![]() |
|
Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Napeljave (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Tema: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. (/showthread.php?tid=33708) |
Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - trident - 11.11.2010 Zdravo, Liv ima balon za vodo varjen iz dveh delov, Geberit pihanega... Geberitov 20 let star, je kompatibiln z današnjim - servis, rezervni deli... razen pri tipkah je nekaj omejitev. Drugače pa so zelo dobri podometni kotlički tudi od proizvajalva Viega. Če jih še kdo trži. l.p. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Nebomgabiksal - 26.11.2010 palica1 Napisal:Sedaj pa je treba vsake toliko tipko pritisniti kar dvakrat da se voda ustavi, tako da LIV - nikoli več.+1 Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - TejRo - 26.11.2010 Grohe :wink: Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - althea - 27.11.2010 Tudi za Grohe :wink: Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - bbs - 29.11.2010 TECE Spüllungstechnik Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Mirando - 30.11.2010 ...hmmm... malo še cenovno ovrednotite svoje odgovore, lepo prosim.... :lol: :wink: hock:
Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - cujnar - 30.11.2010 GEBERIT. Pri nas je po 11 letih prvič zaštekal plovec. Ko sem vzel komplet mehanizem skozi tipko ven je bilo vse zabasano od kamna. Namočil čez noč v kis in očistil. Dela kot nov. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Mirando - 2.12.2010 Ravno včeraj se pri znanki jeb.... z geberitom! vgrajen 4-5 let, kto nov...pa očitno defetk na plovcu...ni kaj za popravit....ni blo druge rešitve, Bauhaus...zdaj nov - plovec, malo manj kot 30€! dela zdaj OK... po domače -ni vse zlato, akr se sveti in ni vse dr...kar smrdi! @Boscho koliko so kaj ti MEPA kotlički? Zanimivo bi bilo - če bi kdo natančno zdefiniral - ne vem . LIV je 150, geberit je 250, MEPA je ...? evrčkov...da smo si malo na jasnem....! kolikor sam vem, večina vseeno prakticira (je najbolj razširjen Geberit)! da se pa en kvari pa je (vsaj) šala mala..... Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Boscho - 17.1.2011 Mirando Napisal:@Boscho koliko so kaj ti MEPA kotlički? Mirando oprosti sem bil zabasan s časom (selitev) pa še faza 14. dni se mi ni lublo niti televizorja prižgat, kaj šele računalnika :mrgreen: . Jaz sem dal za kotliček MEPA tip R11 (ta je brez tesnil) ima sistem na zrak oz. vakum 217,00 EUR z DDV. Trži pa jih IKA Žiri (trgovina v MB je v starem TAM-u). LP, Boštjan Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - zelenec - 17.1.2011 LIV imamo pribl. 8 let, zaenkrat nobenih težav. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - dolsina - 17.1.2011 Geberit je top. Liv ni vreden vgradnje. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - makatarina - 2.9.2011 Tudi midva se odločava kakšen WC in splakovalnik izbrati. Trenutno sta v igri Geberit in Grohe. Ob proučevanju montaže splakovalnika in školjke pa me je zmotila ena malenkost - tipke na splakovalniku se nahajajo pod pokrovom školjke, če je ta odprta! Ker nimam navade, da bi školjko zapirala, se mi zdi zelo moteče, da moram vsakič, ko želim pritisnit tipko, umakniti pokrov. Ali obstaja kakšna varjanta, da bi bile tipke nad pokrovom? LP, Katarina Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Nebomgabiksal - 2.9.2011 Tole si pa mimo pihnila... Drugač pa se glih menimo za nakup iz tujine, kjer je Geberit konkretno cenejši... Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - makatarina - 2.9.2011 :oops: Ja napačno sva gledala Geberit, kjer je višina elementa H=82 cm. Pri H=112 cm tega problema ni. Midva tudi nameravava Geberit in še kaj naročiti iz Nemčije. LP, Katarina Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - psak - 27.10.2011 Pozdravljeni, si sposojam temo.... Odločamo se ali bomo imeli v kopalnici podometni ali nadometni wc kotliček... Mene zanima kako...ozeroma koliko časa naj bi to delovalo, skrbi me pri podometnem kako popravilo ozeroma zamenjava? Ste imeli kakšne probleme...po koliko letih? Pri nadometnem ni problem, sem ga v stari hiši že večkrat menjal... |