![]() |
|
Gen-i akcije - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Gen-i akcije (/showthread.php?tid=71341) |
Re: Gen-i akcije - Fery - 16.10.2018 Poračun je bil maja. Pogodba do 1.12. Torej bodo prišli popisati. Zagotovo. Re: Gen-i akcije - alanford - 16.10.2018 Hanzi Napisal:fery, kar napihni še balon, ti ga lahko, simek ga ne more.Saj, tako delajo. Imaš popis, obračun (porabljeno minus že plačano). Če si prej napihnil kilovatne ure, so ti le te obračunali po takratni ceni (upam da nižji [emoji39]), čeprav jih dejansko šele sedaj porabljaš. Kdor ima še vedno to možnost (nima daljinskega odčitavanja), vozi miško, po gasu, ker tu ne gre več samo za par centov gori doli. Svoj čas sem ta sistem izkoriščal do skrajnosti. In prihranek na račun te špekulacije je bil bil dvociferni, pa ne tako daleč od trocifernega prihranka. Ni vse črno kar je belo. Re: Gen-i akcije - Fery - 16.10.2018 To je bolj hec, kot ne. Seveda bodo 1.12. popisali števec in naredili obračun. Če ga ne bodo, toliko bolje zame, ker take cene ne dobim nikjer. Re: Gen-i akcije - pentax - 16.10.2018 Sprintaj staro akcijo, popravi datume za eno leto in pošlji, mogoče bo šlo čez :mrgreen:. Re: Gen-i akcije - Fery - 16.10.2018 Aha, da jim kar pogodbo spišem, podpišem in pošljem. Hmmm. Hejjjj! Kot da se sekiram!!! Grelci gredo v penzijo. Poraba bo minorna. Re: Gen-i akcije - zakl - 16.10.2018 To sem naredil sam... 1.10 sem jim prvič od 1.4. poslal stanje števca, oz. plačeval sem več kw-ur kot sem jih porabil. 1.9.2018 je pretekla akcija, torej od 1.9-1.10 redna cena. 1.10. sem sporočil stanje -> račun so naredili skupaj za obdobje od 1.4.-1.9 po akcijski ceni, ter za obdobje od 1.9.-1.10 so za obračun vzeli povprečje vseh mesecev. Položnica zaradi preplačil je bila -0,9 €. Re: Gen-i akcije - alanford - 16.10.2018 zakl Napisal:To sem naredil sam... 1.10 sem jim prvič od 1.4. poslal stanje števca, oz. plačeval sem več kw-ur kot sem jih porabil. 1.9.2018 je pretekla akcija, torej od 1.9-1.10 redna cena. 1.10. sem sporočil stanje -> račun so naredili skupaj za obdobje od 1.4.-1.9 po akcijski ceni, ter za obdobje od 1.9.-1.10 so za obračun vzeli povprečje vseh mesecev. Položnica zaradi preplačil je bila -0,9 €.Seveda. Sem prej pozabil napisati, da sem stanja števcev sporočal sam. Bila so pactako huda odstopanja, da mi aplikacija vnosa na web vmesnik ni dovolila. Moral sem sporočati po telefonu z nekim izgovorom zakaj take razlike. Ni vse črno kar je belo. Re: Gen-i akcije - Gasper123 - 17.10.2018 Je kdo kaj gledal Telekom elektriko, poleg 1€ popusta na "poveži in prihrani" imajo za TČ kar ugodne cene (brez DDV): MT: 0,03225 € VT: 0,05695 € ET: 0,05030 € Brez TČ: MT: 0,03395 € VT: 0,05995 € ET: 0,05295 € Za TČ garantirajo cene 12 mescev, za ostale pa 24 mescev Je še en kup nekih ugodnosti med vrsticami, če prav razumem so tisti, ki so na Telekom Elektriki deležni enakih ugodnosti ob ponovni vezavi paketa za fiksne storitve kot novi naročniki (12 mesecev znižana naročnina). Poleg dajo še 40€ znižan račun za fiksne storitve za prvi mesec. Se pa človek izgubi ko bere vse te splošne pogoje, ne vem kako to zgleda če imam obstoječo vezavo pri Telekomu še do 2.2019. Re: Gen-i akcije - vugavo - 17.10.2018 Gen-i JE objavil 15.10 novo akcijo za toplotne črpalke! Re: Gen-i akcije - Bullet - 17.10.2018 a dj dj... lih ene 2 strani nazaj vse napisano. Re: Gen-i akcije - Energetik81 - 17.10.2018 Gasper123 Napisal:Je še en kup nekih ugodnosti med vrsticami, če prav razumem so tisti, ki so na Telekom Elektriki deležni enakih ugodnosti ob ponovni vezavi paketa za fiksne storitve kot novi naročniki (12 mesecev znižana naročnina). Poleg dajo še 40€ znižan račun za fiksne storitve za prvi mesec.Po mojem je to njihov namen. Enostavno se človek zgubi med vso ponudbo, pogoji, vezavami, kombinacijami z ostalimi storitvami in potem še med posameznimi ponudniki. Folku se ne da iskat optimuma in ostane na dražjem paketu. Če bi dejansko hotel ves čas vedeti za celotni optimum (el./plin/net/TV/itd) za recimo obdobje 1 leta, bi moral dejansko imeti napisan program, ki bi pobral podatke z neta in izpljunil ven katero ponudbo se splača vzet in za koliko časa. Re: Gen-i akcije - Gasper123 - 17.10.2018 Veliko sreče pri pisanju takega programa
Re: Gen-i akcije - xavi - 17.10.2018 Jaz imam pri Gen I ET 0,03949 (akcija do konca leta oz. nekaj takega), se pravi konkretno nižja od teh tukaj gori. Sem pa dobil avgusta nov digitalni števec, tako, da mi je odklenkala pavšalna cena. Re: Gen-i akcije - bvs - 17.10.2018 Trend kaže navzgor: <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.ece.si/app/uploads/2018/09/cenik-vrsta-dobave-ugodnejsa-el-18191.pdf">https://www.ece.si/app/uploads/2018/09/ ... -18191.pdf</a><!-- m --> Zdaj pa kalkulirati. Men se ne da. Re: Gen-i akcije - Gasper123 - 17.10.2018 Sedaj imamo vsi nižje cene, to je jasno, ampak s koncem leta nam bo s temi ceni odklenkalo, trenutne ponudbe so sicer slabše, ampak ali čakati na december in upati na iste pogoje ali skleniti en mesec prej in biti ziher? |