PodSvojoStreho.net
Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki (/showthread.php?tid=65666)

Strani: 1 2 3

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - Gasper123 - 1.6.2016

... 10kW Hitachi je dvoventilatorska, mislim pa da nima vbrizga tako kot Fujitsu.

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - sassapo - 1.6.2016

Obe so brez vbrizga

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - cheba - 1.6.2016

To pa je nekaj novega? Ni Fujitsu 11kw samo v high power izvedbi?

Če boš prebral nazaj, boš videl da je govora o 10 kw napravah :wink:

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - dnovak24 - 1.6.2016

brizita Napisal:Ponudbe imam za Fujitsu Waterstage 11 kW in Hitachi Yutaki 10 kW, s tem da je ponudba za Hitachi manjša za več kot jurja (me malo bega zakaj). Povpraševanje pa sem dvakrat poslala tudi TT ter ob vseh zgodah in prigodah dobre poslovne prakse dobila več okvirnih ponudb po ogledu kurilnice, zaradi napak v ponudbah (copy /paste), ki pa niso realne ker bi morala poiskati še monterja, ki bi pritresel tudi svoj ceglc s ponudbo. Zaradi navedenega pristopa in obnašanja ponudnika sem se odločila da ne pride niti v najožji izbor pa slovenski proizvod gor al dol. Mnenja sem da se tega tudi TT ne bi smela privoščiti, da moraš imeti še monterja če povprašuješ pri njih..
Predhodno sem na sejmu pridobila tudi za Daikin in Termoshopovo. vendar me sami ponudniki niso prepričali. mogoče so na štantu Daikina moški imeli kaj več videti ... Big Grin
tole bi bilo .. ponudnika pa sta z okolice celja.. mogoče bi morala kam preko meja štajerske ... haha

se pa malce bolj nagibam k Fujitsu ... ker do sedaj nisem dobila neke pozitive oz. povratne informacije za Hitachi..

Tako sem tudi jaz prisel do sklepa, da fujitsu

Fujitsu je v rangu klima TČ zelo solidna in zanesljiva izbira. Edina v konkurenci z evropskim krmiljem in koaxialnim izmenjevalcem. Ravno v rangu 10kw pa tudi zelo konkurenčna glede glasnosti. Morda pogledaš še Gorenje! Naprava ni slaba, nasprotno, je med boljšimi v konkurenci in kar je zelo pomembno! Vsi rezervni deli so na zalogi in to po neprimerljivo nižjih cenah od zveneče konkurence.
Ps. najtišja od vseh in edina z barvnim zaslonom na dotik Idea

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - ophidian - 2.6.2016

To misliš na Aerogor?

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - cheba - 2.6.2016

Sem na sejmu gledal tole Gorenjevo mašino. Ni mi bilo všeč, da je bilo na nekaterih koncih raztavnega modela opaziti sledi korozije. Sem si rekel, kaj šele bo. Mogoče je pri ostalih proizvajalcih isto?

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - sassapo - 2.6.2016

TČ v rangu do 4k€ niso Mercedesi, to je pri odločitvi pač potrebno vzeti v zakup, ali kupiti napravo višjega razreda

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - Migaj - 3.6.2016

ena dacia stane samo še enkrat več, pa niti sučajno ni rjava

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - ophidian - 18.7.2016

Letos spomladi je Hitachi izboljšal svojo linijo Yutaki TČ.

morebiti kake nove info s terena?

Re: Izbira Fujitsu Waterstage ali Hitachi Yutaki - ophidian - 22.7.2016

zgleda, da tudi s Hitachijem ni izkušenj oz. so le-te predobre za delit s forumom 8) Big Grin