![]() |
|
Gen-i akcije - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Gen-i akcije (/showthread.php?tid=71341) |
Re: Gen-i akcije - DELPHI - 2.12.2018 Pravilno si sklepala, res je izpadlo kot da komentiram tebe. Se pardoniram, bila si "samo" navdih. Re: Gen-i akcije - Fantocci - 3.12.2018 Ni ravno v zvezi s temo ampak, ko sem že čovek od Gen-I akcije: kaj vpisati na njihovi strani kot stanje, ko ti sredi meseca zamenjajo števec, pa ta novi začne spet od nule štet? Nimamo daljinskega odčitavanja. Vem sicer koliko je bilo ob zamenjavi, so poslali dopis. Če bom vpisal novo stanje - neko malo številkico, bo šlo v minus ali nekaj podobno čudnega. Da bom večno prišteval tudi verjetno ne bo šlo, itak bom to moral od sedaj naprej že v ECAS aplikaciji počet pred vpisom, grrrr… Sem jih vprašal zakaj niso vpisali staro stanje v novi števec da bi tam nadaljeval, ja boš, malo morgen… se ne da, kao. Ontopic: GEN-I ima že dolgo iste cene za te "akcije", ta zadnja jesenska ima isto ceno kot jo je imela pomladna. Re: Gen-i akcije - JaBK - 3.12.2018 Je pa še akcija toplotne črpalke do konca 2019. Za vse tiste ki karkoli greje o s TČ in preskakujemo te ostale časovno kratke akcije do novega leta Re: Gen-i akcije - bk9105 - 3.12.2018 @Fantocci: tokratno stanje oddaj s klicem v klicni center. Re: Gen-i akcije - Forex - 3.12.2018 Fantocci Napisal:Ni ravno v zvezi s temo ampak, ko sem že čovek od Gen-I akcije: kaj vpisati na njihovi strani kot stanje, ko ti sredi meseca zamenjajo števec, pa ta novi začne spet od nule štet? Nimamo daljinskega odčitavanja.Ne kompliciraj. Seštej in pošlji, itak preverijo... Re: Gen-i akcije - koli99 - 3.12.2018 Verjetno "najvarnejši" scenarij da ne pademo v redno ceno je, da se sedaj pokliče in spremeni paket v Toplotne Črpalke 2018, kateri začne veljati z Januarjem 2019. Če pride konec meseca ugodnejši paket se ga spremeni, če ne pa se v Januarju spremeni dobavitelja. Čeprav razlika v ceni med TČ2018 in rednim cenikom niti ni velika... Re: Gen-i akcije - sašo65 - 3.12.2018 Fantocci Napisal:Nimamo daljinskega odčitavanja.kako zavraga ne? sva dobrih 100m zračne linije oddaljena, pa je pri nas od 2009….oz. cel Šntlenart je dobil prvi v naši občini.....na 5 let se menja in začne z 0 Re: Gen-i akcije - Fantocci - 3.12.2018 Mi (naš konec) imamo svojo trafo postajo. Re: Gen-i akcije - Energetik81 - 6.12.2018 Danes tudi mene preseneti - malo pogledam geni račune in vidim, da je oktobrski nenavadno visok. In potem vidim, da so od oktobra odčitki vsakega prvega v mesecu. Očitno so nam pričeli daljinsko odčitavati in zaračunavati po porabi... Vprašanje, če bo možno še imeti pavšal. Sicer pa Miklavž ni prinesel nove akcije, čakamo na Božičkovo akcijo...sicer bo treba na TČ 2018 ali pa k Telekomu... Re: Gen-i akcije - bozgom - 6.12.2018 Če imaš daljinsko odčitavanje pozabi na pavšal. Je bilo lepo, dokler je trajalo. Re: Gen-i akcije - pentax - 6.12.2018 Energetik, pri tvoji letni porabi el. energije pa res ni neke drastične razlike ali plačuješ redno porabo ali pa pavšal. Verjetno je največ razlike pavšal/realna poraba recimo tam januarja kakšnih 50-60€...tko boš pa poleti imel mesečni budget višji. Re: Gen-i akcije - Energetik81 - 19.12.2018 Še vedno nobene "božičkove" akcije pri geni. Mislim, da jim bom počasi kar pisal za TČ 2018 akcijo... Če pa še v prihodnje ne mislijo ponudit kakšne bolj ugodne variante, grem drugam. Re: Gen-i akcije - vuego - 19.12.2018 Tudi jaz. Re: Gen-i akcije - Bullet - 19.12.2018 Men bo Petrol izbira prava. Re: Gen-i akcije - pentax - 19.12.2018 Energetik, ne rabiš pisati, klic in pol minute časa je dovolj. |