PodSvojoStreho.net
Moja vizija električne mobilnosti - Print verzija

+- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum)
+-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Tema: Moja vizija električne mobilnosti (/showthread.php?tid=70630)

Re: Moja vizija električne mobilnosti - arbajter - 7.11.2017

Na avtu pogrešam spredaj vgrajeno bazuko.

Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 7.11.2017

šari Napisal:Big Grin Big Grin Več kot polovica jih nezna vozit po ac.....110 vozi po prehitevalnem,d bi ga kar zrinu s ceste :evil: :evil:
Ja logično- ko pa se bojiš zaviti na vozni pas, ker po njem prehitevajo avtomobilski nadljudje :lol: :lol: :lol:

Re: Moja vizija električne mobilnosti - bomber111 - 7.11.2017

arbajter Napisal:Na avtu pogrešam spredaj vgrajeno bazuko.
Pa na desno tudi :-), pa nazaj za blendače :-)

Re: Moja vizija električne mobilnosti - miro2x - 7.11.2017

Takšne frajerje na desni bi obsodil na doživljensko vožnjo
z elektriko.

Re: Moja vizija električne mobilnosti - sassapo - 7.11.2017

Včasih je bil levi pas prehitevalni! Vsaj tako so nas v avto šoli učili! Danes po levem s telefonom v roki 100km/h
Danes je menda vse drugače, čeprav so ceste ostale enake pa zakon o CP menda vsaj okvirno tudi!
Očitno bom moral ponovno na izpit...

Re: Moja vizija električne mobilnosti - najrad1 - 7.11.2017

V vseh vozilih bi moralo biti enako kot pri tovornih vozilih - tahograf in voznikova kartica.

Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 7.11.2017

sassapo Napisal:Včasih je bil levi pas prehitevalni! Vsaj tako so nas v avto šoli učili! Danes po levem s telefonom v roki 100km/h
Danes je menda vse drugače, čeprav so ceste ostale enake pa zakon o CP menda vsaj okvirno tudi!
Očitno bom moral ponovno na izpit...
Mene so tudi učilo, da je prehitevanje po desni prepovedano. Pa da ne smeš voziti hitreje, kot je dovoljeno in dopuščajo razmere na cesti.
Očitno bova morala oba na ponovno opravljanje izpita. :lol: :lol:

Hitrost ne ubija... Ubija neznanje!!
In jasno, počenjanje vsega mogočega med vožnjo!

Re: Moja vizija električne mobilnosti - Poldee - 7.11.2017

Bozgo: kaj za hudica ti vozis? ;-) Ti bom verjel, samo izjasni se ze 1x :-)

Re: Moja vizija električne mobilnosti - arbajter - 7.11.2017

miro2x
Citat:Takšne frajerje na desni bi obsodil na doživljensko vožnjo
z elektriko.
Neeeeeeeeeeeee. Samo tega ne, raje nikoli več ne prehitim po desni. :lol:

Re: Moja vizija električne mobilnosti - novitu - 7.11.2017

Bemtis, kitajci na veliko testirajo e.buse, vsi mopedi so na strom, mi pa se enega avta ne moremo sprejet. Evropa zeli postati gonilna sila (in bo postala) emobilnosti, medtem ko mi....hja in za stanje kot ga imamo v Slo krivimo seveda zopet predvsem politiko. Le zakaj smo tam kjer smo? Janezek se rodil, zivel, umrl... fantje, sprijaznit se bo treba, je ze vse odloceno, tak da...

Že vidim, da brez arbajterjeve bazuke ne bo šlo

Re: Moja vizija električne mobilnosti - novitu - 8.11.2017

Hm, veliko bo potrebno posicat, ce zelis to ustavit. Zacet pa bos moral z ene 35 CEOji, kakimi 300 lobisti ki delajo na tem in najbrz kar lep regiment politike, zacensi evropske pa potem se kaj. Hint: vec bos naredil zase in za druzbo, ce se se naprej posvecas tistemu, kar obvladas, torej klime.

Re: Moja vizija električne mobilnosti - Digifotko - 8.11.2017

Hint - treba bo začeti z gradnjo nekaj nukleark in kupa daljnovodov...

Re: Moja vizija električne mobilnosti - sassapo - 8.11.2017

Da si ne boš slučajno mislil, da se obremenjujem s tem. Tako kot bo pač bo, mi čisto dol visi. Bom tako v penziji pa bom mel cajt filat baterije
Glupo se mi samo zdi ker ste nekateri menda prepričani, da boste s tem izboljšali svet in rešili ekološke probleme