![]() |
|
ukradeni pinči - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Kar naredi dom (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Dom in male živali (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Tema: ukradeni pinči (/showthread.php?tid=10511) |
- nikki - 22.11.2007 jaz pa nemško ovčarko Nikki slikice so v mojemalbumu, kjer se lepo vidi kakšna mrcina je zrasla iz mičkene kepicekomot en pasji piknik 8) - Terakota - 22.11.2007 dejan Napisal:Jaz imam pa novofundlanca 13.let in berenca 4.let . Pa mačke iz cele ulice, ki jima hodijo krast hrano. Kar se pa kraje psov tiče se pa dogajajo že kar vrsto let. Bernci so mi tud všeč. Ampak če bom mel še kdaj psa, bo spet Novofundlandec. Štorast in dobrodušen
- Maja. - 22.11.2007 Prosimo za pomoč pri iskanju - Novo mesto - okolica Žabjeka, Kurja vas... Toy je bil pred kratkim viden v bližini cestnega podjetja - CGP in 200 metrov stran na mostu. Vsi, ki boste pomagali iskati še Toya in Malo nujno na hrano, ker drugače se ne približata. Pina pa že vsa srečna pri Ivani. O Mali ne duha ne sluha. - tjasa - 22.11.2007 No, mi pa imamo mešančka. In to enega finega gospoda. Brikete je samo iz rok, zrezek je samo prvi dan dober naslednji dan mora biti že kakšna hrenovka. Je pa mešanček med kodrom in terijerjem. Pozdravček - ursYY - 22.11.2007 kakšen gospod je naš, samo poleti spi veni, drugači notri, vsako jutro čaka na friško žemlico in trgovine.... - Skaana - 22.11.2007 Terakota Napisal:N J U F K O T I !!! Zdele bo hmal še skaana uletela Evo, že uletavam... Spet s solznimi očmi . Mah, čez sto let bo boljše pravijo, in takrat bom spet imela njufka...Sicer pa obstaja ena tema, ki sprašuje po tem katere živali imamo... - natka - 23.11.2007 kok jaz razumem tisto temo, je katerega psa bi imeli, kateri je primeren kot čuvaj. je pa luštn da tukaj malo izmenjamo besede in poleg tega še pomagamo pri iskanju pinčev, ker mislm da niso še vseh našli .
- ursYY - 23.11.2007 pse je tako težko najt kolko se meni zdi, sploh če je oseba to ugrabila zaradi denarja, jih ima zdaj ziher skrite kje... - patriot - 23.11.2007 ursYY Napisal:pse je tako težko najt kolko se meni zdi, sploh če je oseba to ugrabila zaradi denarja, jih ima zdaj ziher skrite kje... Včeraj ob treh je bilo po radiu da so enega videli v bližini ciganskega naselja Brezje pri NM. Re: ukradeni pinči - mrombi - 23.11.2007 natka Napisal:Noben oglas ni odveč, prosim skopirajte in pošljite naprej. Zadevo sem zasledil tudi na drugih forumih. Ker nisem tam prijavljen bom tukaj pokomentiral. Kako ti lahko ukradejo psa. No tri pse. Brez laježa pa tko naprej. A ni pravi pes ornk pes. Ki uboga samo svojega gospodarja. Tukaj je zadeva zelo sumljiva. Ukradel jih je nedko, ki jih je poznal. Če jih je sploh ukradel. - Ma, ja! - 23.11.2007 Ker jaz tudi spremljam to grozljivko še po drugih forumih, mislim, da ti lahko odgovorim. Psi, ki so jih ukradli, so veliki približno kot ena srednja mačka. Ti trije so bili zaprti v boksih za prevoz.Tak boks ima ponavadi ročaj, za katerega primeš in odneseš tistih par kil. Pes razen lajanja ne more nič. Kolikor sem razumela, je bila lastnica za dolžino vadbišča oddaljena od kombija. Povsem dovolj, da ni mogla pravočasno priteči tja, oziroma da so se tatovi že odpeljali. Razen tega imaš o psih očitno neki predsodek oz. napačno mnenje. Naš, na primer, je prijazen. Je čisto pravi pes, ampak za njega so vsi ljudje prijatelji, celo poštar in veterinar. Je pač taki po naravi, pa tudi učili smo ga tako, saj smo želeli družabnika za sprehode, ne čuvaja. In če bi on čakal v avtu, pa bi ga nekdo (kdorkoli) prijazno povabil na sprehod, verjetno ne bi niti zalajal. Ja, tudi taki so psi. - mrombi - 23.11.2007 Ma, ja! Napisal:Ker jaz tudi spremljam to grozljivko še po drugih forumih, mislim, da ti lahko odgovorim. Sem pač z podeželja. In pravi pes (cuvaj) se oglasi tko, ko vidi nekaj kar mu ni poznano. Seveda to ne pomeni, da bo kogarkoli napadel. ampak samo da sihgnal da se nekaj nepredvidenega dogaja. Mestne pudle in ostale pasme pa ne komentiram. - nikki - 23.11.2007 kaj je zdaj s temi kužki? kaj novega? so se našli? - Maja. - 24.11.2007 Ne še. Lepijo se plakati, obveščeno je bližnje zavetišče, Policija, higieniki... Če je kdo doma na Dolenjskem in ima kaj časa, bi bilo fino, če bi se pridružil iskalni akciji. Sploh si ne predstavljam kakšen stres mora biti to za psa, poleg tega, da ga zebe in je lačen... - Maja. - 27.11.2007 Konec iskalne akcije. Toya so danes našli, Malo pa naj bi že v četrtek povozil vlak.
|