PodSvojoStreho.net
kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Napeljave (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Tema: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? (/showthread.php?tid=31779)

Strani: 1 2 3 4 5 6 7

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - suze- mi-liju - 11.8.2010

Dones sem dobil na ZS 18 (osemnajst) prošenj za tel . številko zaradi temovih stikal. Zgleda da niso toliko napačni kot ti misliš janezek. Fora je pa v tem kar JAZ nekaj hvalim potem to TRŽI ziher vsaj pol slovenije.

Pa ne me tle z nekim kisom--lepo te prosim.

BASTA

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - Nebomgabiksal - 11.8.2010

Če ste kaj pametni naj se teh 18 združi v eno naročilo.
Zajamčen uspeh (z dobrim pogajalcem)!

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - ToniS - 29.9.2012

Jaz bi tole temo malce zbudil Smile

Meni je štromar predlagal Vimar, in tudi vse doze sva vgradila za Vimar Plana.
Mislim pa, da je zadeva zelo kompatibilna z Tem Modul, zato sem zdaj začel študirat tudi v to smer, sploh ob dejstvu, da Vimar ni ravno denarnici prijazna roba.

Skratka, če se še da dobit ta večkrat omenjeni kontakt v prejšnjih sporočilih, bi prosil zanj.

Bil pa bi vesel tudi kakšnega mnenja uporabnikov Tem modul. So se zadeve izboljšale, so še glasni (stikala), ....

Hvala in lp!
Toni

edit:
//ko sem nadaljeval z branjem foruma, sem pogruntal da je že ena "živa" debata na to temo:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=46795&hilit=%C4%8Date%C5%BE&start=15">viewtopic.php?f=6&t=46795&hilit=%C4%8Date%C5%BE&start=15</a><!-- l -->

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - misko07 - 30.9.2012

Ja tkole nekak je. Moje mnenje je, da se so se stikala modul precej izboljsala. Glasnost, delovanje, 100% kontrola. Seveda pa to ne pomeni, da so stikala nek presezek, pac sluzijo dobro svojemu namenu. Ce hoces prelistaj temov katalog, napisi kaj in koliko rabis, pa ti zrihtam predracun in kasneje tudi material..
Kar se pa ponudbe stikal tice, ekonomik je za moje pojme se vedno zakon, med modulom pa lahk izbiras linije soft, line, pure - okvirji so iz lesa, kovine ali stekla, prihala zatemnilnik touch..

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - misko07 - 30.9.2012

A to je kaksno tekmovanje? Sam reku sm, d lahk zrihtam kaj..

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - ToniS - 30.9.2012

Miško, vsekakor sem vesel tudi tvojega mnenja glede kvalitete.
Mi je pa res tudi že piknik poslal kontakt on nekoga, ki ravno tako lahko zrihta TEM-ove elemente.
Saj ne vem, morda si ta "nekdo" ravno ti.

Vsekakor pa moram najprej preštet vse doze, štekarje, stikala, LAN priključke, ... in potem se javim..

Hvala in lp!
Toni

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - SIMY001 - 30.9.2012

Lan priključkov bolje da ne delaš,in spelješ kabel direktno v modem.
Jaz sem imel preko teh Lan vtičnic speljan internet pa sem imel težave zaradi slabih stikov,sem potem vezal direkt na računalnik brez vtičnic vmes .

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - dusano - 30.9.2012

v hišo sem dal tem čatež in deluje,nisem zasledil da bi bili glasni,zaenkrat vse deluje,dobil sem jih pri m tehniki.

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - adaptacija2010 - 24.11.2013

kje v Ljubljani je kakšna trgovina, ki je malo bolje založena s Tem Čatež stikali? Merkur nima tega kar rabim, po katalogu TEM pa obstaja. V Čatež pa ne mislim hodit za eno stikalo.

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - zelenijurij - 25.11.2013

adaptacija: V Trzinu je Watt trgovina...imajo veliko robe

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - maurice - 25.11.2013

Fantje, v trgovini blizu Trebnjega, IST, sem dobil 30% popusta za TEM elemente. Imajo kar veliko na zalogi, če ne pa dobijo. Seveda z računom.
Kar se pa kvalitete tiče - vizuelno so na visokem nivoju, kvaliteta jim pa šepa - imam v stanovanju njihove elemente in sedaj za v hišo sem tudi izbral njih. Ker mi je trgovina blizu, cenovno zelo ugodno, drugače pa če bi imel možnost kaj boljšega, seveda dražjega, bi izbral raje.

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - centrum - 25.11.2013

Imamo vse TEM Line.
Kvaliteta se res ne more primerjati z Vimarjem a cenovno tudi ne.
glede na ceno je kvaliteta kar ok. Če vi vzel Vimar bi me prišlo vsaj 500€ več za hišo.
Poleg tega mi je tast štromar in je mel kar nekaj te robe na zalogi od prejšnjih projektov.
Vgradne doze sem kupoval pri proizvajalcu še tople iz mašine :lol:
Ajde pa še malo podpiram SLO proizvajlce.
Varovlake imam tudi več ali manj SLO proizvajalca.
Glede na to da je v bajti 5 elektro omaric se tega kar nekaj nabere.

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - adaptacija2010 - 25.11.2013

zelenijurij hvala. Sem pogledal njihov katalog, naj bi res imeli to kar iščem. Spotoma pa še po police, so tud iz Trzina Smile

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - ariana - 27.11.2013

Tudi jaz bi prosila za kontakt za tem catez, krr sem tudi ravno pred nakupom. Hvala

Re: kje ste ugodno kupovali stikala Tem Čatež? - maurice - 28.11.2013

Pokličite v trgovino IST d.o.o. oziroma jim pošljite e-pošto.
Enake cene kot če TEM Čatež kontaktirate oziroma njihove potnike Smile