PodSvojoStreho.net
Poceni elektrika - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Poceni elektrika (/showthread.php?tid=53606)

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

Re: Poceni elektrika - Berghaus - 6.12.2013

No, no, s tem se pa ne strinjam. S tonom tvojega posta. Normalno da se hoče zadržati uporabnike in kaj je lepšega, kot z najcenejšo ceno nujno potrebne dobrine?

Re: Poceni elektrika - Anonymous - 6.12.2013

Ja, ampak naj bodo deležni nove cene vsi, tudi nevedni stari uporabniki!

Re: Poceni elektrika - Berghaus - 6.12.2013

Nevedni?

Re: Poceni elektrika - Gasper123 - 6.12.2013

Ok, "svinjarija" je res mogoče malo preostra beseda Wink sem tudi uporabnik Gen-i in te akcije novi najceneje. Bomo pa videli če bom ujel vse te njihove akcije v prihodnje.

Re: Poceni elektrika - Pinky - 6.12.2013

Tudi sam sem na gen-i, paket toplotna črpalka. Kolikor se spomnim, so tudi pri tem paketu vmes spremenili ceno na ugodnejšo varianto in pri tem samodejno prestavili vse na cenejšo varianto, nekako v smislu, "če se ne strinjaš, sporoči".
Takrat vem, da sem bil prav začuden nad korektnostjo in skrbi za uporabnika. In se strinjam, če imajo ugodnejši paket je "fer", da nas o tem obvestijo ali pa naredijo na isti način, kot so že v zgoraj omenjenem primeru.

Dopuščam pa možnost, da so s cenami dosegli minimum in da so res prisiljeni delati selekcijo na, recimo "manj všečni način".

Re: Poceni elektrika - briketar - 6.12.2013

Tudi jaz sem na paketu TČ. Ali je potemtakem možen enostaven prehod na ta novi paket? Razen če ni kakšna 'varka' odzadej...ne da se mi brat unih dolgih črev...

Re: Poceni elektrika - vanč - 7.12.2013

Kolikor sem uspel razumeti ni nobene ovire za prehod. Trenutno imam paket TČ, v ponedeljek spišem novo pogodbo in jo pošljem, ker je nova varianta ugodnejša ( ET v akciji TČ 0.05599 , v akciji Novi 0.05130 ( brez DDV)).

Re: Poceni elektrika - MI2 - 7.12.2013

Kot sem pisal nekaj postov nazaj je Geni le podal odgovor na 5rolove pakete, ki so mimogrede tudi vezava za sklenjeno obdobje.
Pri geni ta ponudba ni vezava!
Hmm, verjetno bom tudi jaz sedaj spisal pogodbo za prehod, ceprav imam ze odobrenih -15%.
Plastika oz.kartice mi ne sedejo v vsakodnevni uporabi.

Re: Poceni elektrika - Berghaus - 7.12.2013

Ta teden spišem pristopno.

Re: Poceni elektrika - taubi - 7.12.2013

Bi pa lahko stare uporabnike o tem obvestili, vsaj z kakšnim emailom.

Re: Poceni elektrika - pobeg - 7.12.2013

Samo so res asi....... moreš sam napisat izjavo...

Kje je fora.... kaj morem non stop spremljat kakšne akcije imajo.........

Za moje pojme malo idiotsko.....

Saj pogodbo imajo že pripravljeno na njihovi strani, jo samo sprintaš, vstaviš svoje podatke in pošlješ. Res pa je, da nas "starih" naročnikov niso posebej obveščali. Verjetno so se fokusirali na nove naročnike, obenem pa niso želeli razjeziti starih.

Re: Poceni elektrika - čukimuki - 7.12.2013

A je pri tej akciji elektrika cenejša kot pri akciji TČ?

Je tako.

Re: Poceni elektrika - bozgom - 7.12.2013

zundapp Napisal:Ja, ampak naj bodo deležni nove cene vsi, tudi nevedni stari uporabniki!
Nevedni=leni, brezbrižni?!

Le kako si predstavljaš, da ti bo ponudnik kar spremenil pogodbo brez tvoje vednosti ali tvojega sodelovanja?
Vzemimo hipotetično: če ti jo spremeni in je cena nižja, potem je dober, pošten... če pa jo spremeni in je cena višja, potem pa je baraba goljufiva.