![]() |
|
Strošek omare in priklopa na električno omrežje - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Napeljave (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Tema: Strošek omare in priklopa na električno omrežje (/showthread.php?tid=39591) |
Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - gremlin - 1.2.2012 jaz sem imel takole: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=14497&">viewtopic.php?f=6&t=14497&</a><!-- l --> lp Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - barts - 2.2.2012 Kakšna se vam zdi cena. To je ponudba od enega člana... 1. Pripravljalna in zaključna dela ter manipulativni stroški 60Eur 2. Uvlačenje NN zemeljskega kabla PP00-A 4x35+2.5 mm2 v 6,08EUR/m pripravljeno kabelsko kanalizacijo med obstoječo RKO in predvideno PMO 3. Izdelava NN kabelskih glav za kabel PP00-A 4x35+2,5 mm2 112EUR ( vključno z kabelskimi končniki ) 4. Izdelava INOX omarice dimenzij 700x450x200 mm opremljeno 625EUR s tritočkovnim zapiralom in opremo za 3f odjem: - varovalna letev NV00/3p - trifazni dvotarifni števec Landis&Gyr. - ničelna zbiralka PE, N - zapiralni sistem - cilindrična ključavnica ELEKTRO - drobni material ( vijaki, vezice, tablice,…) - vse sestavljeno in ožičeno 5. Priklop NN kabla v PMO 18EUR 6. Priklop NN kabla v RKO 18EUR 7. Drobni material ( vezice, vijaki,... ) 15EUR Gradbena omarica je cca. 150EUR Cene so brez DDV Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - Mata - 11.2.2012 Prosim za pomoč. Elektriko nameravava potegniti od hiše staršev. Ali morava pa priključitev za omrežje vseeno že zdaj plačati Elektru ali šele potem, ko bova imela po hiši napeljano elektriko? Ali jih je sedaj kaj potrebno obvestiti, da nameravava imeti elektriko od staršev in ne gradbene? Predvidevam, da jih to ne briga, vendar vseeno raje vprašam. Hvala. Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - tooo - 11.2.2012 Nič ni treba vprašat, razen starše seveda
Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - kanedo - 13.2.2012 Priključitev boš plačala ko jo bodo izvedli. Vse lahko pripraviš prej in uporabljaš elektriko iz hiše staršev. Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - Stajner - 16.5.2012 Tukaj se pogovarjate o različnih dobaviteljih, a opaziti je da je LJ je znatno cenejši od MB. Ker sem sam iz MB, bi želel izkoristiti možnost, da me na omrežje priklopi nekdo, ki ima za to registrirano dejavnost... a jih na internetu ne najdem. Prosim za pomoč. Hvala Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - dr.otkar - 17.5.2012 Elektro Dolenjska, brez kompliciranja, priklop z števcem, 3 varovalkami, 10m kabla 4x70mm, zašč.letev 240eur Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - Ericssson - 17.5.2012 barts Napisal:Kakšna se vam zdi cena. To je ponudba od enega člana... Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - Pa to - 9.10.2012 Takšne stroške sem imel jaz: 350,00 EUR samostoječa omara (razdelilna+merilna, kupljena v lastni režiji po navodilu elektra glede zahtevanih sestavnih delov) 400,00 EUR dokumentacija 300,00 EUR pregled na terenu 553,90 EUR pripsevek za priključno moč (za 3x20 amperov) 187,56 EUR izvedba priklopa na terenu 471,83 EUR material in delo elektra za postavitev omare in priklop na omrežje. Skupaj: 2.263,29 EUR Ti so čisto nori.
Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - Pa to - 11.10.2012 Ah zdajpa že serjem klamfe. Tako je prav: 350,00 EUR samostoječa omara (razdelilna+merilna, kupljena v lastni režiji po navodilu elektra glede zahtevanih sestavnih delov) 553,90 EUR pripsevek za priključno moč (za 3x20 amperov) 187,56 EUR izvedba priklopa na terenu 471,83 EUR material in delo elektra za postavitev omare in priklop na omrežje. SKUPAJ = 1.563,29 EUR. To pa že gre malo bolj skozi.
Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - Ericssson - 11.10.2012 Se mi je zdelo, da: Citat:400,00 EUR dokumentacijane gre ravno not
Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - majer - 16.10.2012 Koliko pa stane preklop iz 'gradbenega toka' na ' gospodinjski tok'? Smo že v hiši a uporabljamo 'gradbeni' tok. Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - gremlin - 16.10.2012 5 minut telefona oziroma sprememba v pogodbi za dobavo (5 let nazaj) Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - majer - 16.10.2012 Pred petimi leti morda res, danes pa sem dobil predračuna za 673,23 eur! Samo za to, da ti nek 'uradnik' na računalniku preklopi iz gradnenega na gospodinjski tok! Meni je to nenormalno obiranje ljudi... Je kdo preklapljal pred kratkim? Re: Strošek omare in priklopa na električno omrežje - milanzg - 16.10.2012 ČE KDO POTREBUJE NOV DIGITALNI TRIFAZNI ŠTEVEC !!!!!!!! |