![]() |
|
Moja vizija električne mobilnosti - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Energijski viri (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Tema: Moja vizija električne mobilnosti (/showthread.php?tid=70630) Strani:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
|
Re: Moja vizija električne mobilnosti - arbajter - 9.12.2017 Jani Citat:Ama ta je Rimaca razbov :!: :!:Tule nimaš prav. Ga je razbil, pa kaj če se je "zveneče" pisal Richard Hammond. Kot da ga drug "navaden smrtnik" ne more razbit. Lahko se zgodi meni, tebi, pa če še tako upoštevaš vse okoliščine na cesti, se vedno lahko najde neka budala ki jih ne. Pa si not. Evo, sem novo stotko "načel". Re: Moja vizija električne mobilnosti - yan1234 - 9.12.2017 Najprej poglej, pa potem komentiraj kako baterijo ven vzameš. janipapillon Napisal:yan1234 Napisal:Oglejte si najnovejši Grand Tour.in Re: Moja vizija električne mobilnosti - ssecnik - 9.12.2017 janipapillon Napisal:Srečo pozval sem te da argumentiraj kako mojo veliko neumnost. Metuljček, lajam dalje.Nekje na forumu si zapisal,da si v šolo hodil na Aškerčevo,potem pa si sel na drugo stran ceste.Si,samo ne iz Srednje strojne na Strojno fakulteto ampak na Filozofsko."to veliko pove o tvojem značaju,morali in avtu,katerega voziš ".Prostaćina te je pa skotila. Re: Moja vizija električne mobilnosti - bozgom - 9.12.2017 arbajter Napisal:bozgo, res mislim čisto resno. Verjetno pa si se ti malo šalil. A torej trdiš, da z ugasnjenim motorjem zavore pa volan ne delujejo? Delujejo 100%. Volan tudi. Ne moreš pa primerjati premikanja volana (brez vključenega servo ojačevalnika pri stoječem vozilu. Tam je to nekoliko težje. Je pa med premikanjem avta (torej po klancu navzdol iz Vršiča) to takoj z lahkoto izvedljiva operacija. Smo se razvadili s temi servi za to in ono. Ne vem pa če si vozil auspuhe, ki servov niso poznali. Le kako je to mogoče, da so se generacije auspuhov sploh premikale po cestah brez servov za to in ono, ko jih še poznali niso. Pa po vršiškem klancu so se tudi vozili taki, meni verjemi. Res čudno, vsem je vse delovalo, le tebi nebi. Se pa (ko ti je to v interesu) spretno znaš izmakniti konkretnemu odgovoru (tako je bilo z tistim Higgsovim bozonom, ko ga najprej omenjaš, potem si pa modro, skoraj plavo, tiho - kdo izpade ovca?) Enako je danes, ko sem ti napisal, da predvidevam, da v življenju nisi niti enkrat ostal z vozilom z praznim tankom na cesti. Verjetno zato, ker ljudje poznamo eno lepo reč, ki se ji reče predvidevanje. In dobremu auspuh vozniku, ki to predvidevanje upošteva, se kaj takega enostavno ne more primeriti. S tem se moraš strinjati tudi ti, ker verjetno v auspuhu ne sediš od včeraj. In da greva naprej: dober auspuh voznik se na Vršič ne bo vozil z praznim tankom, tudi z EVjem se nebi z napol prazno baterijo. Če pa se bi problem že pojavil, bozgo, a dopuščaš recimo sledečo kombinacijo: zaženeš tisti auspuh in porineš v ler, naprej bo gravitacija v dolino opravila svoje, tisti motor v prostem teku bo do Trente ("civilizacije") porabil nič več kot en deciliter goriva. Bi šla tale varianta skozi, ali je za tvoje sive celice to prezahtevna operacija? Pa servo ojačevalniki bodo tudi delovali, če poznaš auspuharje, pa recimo da jih, ampak potem pač ne znaš pravilno razmišljat in predvidet tudi takih "možnosti". Ja pa ventili bi tudi preživeli. Verjemi, zagotovo, da ne boš