![]() |
|
Moja vizija električne mobilnosti - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Moja vizija električne mobilnosti (/showthread.php?tid=70630) Strani:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
|
Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 2.1.2018 Pa kaj bi si ti želel? Mogoče, da je ob vsakem cestnem kamnu polnilnica z vsaj 5 MW na vsako izmed stotih vtčnic. Da obstajajo baterije, katere se v petih sekundah napolnijo za 1000 km. Da EV stane toliko, da ga dobiš poleg, če kupiš 3 kg pralnega praška... Ko bo vse to pa se lahko začne razmišljati, kako bi naj, mogoče, če...čez mogoče 30 let izdelali konceptualni prototip na podlagi katerega bo v naslednjih 100 letih izdelali prototip. Vmes pa aupuh pod rit pa gasa. Re: Moja vizija električne mobilnosti - bvs - 2.1.2018 bozgom Napisal:Res je, ker so imeli Poljake, ki so koln kište zakurli, da so bli ravfnki rdeči! In odgovor je, da se tako ne da furati zadeve. In ker trdiš, da se da, mi prosim povej kako iz 5GW narediš 10GW, ki jih potrebuješ v nekem momentu oz. kam odvedeš moč 10GW, ko pa je trenutna potreba po 5GW?bvs Napisal:Daj mi raje razloži, kako boš s tem fural električno omrežje: <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.energy-charts.de/power.htm?source=solar-wind&week=1&year=2017">https://www.energy-charts.de/power.htm? ... &year=2017</a><!-- m -->Sicer je off topic pa vendar nikjer nisem zasledil, da bi lani januarja razpadel elektroenergetski sitem v Nemčiji. Če se motim, me boš popravil, če pa se ne motim pol pa se očitna da furati tudi tako. novitu Napisal:Pa saj fantje nimajo pojma o cem pisejo. Tiste stevile iz Frauhofer instituta je trba celostno pogledat in primerjat s porabo, prodajo, uvozom. Ampak mnogi tega niso sposobni, celo tisti, ki naj bi se na te reci spoznali . Poglejte fantje, vprasajte ce ne razumete, tako kot se vprasa, ne pa samo nabijat, kako toni mogoce. Ostali nas prehitevajo po levi in po desni. hock: !
Re: Moja vizija električne mobilnosti - Fery - 2.1.2018 Ja, to bi si jaz želel. Torej to, kar že imam. Ne pa neprimerno manj, za mnogo več denarja. A sem res tak čudak? Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 2.1.2018 Citat:Ja, to bi si jaz želel.Nobena sprememba v človeški zgodovini se ni zgodila tako kot si želiš. Vsaka dobra sprememba za sabo potegne manjšine, katere so na slabšem in ostale kateri so na boljšem (slaba sprememba pa ima večino, katera je na slabšem in manjšin katera je na boljšem). Kot sedaj kaže, je elektrifikacija prometa dobra sprememba, v kateri bo večina na boljšem ti pa misliš da boš na slabšem. Ker se bo sprememba zgodila in ker veš, da ti tako, kot živiš sedaj ne bo ustrezala usmeri energijo raje v to, kako boš spremenil svoj življenjski slog, kot pa v to, da bi preprečil neizogibno. Prvo je v tvoji domeni, drugo pač ni. Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 2.1.2018 bvs Napisal:Res je, ker so imeli Poljake, ki so koln kište zakurli, da so bli ravfnki rdeči! In odgovor je, da se tako ne da furati zadeve. In ker trdiš, da se da, mi prosim povej kako iz 5GW narediš 10GW, ki jih potrebuješ v nekem momentu oz. kam odvedeš moč 10GW, ko pa je trenutna potreba po 5GW?Jaz tega niti ne rabim vedeti, niti me ne zanima. Očitno pa to vedo Nemci, če se jim to dogaja v omrežju nimajo pa izpadov. Ker ti očitno podrobno spremljaš dogajanje v njihovem elektroenergetskem omrežju bi moral tudi sam kaj izluščiti iz tega opazovanja. Ali pač zgolj lepiš diagrame kateri se ti zdijo lepi na oko, nimaš pa pojma, kako do njih pride in kaj storiti,da bi bili drugačni? Re: Moja vizija električne mobilnosti - Fery - 2.1.2018 Tu ti dam prav. VEM, da ne bom mogel živeti tako, kot danes živim. Tako, kot se zavedam, da danes ne morem tako živeti, kot sem živel včeraj. In vem tudi to, da ne gre na bolje. Boljša leta so šla v nepovrat. Težko, da bodo še kdaj nazaj. Re: Moja vizija električne mobilnosti - bvs - 2.1.2018 bozgom Napisal:bvs Napisal:Res je, ker so imeli Poljake, ki so koln kište zakurli, da so bli ravfnki rdeči! In odgovor je, da se tako ne da furati zadeve. In ker trdiš, da se da, mi prosim povej kako iz 5GW narediš 10GW, ki jih potrebuješ v nekem momentu oz. kam odvedeš moč 10GW, ko pa je trenutna potreba po 5GW?Jaz tega niti ne rabim vedeti, niti me ne zanima. Očitno pa to vedo Nemci, če se jim to dogaja v omrežju nimajo pa izpadov.
Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 2.1.2018 Fery Napisal:Tu ti dam prav.Vidiš, nam katerim se ideja EV dopade pa pričakujemo boljše čase. Si pa vseeno na boljšem ti, saj si večji del življenja imel tisto, kar se ti dopade (auspuh pod ritjo), nam pa ostane le malo časa, da bomo uživali tisto kar pričakujemo :mrgreen: Re: Moja vizija električne mobilnosti - Fery - 2.1.2018 Ampak povej nam, kaj bo v bistvu boljše! Tebe tudi do zdaj auspuh ni motil (v bistvu te še vedno ne), tako da navajanje manjka tega, štejem kot licemerstvo. Kaj je še boljšega? Re: Moja vizija električne mobilnosti - edid - 2.1.2018 Ok, tudi baterijo bi sprejel ampak ne na način, da jo moram jaz polnit ure in ure. Če bi sprejeli standard izmenljivih baterij, bi lahko pripeljal na Petrol kjer bi ti robot v jašku odvil prazno in pritrdil napolnjeno baterijo. Ta poseg bi lahko trajal cca minuto in mi sploh iz avta ne bi bilo treba stopit. Dobavitelji energije bi prazne baterije lahko polnili z viški električne energije ali pa s terminsko zelo nezanesljivo vetrno ali sončno energijo. Re: Moja vizija električne mobilnosti - Poldee - 2.1.2018 Ma daj no... zdej kr naenkrat 'samo debatirajo' ti fantje tukaj. Je koncno iz riti v mozgane prslo, da se bojo se krneki casa drlajckal na dizel. Nekateri pa na bicikel... srednji vek, ne future ;-) Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 2.1.2018 Fery Napisal:Ampak povej nam, kaj bo v bistvu boljše!Če nekaj imam zakaj me to ne bi smelo motiti? Dve tri leta nazaj priključnih hibridov praktično ni bilo, električni avti pa so boli nesorazmerno dragi, za tisto kar so ponujali ali pa je bil najem baterij tako drag, da se računica ni izšla. S Teslo 3 (ko bo) in Leafom 2 ter preko 20 novih modelov praktično vseh proizvajalcev avtomobilov, kateri so napovedani za to in naslednje leto pa bodo izbor, cene in kalkulacije precej drugačne. Kaj veš, mogoče pa konec nekega poletja zapišem, da me nič več ne moti :twisted: :twisted: Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 2.1.2018 Poldee Napisal:Ma daj no... zdej kr naenkrat 'samo debatirajo' ti fantje tukaj. Je koncno iz riti v mozgane prslo, da se bojo se krneki casa drlajckal na dizel. Nekateri pa na bicikel... srednji vek, ne future ;-)Ja saj, v srednjem veku so tudi sežigali na grmadah tiste, kateri so trdili, da je Zemlja okrogla. Inkvizitorji so trdili da je bodočnost le tisto, kar je znano in s strani inkvizicije odobreno. Pa razvoja kljub temu niso mogli ustaviti. Tudi auspuharji ga ne boste :lol: :lol: Re: Moja vizija električne mobilnosti - Fery - 2.1.2018 Zakaj pa vi trije čakate konec nekega poletja? Če niste popolnoma finančno nepismeni, lahko izračunate, da so obroki in obratovalni stroški za nov EV, že danes nižji od samo obratovalnih za umazane dizle, ki jih že imate v garaži. Zakaj torej še čakate? Re: Moja vizija električne mobilnosti - novitu - 2.1.2018 edid Napisal:Ok, tudi baterijo bi sprejel ampak ne na način, da jo moram jaz polnit ure in ure. Če bi sprejeli standard izmenljivih baterij, bi lahko pripeljal na Petrol kjer bi ti robot v jašku odvil prazno in pritrdil napolnjeno baterijo. Ta poseg bi lahko trajal cca minuto in mi sploh iz avta ne bi bilo treba stopit. Dobavitelji energije bi prazne baterije lahko polnili z viški električne energije ali pa s terminsko zelo nezanesljivo vetrno ali sončno energijo. Saj baterije se tudi razvijajo, kajne? Hkrati cena pada in bo še precej padla v naslednjih letih. Na to temo sem tukaj gor lepil eno zelo konkretno študijo. Ne glede na to, se baterija za denimo 60, 80 kw ali več nikoli ne bo napolnila v 5 minutah, kot se to dogaja sedaj, ko prideš in naliješ gorivo. Ključno pa je, ali je to potrebno? Te res moti, da pripelješ domov v garažo in vtakneš tisti vtikač v vtičnico in ko greš to reč iztakneš? Meni je to absolutno prednost, kot pa zavijat na bencinsko. To pač pride v rutino. No saj tudi na to temo so narejene raziskave s strani OEMov, saj so zato opustili idejo, ki jo je mislim da Renault testiral v Izraelu (menjava baterij na zato prilagojenih postajah). Glede viškov energije....zelo verjeten je scenarij, da boš imel doma še eno večjo baterijo, za namen glajenja špic. To idejo precej resno študirajo Tesla, Panasonic, Samsung, Bosch in še prenekateri drugi. |