiš. Ne rabiš biti Elektro. Kar takoj ga osklopi. A poznaš unga: - Hej a ti znaš pisat? - Toku, toku. - Kaj pa brat? - Un je pa še bl neumen. Re: Gen-i akcije - pobeg - 19.1.2019 Fery Napisal:modrid Napisal:Takim bi jaz kar osklopil elektrikoTo lahko prec storiš. Ne rabiš biti Elektro. O fak ))))) dobra )))
Re: Gen-i akcije - Zaspanc - 19.1.2019 Nja, lenoba je res hudič, če pa tudi brat ne zna brat pa še toliko huje :lol: Citat:Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun in direktna obremenitev SEPA (direktna obremenitev SEPA ni potrebna za nove kupce in obstoječe kupce, ki v zadnjih 12 mesecih, šteto od 14. 1. 2018 dalje niso bili v zamudi s plačilom računov za elektriko)Potem pa bi se kronični zamudnik še pogajal :mrgreen: Sem se vsaj 2x nasmejal, drugič seveda Feryjevemu štosu :lol: Re: Gen-i akcije - Gasper123 - 19.1.2019 ... in potem se še hvali po forumu, da niti enega računa ne plača na datum ampak ko ima pač denar. Verjetno mu je Agrokor za vzor, oz. čakam da začne s prstom kazat na take grde kapitaliste in "če oni to delajo bom pa še jaz". Re: Gen-i akcije - bozgom - 19.1.2019 Mam pri isti firmi: plin, elektriko, 2x plačilno kartico (jaz in žena) in kanalščino. Imam E-račun + Sepa direktno bremenitev + zbirni račun. Pol pa mi tam 14. v mesecu izdajo zbitni račun in "pozabijo" eno postavko. Nekaj dni po plačilu (18. v mesecu) računa pa dobim opomin za neplačilo tistega, kar so pozabili dati v zbirni račun in mi tudi niso izdali računa. Tako, da- 12 mesecev redno poravnavati račune je skoraj misija nemogoče. Re: Gen-i akcije - Fery - 19.1.2019 Saj mam še enga, za zgornjega: - Ej, Mujo, a ti znaš pisat? - Znam, kako da ne. - Kaj pa brat? - E, to je malo teže. V dobi telefonov, je to še kako aktualno. Gugl sam kraca in dodaja. Doumeti prebrano, je pa čedalje težje. Tudi elektro račune, če smo že pri tem. Saj meni je vse jasno, kar je na njih. Razen tega, zakaj moram jaz vse to plačati. OK, tudi to mi je jasno. Zato, ker jih par na kol ne nataknemo. Potem bi se tudi računi sčistili. |