spet kake bedastoče na to temo napisal. Edino zavorne ploščice bi malce bolj trpele, to pa je pri avtu tako potrošni material. Ker auspuharji vseeno ne poznajo enačbe E = ½mv², ki jo EVji s pridom izkoriščajo za regenerativno zaviranje (pa spet ne vsi), pri kateri kinetično energijo spet spreminjajo v kemično ali električno če že hočeš.Moram priznati, da nisem podrobno bral vsega klobasanja ampak sem le bežno preletel pa vendar: Ko sem imel še Zastavo 101 mi merilnik nivoja goriva ni deloval. Poraba je bila po JUS (još uvek slabo) od xx do yy na 100 km tako da je bila misija nemogoče ocenjevati, koliko goriva je še v rezervoarju. Zato sem imel v prtljažniku 5 l kantico z gorivom (osvinčenim). Ko sem na cesti obstal, sem v avto zlil bencin iz kantice in se takoj odpravil na najbližjo črpalko in do vrha napolnil najprej kantico in nato še rezervoar- če je seveda črpalka imela gorivo. Če ga pa ni bilo sem pa do druge črpalke vozil tako, kot si auspuharji predstavljajo vožnjo z EV- niti za trenutek nisem bil ziher, kdaj bom obstal. Torej JA, na cesti sem brez goriva obstal nekaj desetkrat :lol: :lol: :lol: PS pri EV lahko poleg vozim sončni panel in dobim kakšno kWh, če je super nujno potrebno. Ti pa bi tisti dcl. goriva potegnil od kod? Iz jajc mogoče? Re: Moja vizija električne mobilnosti - janipapillon - 9.12.2017 ssecnik Napisal:Metuljček,Kdo je bil povržen, skoten, ... naj bralec tega foruma presodi vsak sam. Tebe pa spet pozivam, da ne mešaš megle s prostaškim filozofiranjem in konkretno copy paste poved komentiraš. Ti je to tko teško? Še osnovnošolec z zasluženim zadostnim uspehom bi našel kako mojo zgrešeno, menda jo boš tudi ti :?: Tudi če bi ne hodil na Aškrčevo 6 in bi obiskoval Filozofsko ... no, moja jo je in sva na račun njene izbire študija krasna pozna 90-ta v Parizu preživela. Vse je za kej dobr. In s svojim znanjem pošteno brez svinjanja po komurkoli pošteno zasluži (€), da ji niti pomislt ni treba na to, da bi šparala na račun vožnje s starim dizl smrdačcem. In kaj pove o značaju serija voženih znamk Zastava 101 2x, Volvo 850 2x, Ford Cmax, Kia Rio? Itak da tebi ja. Komu je še jasen značaj človeka po znamki avta? A to veš kaj pomeni kratica Ford? Sem postavil preveč vprašanj? Bo šlo? Kaj ima morala zveze z Aškrčevo 6, ops, naj bi jo imela s sosednjo FF? Bo šlo? Re: Moja vizija električne mobilnosti - janipapillon - 9.12.2017 ssecnik Napisal:Metuljček,Kdo je bil povržen naj bralec tega foruma presodi. Tebe pa spet pozivam, da ne mešaš megle s prostaškim filozofiranjem in konkretno copy paste poved komentiraš. Še osnovnošolec z zasluženim zadostnim uspehom bi našel kako mojo zgrešeno, menda jo boš tudi ti :?: Tudi če bi ne hodil na Aškrčevo 6 in bi obiskoval Filozofsko ... no, moja jo je in sva na račun njene izbire študija krasna pozna 90-ta v Parizu preživela. Vse je za kej dobr. In s svojim znanjem pošteno brez svinjanja po komurkoli pošteno zasluži, da ji niti pomislt ni treba na to, da pa bi šparala na račun dizl smrdačca. In kaj pove o značaju serija voženih znamk Zastava, Volvo, Ford, Kia? Itak da tebi. Komu je še jaen značaj človeka po znamki avta? A to veš kaj pomeni kratica Ford? Sem postavil preveč vprašanj? Bo šlo? Metuljček Jani Re: Moja vizija električne mobilnosti - arbajter - 9.12.2017 To, kar opisuješ je odraz kakšen lastnik vozila si bil. Zanikrni. Če ti merilnik ne dela se naredi kaj že? A ja, voziš