![]() |
|
Gen-i akcije - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Gen-i akcije (/showthread.php?tid=71341) |
Re: Gen-i akcije - JaBK - 23.8.2018 Zakaj ne greš na toplotno črpalko? Je kje kaki hakeljc, razen tega, da najbrž treba kako sliko TČ poslati, ampak tebi to ne bi smelo delati problema? Re: Gen-i akcije - hector - 23.8.2018 mislim, da zahtevajo račun na ime oz. naslov... Re: Gen-i akcije - JaBK - 23.8.2018 ?? Kakopak? Oziroma ne razumem, kaj si horel povedati. Re: Gen-i akcije - hector - 23.8.2018 ker si napisal "sliko" ali kaj ti ni jasno? Re: Gen-i akcije - JaBK - 23.8.2018 Sori, razumela sem, da zahtevajo da oni račun posiljajo na ime ali naslov. najbrž pa si mislil da zahtevajo račun od TČ, kjer je gor ime investitorja ali naslov kjer se je montiralo. Zakaj na to nisem prvo pomislila je pa pač zato, ker to ni nobena zahteva, da to mora biti na računu izdanemu fizični osebi in ga lahko da nimaš v tej obliki. Res pa je da najbrž v praksi so vecinoma računi z vsaj enim od teh podatkov. P.s. Sliko sem pa dala za primer, ker jo je ece oziroma elektro Gorenjska svoj čas hotela imeti. P.p.s Pa pentax, ni treba odgovarjati, mi gre na živce ker je ime akcije vsa leta praktično enako potem pa neke cifre zraven. To so brzkone cene akcije ki je startala danes, kolikov gledam njihovo stran in je zdaj "skozi 2" do 31.8. In cene nizje od TČ Re: Gen-i akcije - hector - 23.8.2018 itak, NP
Re: Gen-i akcije - Popson31 - 23.8.2018 Midva ravno cakama pogodbo od GEN-i za novo bajto. Zdaj kateri paket bomo imeli nimam pojma, sploh pa nikoli nisem spremljal teh akcij in preklapljal med ponudniki za par centov razlike. Enostavno lahko vec prihranimo z ugasanjem luci in ostalih porabnikov, ki jih v tistem trenutku ne potrebujemo. Ker realno neke razlike med 0.0749 in 0.0439 ni, oziroma je minimalna. Na mariskateri strani lahko prihranim, da se res nekaj pozna. Pac moje osebno razmisljanje
Re: Gen-i akcije - hector - 23.8.2018 če je za gajbo pira prihranka na leto in da za to potrebuješ minutko telefonskega klica, potem ne vem zakaj ne. z EE pa lahko varčuješ tudi na akcijskem paketu
Re: Gen-i akcije - Fery - 23.8.2018 Mama mia!!! Jaz imam ET 0,03949 evra. Brrr. Pa saj so še drugi. Zgleda da bo treba nazaj na Elektro energijo, trenutno najcenejši 0,04900 evra. Re: Gen-i akcije - bozgom - 23.8.2018 Popson31 Napisal:Ker realno neke razlike med 0.0749 in 0.0439 ni, oziroma je minimalna. Na mariskateri strani lahko prihranim, da se res nekaj pozna. Pac moje osebno razmisljanjeČe gledaš le cifro imaš mogoče še prav. Če pa to cifro pomnožiš z letno porabo npr. 10.000kWh je pa razlika 310 €/letno li 26€/mesec. Če je to zate zanemarljivo je dobro zate. Za marsikoga od nas je pa to že občuten znesek. Re: Gen-i akcije - Popson31 - 23.8.2018 Bozgom res je, ce bi bila razlika med MT in VT vedno premosorazmerna. Kar pa ni, ker enkrat porabis vec VT spet drugic vec MT, na koncu si dalec od 310€, blizje gajbi piva na leto
Re: Gen-i akcije - Taav - 23.8.2018 300€ prihranka letno ... ga zagoniš, pa ne veš kam. Vsaj jaz/mi. Saj filing je dober, ko gledaš cifre pa malo poračunaš, samo pozna se pa ne nič. Re: Gen-i akcije - Fery - 23.8.2018 Ne vem, nam je šla položnica iz 146 evrov na 116 evrov mesečno. Nekaj je. Za, kakor pravijo, 2 min na internetu in en podpis. Re: Gen-i akcije - pentax - 23.8.2018 JaBK Napisal:Zakaj ne greš na toplotno črpalko? Je kje kaki hakeljc, razen tega, da najbrž treba kako sliko TČ poslati, ampak tebi to ne bi smelo delati problema? Na akcijo Toplotna črpalka nisem šel, ker pri vseh akcijah se ne moreš potem enostavno prestaviti, ko je druga ugodnejša, zato sem čakal to zadnjo da vidim kaj bo. Glede na videno danes, bom šel na akcijo toplotno črpalko in potem ob koncu leta videl, če bo kaj pametnega. Drugi ponudniki na trgu ko sem hitro preletel ponudbo niso ugodnejši od trenutnih gen-ijevih cen. Pri nas je razmerje 55% VT in 45% NT od skupne porabe na letni ravni, imamo pa obračunsko moč 10kW (3x25A). Sem pa že čisto na meji odločitve za SE, potem mi te cene ne bodo igrale neke vloge. Še enega forumaša kontaktiram, potem bom bolj vedel pri čem sem. Re: Gen-i akcije - JaBK - 23.8.2018 Mi vročina seka očitno, spet nerazumem neki. Zakaj toplotna crpalka? Nt ima enako, ampak je vt dražja? |