![]() |
|
Iskalci podzemne vode - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Iskalci podzemne vode (/showthread.php?tid=6870) Strani:
1
2
|
Re: Iskalci podzemne vode - SloCop - 31.8.2016 Ti ''bio'' strički vodo najdejo z opazovanjem okolice, malo prakse in veliko sreče. Načeloma je voda povsod, kako globoko je pa je drugo. Potem ni težko zadet .Glede ''energijsko polne'' vode... ki je za povrhu še živa? A so notri bakterije? )Pred časom je nekdo prišel v hišo - ni bila moja. Izmeril vse živo in pametoval. Prišel do moje vodne postelje in ugotovil da je tam sevanje. Res genij... potem je pol ure razlagal kako je to škodljivo in mi za 700€ x 2 prodajal neke prevleke, ker se mi je zdel ravno nasprotno brihten kot je sam želel dajati vtis in ker je kritiziral vodne postelje in mi kasneje ko nisem pokazal zanimanja za njegove prešite rjuhe ponujal tudi vodno posteljo z vgrajenimi nevem kaj že... in ker je takoj zaznal vse podvodne tokove ki se križajo vedno in v vsaki hiši ravno pod posteljo na kateri vedno kot po naključju kdo spi sem mu predlagal da greva ven, da narediva kaj koristnega in mi pokaže kam naj zabijem cev za vodo, glede na to da po njegovem praktično živimo na jezeru. Je bil užaljen in je odšel domov. Če se bi kdo ukvarjal s temi rečmi imam knjigo v angleščini in bajalice... menjam za en plato piva Slab oglas.. ampak vseeno. Ko jih primeš v roke se kar same vrtijo pri meni je toliko vode da lahko praktično kamorkoli zabijem cev pa že šprica. Nisem še probal ampak bajalice se vrtijo ko nore ![]() Malo heca... ampak res, če bi kdo imel knjigo in cu bajalici naj me kontaktira, kupi en šestorček in dobi. Re: Iskalci podzemne vode - novitu - 31.8.2016 Hja, tudi meni tele "šlogarski" koncepti ne prejmejo, saj ni ravno neke fizike zadaj (v večini primerov). To bi bilo mogoče ugotoviti z rentgenom ipd, česar pa v osnovi ne uporabljajo v te namene (potrebne moči bi bile ohoho). Predlagam: pokliči in se dogovori, da plačaš v kolikor ti na 10% do 20% natančno napove sicer pač ne plačaš. Ali pa za vsakih 10% napake, se plačani znesek zmanjša za 20%. Tisti, ki ne vedo kaj delajo bodo takoj sami od sebe odleteli (verjetno argumenti v smeri, da imajo že tako preveč dela, da bi pristajali na take pogoje), tisti ki pa vedo kaj delajo pa s tem predlogom ne bodo imeli večjih težav. Re: Iskalci podzemne vode - SloCop - 31.8.2016 Keš ko bo znotraj danega okvirja voda. ![]() Še vedo menjam knjigo in bajalico
Re: Iskalci podzemne vode - BojanF - 31.8.2016 A to 9 let staro temo ste tudi z bajalico našli?
Re: Iskalci podzemne vode - yonna - 31.8.2016 Meni se pa zdi, da je aktivnost na forumu po štrajku drastič padla. In sedaj po nekem čudnem naključju kakšna stara ma čudežno oživi. Re: Iskalci podzemne vode - novitu - 31.8.2016 Res ne vem, kaj se tebi zdi, sam nimam s štrajkom oz. kakorkoli že kličeš to nič. Pač, če je tema zanimiva in je bila aktivna je pač aktivna. Lahko pa še malce pogledaš, pa boš najbrž ugotovil, da se stare teme "obujajo" ves čas. Eno izmed pravil naj bi bilo: ne odpiraj nove teme, če je slednja že odprta al kako že... Re: Iskalci podzemne vode - Poldee - 31.8.2016 Kakšen štrajk? Re: Iskalci podzemne vode - novitu - 31.8.2016 Obstaja tema "PodSvojoStreho", kjer teče debata ko naj bi se moderator vtaknil v tekst v smislu oglasov. Nekaj v tej smeri, ne vem pa konkretno, ker se mi je ne da brat. <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=26&t=1201&p=749768#p749768">viewtopic.php?f=26&t=1201&p=749768#p749768</a><!-- l --> Re: Iskalci podzemne vode - dusa - 1.9.2016 Pozdrav tema se mi je zdela zanimiva ker sem sama kr nekaj časa iskala koga ki mi najde vodo in skoplje vodnjak in sem ga najdla. Vendar ste mi sporočilo ki sem ga napisala izbrisali (izbrišite samo tel. številko saj nisem mislila delat reklame) in na katerega tečejo zgornji komentarji. Bizgci ki ne verjamete v energijo vode in te zadeve pač kokodakate, kateri pa bi želel kakšne podatke pa nimamo možnosti pisanja na forumu. Že marsikaj uporabnega smo našli na tem forumu in mislim da raje brišite neumne komentarje ki niso na to temo. ČE TI KDO POIŠČE VODO Z BAJALICO IN POTEM TUDI SAM VRTA VRTINO IN TI DA GARANCIJO DA ČE VODE NI NE PLAČAŠ NIČ JE SIGURNO AS. in to je to "ŽIVA VODA NA SVOJEM VRTU" Lp Re: Iskalci podzemne vode - aleš.h - 1.9.2016 Voda se najde čisto povsod - samo vprašanje globine je ... Bajalice ja ... Dobra Sledijo magični kamni, magično spodnje perilo za odboj slabe energije in pa seveda angeli varuhi ter čakre energijske fluence. Pa svizec, ki zavija Milke ![]() Veš kdo so pravi iskalci vode? ESA in NASA, ki sta po desetletjih odkrivanj našla vodo na Marsu. E, to pa so mojstri. Pa to brez bajalice, čudežnih kroglic in visečega obeska. Re: Iskalci podzemne vode - yonna - 1.9.2016 Jaz mislim, da vem za koga gre. In verjetno tudi on ne gre vrtati brez vpogleda v geološko korto. Ali pa si na Atlasu okolja pogledaš kje vse so vrtine. |