dalje, dokler pač gre...podobno tistemu - bencin se je spet podražil - ma kaj me briga, jaz tankam samo za 30 evrov. Mehankarji so pa tako nepotrebna navlaka, ki jih je treba (pre)drago plačevati. Jaz sem imel nekaj stoenk, pa sem za vsako vedel, koliko bo zmogla. Pa je bila tudi ena, ki ji merilnik ni delal. Le en dan. Ljubi bog, kilometer števec ti tudi ni deloval? Ko sem jo natankal, sem vedel da bo zmogla xxx kilometrov. Če bi vmes vozil preko Vršiča, bi to upošteval in dodal xx km. Sveta preproščina. Ja, bencina se v tistih časih res katerikrat ni dalo dobiti (a je to spet izgovor?), spet pa ne vem, da bi bila moja vožnja zaradi tega kakorkoli okrnjena, omejena, v bistvu si bencin vedno dobil, si se pa iz LJB v Medvode na klanec zapeljal. Tam so ga vedno imeli. Pa pustimo tisto zgodovino in se preselimo v sedanjost: bozgo, pa ti danes merilnik goriva tudi ne deluje? Bom pa drugače vprašal: kdaj v zadnjih desetih , kaj desetih, dvajsetih letih, si zaradi merilnika goriva ali svoje malomarnosti ali nezmožnosti svojega predvidevanja, kaj tvoje vozilo zmore doseči, ostal na cesti? Kaj boš sedaj sproduciral na tole vprašanje. Če si ostal ni nespsoben auspuh, prej voznik, ki ga vozi. Oprosti, to so dejstva, pa jih ti izkrivljaj, prilagajaj v svoj prid kolikor hočeš. Deciliter goriva iz jajc? Bozgo, spet ne razumeš. NI POTREBE, ni potrebe po tem. Jaz to znam predvideti, kdaj bo tiste usrane nafte zmanjkalo. Z razliko od tebe. Kdo sedaj klobasa? Stalno iščeš neke izgovore za podkrepitev svojih izkrivljenih prepričanj ali da se poskusiš izkopati iz mulja, v katerega si zabredel. In to je čisto klobasanje. Kaj od navedenega v mojem postu je klobasanje? Vse je res. Re: Moja vizija električne mobilnosti - janipapillon - 9.12.2017 gremo naprej Ej fantje, itak da servo ni problem, ampak men pr našmu plehu neki hidravlika slabo dela, ko parkrat ponovim zaviranje z ugasnjenim motorjem. To še dizle na zajla bremzo voste al kwa? A se čmo nehat buzerirat? Mislim, pa ne vem če imam prav, tako mi je računalnik pri Volvu kazal, pri Kia je pa istotak: pri zaviranju z motorjem, pri Kii moram seveda dat v "manual" mi računalnik kaže "NULA". To najbrž pomeni manj, kot 1 dcl/100km :?: Re: Moja vizija električne mobilnosti - arbajter - 9.12.2017 Jani Kaj tisti cilinder v zavori premakne je čisto vseeno. Lahko je zajla ali pa hidravlika. Med obema je razlika edinole s kako silo pritisneš na tisti pedal. Pri servo ti pomaga ojačevalnik, ki odpira ventil in ti fizično pomaga pri tvojem opravilu. Pri nedelovanju motorja tega pač ni, hidravlične povezave od pedala do zavor pa zaradi tega nemoteno delujejo. Le potruditi se je bolj treba. Spet - kaj smo včasih vozili? A tisto ni delalo? Kako smo sploh lahko živeli brez serva? Tudi meni Audi v istih pogojih kaže nulo. Pa mu ne verjamem. Bi z Vršiča dol moralo gorivo iz motorja teči nazaj v rezervoar. Tisto obračanje gredi v motorju noče iti na "nulo", gre kar na nafto (ali bencin). Bi blo pa fajn, z nulo namreč. Če bi to držalo, se o EVjih danes še nebi razmišljalo. Kateri avto je imel delovne zavore na zajlo (pomožna zavora je izvzeta)? Ajde da vas vidim. Pa letnik avtomobila zraven, če se le da? Še stoenka je imela hidravilko. Re: Moja vizija električne mobilnosti - janipapillon - 9.12.2017 Ma nebi jest upal dol z Vršiča s tabo, z ugasnjenim motorjem :roll: Z biciklom se poženem brez zadnje zavore dol na