![]() |
|
Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Print verzija +- PodSvojoStreho.net (https://podsvojostreho.net/forum) +-- Forum: Gradnja in obnova (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Napeljave (https://podsvojostreho.net/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Tema: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. (/showthread.php?tid=33708) |
Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Srečko - 8.11.2010 Na kratko me zanimajo izkušnje. Izbrati podometni splakovalnik za wc od Liv-a ali Geberit-a? Hvala za komentarje. LP Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - kontakt - 8.11.2010 Geberit Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - laik - 9.11.2010 LIV cenejši, enako kvaliteten. Če se karkoli z leti pokvari (nam se je po 10 letih v starem stanovanju "zapora" polomila) pokličeš za rezervni del v LIV, pošljejo, naslenji dan dobiš in stvar opravljena. Lp Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - primozb2005 - 9.11.2010 Kolikor vem dela Liv tudi za geberit. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Nebomgabiksal - 9.11.2010 Imam tako LIV kot Geberit, amapk vojne ne bomo začeli... moj glas gre Geberitu. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - kolesar42 - 9.11.2010 V Tehnološkem parku Brdo so Livovi. Vsi po vrsti puščajo oz. moraš po splakovanju še enkrat na kratko pritisniti, da neha puščati. Zapovrh vzdrževalci pravijo, da se "ne da" zrihtat, ampak to slednje je najbrž bolj njihova lenoba. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - pikec - 9.11.2010 Imam oba, Geberit je bolj idiot-proof kar se tiče montaže, pa fiksiranje dovoda vode je boljše rešeno, ne vem pa če odtehta razliko v ceni. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - sandi2006 - 9.11.2010 mi imamo 2x geberit, po 2 letih brez težav Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - SREČA - 9.11.2010 Mi imamo Geberit. Po 15 letih še vedno B.P. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - palica1 - 9.11.2010 Pri nas je LIV, vendar nikoli več. :x Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - g.kavka - 9.11.2010 Sanit :mrgreen: . Verjetno je v isti kategoriji kot zgoraj omenjena, se mi pa zdi, da manj menjajo modele. LP Gorazd Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Srečko - 10.11.2010 palica1 Napisal:Pri nas je LIV, vendar nikoli več. :x a lahko prosim poveš kaj več? Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - biserka55 - 10.11.2010 Mi imamo Geberit, zdej poosmih letih smo prvič menjali dihtunge. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - palica1 - 10.11.2010 Srečko Napisal:palica1 Napisal:Pri nas je LIV, vendar nikoli več. :x Že pri montaži smo imeli težave, in sicer se je vodovodar kar nekaj časa trudil da je uredil izpust vode. Le ta je kar naprej spuščal. Sedaj pa je treba vsake toliko tipko pritisniti kar dvakrat da se voda ustavi, tako da LIV - nikoli več. Re: Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati. - Boscho - 10.11.2010 Moj glas gre pa kotličkom MEPA, zelo dobri, brez odvečnih tesnil... Prodaja pa jih IKA. LP, Boštjan |