![]() |
|
Prenova in regulacija Seltron - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Prenova in regulacija Seltron (/showthread.php?tid=71223) |
Re: Prenova in regulacija Seltron - TERMO - 7.2.2019 Sem že veliko takih videl, ki so ko mravljice staro ali novo robo v kotlovnico pol na koncu so pa vse pometali ven. Moje mneje je - en sistem napravljen dobro in deluje, preveč si zakompliciramo vzdrževanje z vsem tem naštetim. Torej dober kotel že ima regulacijo noter za peletni gorilnik. Za prostorsko pa en Seltron WDC 10 B imaš en mešalni krog in ogrevanje sanitarne vode iz kotla rešeno. Kaj zdej Sanitarka bo ali ne? Re: Prenova in regulacija Seltron - Experienced - 7.2.2019 Arbajter a je Lust tvoj drug account? ker sta kar usklajeno nastrojena proti meni vidim, imata kaj od tega? no comment. Re: Prenova in regulacija Seltron - Lust - 7.2.2019 Take anomalije sam ti počneš. Re: Prenova in regulacija Seltron - arbajter - 7.2.2019 Ne, ne ni. Nič bat. Zame je eden popolnoma dovolj.
Re: Prenova in regulacija Seltron - Experienced - 7.2.2019 @poželenje anomalija se je zgodila že v času ko si skakal iz jajca v jajc, ampak jebiga zgodila se je huda napaka ko si se izvalil, zato pa govoriš tukaj neumnosti in napadaš poštene ljudi, ki sodelujemo konstruktvno v debatah z razliko od tebe s prazno glavo, kar je posledica te anomalije ki te spremlja ves čas. Sprijazni se ti si bil napaka tega sveta, žal. In mislim da se marsikdo lahko strinja z menoj, kakšen človek moraš to biti, da se greš take zdrahe in da jo odneseš brez kakršnihkoli sankcij? Žalostno. Re: Prenova in regulacija Seltron - arbajter - 8.2.2019 Pa daj se malo v red vzemi, ne začenjaj ponovno... Re: Prenova in regulacija Seltron - Experienced - 8.2.2019 Kdo je začel? Spet? Sam vprašam. Re: Prenova in regulacija Seltron - arbajter - 8.2.2019 Dobro vprašanje. Rabimo ciganko z kroglo. Re: Prenova in regulacija Seltron - Experienced - 8.2.2019 Niti ne, se dobro ve kdo, jaz zihr ne. Kdor zna brati bo vedel. Re: Prenova in regulacija Seltron - arbajter - 8.2.2019 Ma ja, ti si edini brezmadežen. Tisto zaničevanje tri poste nazaj je sv. Peter napisal? Zamisli se malo. Kar seješ, to žanješ. Re: Prenova in regulacija Seltron - Experienced - 8.2.2019 Maš prav, kar seje to žanje, začel je pa Poželjen. Ti pa si kot kaže njegov policaj, ker sta oba proti meni, to se jasno kaže. Re: Prenova in regulacija Seltron - simek - 8.2.2019 Jaz predlagam, da greste "vas troje" na pir! Ne na enega, ampak tam 5-6 pirov, VSAK! Boste takoj "nartaboljš prjatli"! Če slučajno ne boste, pa povečajte dozo na 7-8 pirov! Uspeh zagotovljen! Preizkušeno že večkrat! 8) P.S. Tole septembrsko rundo je pa nadaljeval prvi @lust! @Roberto, pardon, @Izkušeni, se je po mojem mnenju zadnje čase prav lepo "unesel" in nisem zasledil nobenih neprimernih komentarjev z njegove strani! Do danes! :roll: Se pa pusti "sprovocirat", to pa! Tudi tu pomaga pir! :wink: Re: Prenova in regulacija Seltron - Experienced - 8.2.2019 Imam vsega na zalogi
Re: Prenova in regulacija Seltron - arbajter - 9.2.2019 simek Vidiš, tu si pa zadel. Okrog provociranja. Pa vseeno, ti to še ne da pravice, da potem pričneš z pljuvanjem vsepovprek. Ravno zaradi tega so ga enkrat že radirali iz foruma. Ampak ni težko "skočit u luft", to zna vsak, večja umetnost je takrat ostati v toleranci. S pirom me pa ne moreš dobit. Je že ene dve leti, kar sem prešaltal. Re: Prenova in regulacija Seltron - Hanzi - 9.2.2019 Experienced Napisal:Imam vsega na zalogiPotem pa kar napisi datum, uro, in kraj pss piknika Tako kot ga telmos, som16... Je skoda da se pokvari |