glavo (=full gas z eno bremzo), z avtom brez hidravlike na batke, jok, ne. Pri zajli je bil prenos sil na pakne v bobnu primerljiv delujoči hidravlični zavori in ne hidravlični zavori brez delovanja hidravlike. Si se probal kdaj peljat po klancu navzdol, a se da blokirat kolesa na peščeni podlagi brez hidravlike s takim pritiskom, ki bi ga lahko ponavljal spet in spet? U glavnem EVji bodo, eni so že vau od avta za nekatere potrebe nekaterih od nas, sam kdaj bom jest segu do njega (€), pa pojma nimam. Da bi se zato gnal :roll: Sicer pa v lajfu še nikol nisva avta kupila za več kot taboljš (€) od naju zasluži v pol leta in tko bo tud ostal. Tud kar se te debate tiče, škoda da so se spravl nad Qatar, bi zdajle tu lahko argumentirano pisal 8) Lep večer imej Re: Moja vizija električne mobilnosti - janipapillon - 9.12.2017 arbajter Napisal:Tudi meni Audi v istih pogojih kaže nulo. Pa mu ne verjamem. Bi z Vršiča dol moralo gorivo iz motorja teči nazaj v rezervoar. Tisto obračanje gredi v motorju noče iti na "nulo", gre kar na nafto (ali bencin). Bi blo pa fajn, z nulo namreč. Če bi to držalo, se o EVjih danes še nebi razmišljalo.Jest sem pa mislil, da smo imel pri 101 zajlo :oops: Pa sej pravim, če računalnik kaže nulo, to pomeni manj kot deciliter in ne nula ali minus :roll: Re: Moja vizija električne mobilnosti - ssecnik - 9.12.2017 Metulček, glej, meni se več ne da.Jehovcev,veganov..... ali EV prtegnjencev se pač ne prepričat,to pa zato,ker so oni že prepričani in samo prepričujejo, napadajo,grizejo... Zase vem,da si bom v prihodjem letu kupil dizla,pa čeprav ne naredim 10k na leto.Zato,ker bom tankal 8x v letu,ker mi odgovarja navor,nizka poraba in doseg.Če bo sreča,me boš vohal proti Rakitni naslednjih 25 let, Re: Moja vizija električne mobilnosti - arbajter - 9.12.2017 Jani Bom nekaj napisal: tisti ki ne znate priti z Vršiča z ugasnjenim motorjem ne...ne nočem biti žaljiv, ne bom. Bicikle pustmo ob strani, se pa da. Bolj star, bolj nor, poje Zoran. Zajle, avtomobili, ki so jih imeli so:_______? Letnik:_______? Konkretno! Nakupi avta, za koliko, kdaj, kje, Qatar????? Pa tiste stvari? Kdaj, kje, kolikokrat, so u redu? Se pravi EVja še nekaj časa ne bo. Re: Moja vizija električne mobilnosti - janipapillon - 9.12.2017 Ne da se ti pa vseeno pišeš? Zmoreš energije za prostačit, žalit ... Ne zmoreš pa argumentirat svojega zapisa, ćeš da sem zapisal veliko velikih neumnosti. K pr otrocih, jest bi tud lahko, pa ne bom. So mi kaki kalibri tako rekli pri stvareh kjer sem šel med najboljše na svetu, tipčki so pa ostali pri blabla in še na vasi je bilo bolj malo od njih, pa si potem probaj mislit v kakšni dimenziji doživljam tako prazno besedičenje; vas. mesto, država, evropa, svet. In nihče nima nič proti tvoji izbiri. Dizl kante so pač smrdačci. Ker so zelo uporabne, so pač za porabit. Nebi jih nikoli smeli sforsati, ampak so jih. Tko pač je. Forsiranje EV je opravičljivo vsaj s te plati da imamo omejeno zalogo nafte, pa da je treba razvijat druge tehnologije. Kaj bi bilo opravičilo sforsanja dizlov pred leti? € v pravih žepih? Še kej? Navor pri dizlih, ja, kako, zakaj, kdaj, ti odgovarja navor? Re: Moja vizija električne mobilnosti - yan1234 - 9.12.2017 <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.youtube.com/watch?v=j9W8N24CCCI">https://www.youtube.com/watch?v=j9W8N24CCCI</a><!-- m --> + 5 dni samovžigov baterije, po J. Mayu. |